Şimdi Ara

DayZ [ANA KONU] (192. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.150
Cevap
65
Favori
236.777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 190191192193194
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar vizelerin bitmesi ve BSC videolarının etkisiyle 3 gün önce DayZ satın aldım. Oyun beklediğimden daha zor ama bir o kadar da eğlenceli çıktı. Şimdi bana arkadaş yoldaş olacak acemi ya da yetenekli 18 yaş ve üstü bir Dayz arkadaşına ihtiyacım var. ilgilenenler cevap yazabilirse çok memnun olurum. İyi oyunlar
  • Berezino yakınlarında destek isteyen varsa gelebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: UçanPanda

quote:

Orijinalden alıntı: Sp4rtacus

Arkadaşlar Battleeye hatası alıyorum :( Yeniden yükledim yine yapıyor

çalıştıra appdata yaz local>dayz>battleye bu dosyayı sil oyuna girerken bidaha yükler nickinde uygunsuz karakter bulunmasın

Yine yaptı
  • quote:

quote:

quote:

çalıştıra appdata yaz local>dayz>battleye bu dosyayı sil oyuna girerken bidaha yükler nickinde uygunsuz karakter bulunmasın

Yine yaptı

allah allah karakterinin tipini felan mı değiştiriyosun yada nickini ? yine aynı şekil yap düzelir ama nedeni hakkında hiçbir fikrim yok

• quote:

quote:

quote:

quote:

Yine yaptı

allah allah karakterinin tipini felan mı değiştiriyosun yada nickini ? yine aynı şekil yap düzelir ama nedeni hakkında hiçbir fikrim yok

Yok hocam yapmadım ve onunla alakası yok bence, format atıyorum pc'ye :D

• ne zaman youtube girsem bu oyunla ilgili video görüyorum , tavsiye ediyor musunuz ? ve sanırım oyunun güzel yanı online oynanması ve illa orjinal olmak zorunda mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Death Note

ne zaman youtube girsem bu oyunla ilgili video görüyorum , tavsiye ediyor musunuz ? ve sanırım oyunun güzel yanı online oynanması ve illa orjinal olmak zorunda mı

Orjinal şart kardeşim, tavsiye konusu muammalı. Aslında oyun şuan alınıcak bir halde değil. Oyun içindeki arkadaşlığın ekibin muhabbetinin albenisi var :) onlar da olmazsa çekilcek durumda değil aslında. Tabiki bir süre böyle. Araçlar eklendikten sonra ve 100 kişilik serverlar (eli kulağında ) gelince tadından yenmez. İlle de alıcam diyorsan al kenarda dursun biraz tecrübe edinir hem de, uygun fiyata gelmiş olur.
  • hala beta anasını satayım. Türk işi olmuş bu, oyunu sat ondan sonra yap...
  • bu oyunda bir amaç varmı yoksa boş boş gezip sadece malmı topluyoruz etraftan
  • Yok mu balato yakinlarinda biri, çok tirsiyorum biri indirecek diye saatlerdir o ev senin bu ev benim saklaniyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • counter strikede de amaç o :D benim dediğim oyunda resmi olarak bir amaç varmı yani bir puan listesi vb bişey seni daha fazla yaşamaya ve mal toplamaya itecek bir amaç?
  • Oyunu indireli bir kaç gün oldu. Acemiliği üzerimden atmaya çalışıyorum. Genelde bulduğum silahlarla mermiler birbirine uymuyor ama olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brandt

Yok mu balato yakinlarinda biri, çok tirsiyorum biri indirecek diye saatlerdir o ev senin bu ev benim saklaniyorum

korkunun ecele faydası yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: deluxx

quote:

Yok mu balato yakinlarinda biri, çok tirsiyorum biri indirecek diye saatlerdir o ev senin bu ev benim saklaniyorum

korkunun ecele faydası yok

katılıyorum
  • Arkadaşlar oyunda kaç farklı server çeşidi var? Dün bi tanesine arkadaşımla girdik, herşeyi fulledik, server değiştirelim dedik, daha önce oynadığım karakterimle farklı bi bölgede spawn oldum, sonrasında kaç farklı server'a girdiysem de o full karakterime ulaşamadım
  • quote:

Arkadaşlar oyunda kaç farklı server çeşidi var? Dün bi tanesine arkadaşımla girdik, herşeyi fulledik, server değiştirelim dedik, daha önce oynadığım karakterimle farklı bi bölgede spawn oldum, sonrasında kaç farklı server'a girdiysem de o full karakterime ulaşamadım

2 farklı server var, hardcore'e girmişsindir büyük ihtimal, hardcore yazanlara gir
  • quote:

quote:

Arkadaşlar oyunda kaç farklı server çeşidi var? Dün bi tanesine arkadaşımla girdik, herşeyi fulledik, server değiştirelim dedik, daha önce oynadığım karakterimle farklı bi bölgede spawn oldum, sonrasında kaç farklı server'a girdiysem de o full karakterime ulaşamadım

2 farklı server var, hardcore'e girmişsindir büyük ihtimal, hardcore yazanlara gir

Hardcore'da sadece fps modunda olmuyor musun? Ben tps modunda da oynayabiliyordum.

• quote:

quote:

quote:

Hardcore'da sadece fps modunda olmuyor musun? Ben tps modunda da oynayabiliyordum.

O zaman öldürmüşlerdir seni, oyundan çıkarken 40 saniye oyunda tutuyor çatışmadan kaçmaman için. O sırada kendini güvene almadıysan, ben genelde evin 2. katına çıkıp oyunu kapatıyorum.. ölmüşsündür :/

• quote:

quote:

quote:

quote:

O zaman öldürmüşlerdir seni, oyundan çıkarken 40 saniye oyunda tutuyor çatışmadan kaçmaman için. O sırada kendini güvene almadıysan, ben genelde evin 2. katına çıkıp oyunu kapatıyorum.. ölmüşsündür :/

Yok hocam Allahın ormanında çıktım ne ölmesi. Çatışmada yoktu, her önüne gelen server açıyor ne çeşit olduğunu bilmeden giriyoruz bizde. O bölümde de hiç çatışmada girmemiştik.

• Çatışmalar nereye kaydı ? Balatoya hiç gitmedim oraya gitmeyi düşünüyorum tak diye indirmesinler sonra
  • 
Sayfa: önceki 190191192193194
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.