Şimdi Ara

☠ DAYS GONE ☠ Remastered | PS4 / PS5 ANA KONU | TÜRKÇE (211. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.445
Cevap
71
Favori
344.958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 209210211212213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Megathrone26

Normal PS4 te oynayanlara sorularım olacak cevaplayabilirseniz çok sevinirim
    1) Oyunda ani fps düşüşleri ve takılmalar hala devam ediyor mu?
    2) Bira bulanıkmış gibi görünüyordu pro ile karşılaştırma videolarında. Hala böyle mi?
    3) Loading ekranları hala uzun ve sık mı?
    4) PS4 fanı, God of War oynarken acayip sesli çalışıyordu. Bu oyunda da böyle mi?
    5) Oyunda birden fazla slota kaydetme seçeneği var mı? Yoksa bir slot seçip hep onun üzerine mi kaydoluyor oyun?
    6) Oyunda ani kapanmalar, PS4 menüsüne atma veya PS4te kilitlenme gibi sorunlar var mı?
    7) Seslerin kaybolması, senkronizasyon sorunu, altyazıların aniden çıkıp kaybolması veya altyazının yanlış yerde çıkması gibi şeyler var mı hala?
    8) Oyunu hiç USB 3.0 lı HARİCİ HDD ye taşıyıp onun üzerinden oynayan var mı? Varsa herhangi bir iyileşme oluyor mu ya da fark var mı yükleme süreleri ya da diğer yönler bakımından?
    1 evet
    2 hayır
    3 ara sıra
    4 evet
    5 evet var.
    6 hayır
    7 altyazıda teknik bir sıkıntı var o durum asla düzelmez ama zaten çok da göze batmıyor rahatsız etmiyor. diğer dediklerinle hiç karşılaşmadım.
    8 bir fikrim yok.

• Viserion87 kullanıcısına yanıt
    oyun bitti 25 dk oldu altyazılar bitmek bilmedi yahu zor tutuyorum kendimi basıcam hızlı geç'e şimdi ee boşa bekledik hızlı geç basmadım genede göstermedi o sahneleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helll_599 -- 19 Mayıs 2019; 23:8:14 >
  • helll_599 kullanıcısına yanıt
    hocam oyunda harita kendiliğinden mi açılıyor hep yoksa bizde açabiliyormuyuz gezerek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • berbetmus kullanıcısına yanıt
    görevlere gittikçe açılıyor ama tamamını açmak istiyorsan oralarda dolaşman lazım benim bazı bölgelerde beyazlık var oyun'u %72 olarak bitirdim.Yavaş yavaş sürülere falan saldırıp platin alırım yeter bu günlük bu kadar
  • 7 yasindaki cocuk yetenegine sahip tipler oyunu ovuyor ya bana bir gulme geliyor

Şu boktan yapay zekali oyunu 70 yasindaki nineme oynatsam o bile bitirir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi joof -- 20 Mayıs 2019; 0:45:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: joof

7 yasindaki cocuk yetenegine sahip tipler oyunu ovuyor ya bana bir gulme geliyor

Şu boktan yapay zekali oyunu 70 yasindaki nineme oynatsam o bile bitirir
    Tebrikler oyuna bok atarak forum camiasından 100 puan kazandınız. Bitmediniz bitmeyeceksiniz... Yavaş yavaş da olsa azalmanız dileğiyle...

• oyun bitti benim bana patlayan ok yeteneğini vermedi hocam neden ki 4 tane ok var bende zehirli ok, normal ok, düşmanı delirten ok, yanıcı ok, patlayan oku nasıl alıcaz? anlamadım.Birde toplanabilir eşyaların yerlerini nerden bulabiliriz kamplarda bitmedi biri 3 seviye oldu o yaşlı kadın ile copeland mıdır nedir onun kampı 2 nin üstünde kaldı soru işareti görevlerine mi gitmek lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helll_599 -- 20 Mayıs 2019; 1:1:13 >
    oyunu %100 bitir hocam yan görevler vs. hikaye menüsünden bakabilirsin eksik kalanlara. patliyan ok için pusu kamplarini %100 yapman lazim 1tanesinden patliyan ok tarifi çıkacak
    pusu kamp lokasyonları

toplanabilir listesi
    http://www.powerpyx.com/days-gone-collectibles-guide/

• byvolcan kullanıcısına yanıt
    sağol hocam yarın bakayım kolay 2-3 tane kupa var onları çıkartalım aradan
  • Gye_Baek kullanıcısına yanıt
    Cevap verdigin icin tesekkur ederim kardesim.

• Şu Boozer'a bir türlü ısınamadım hiç güvenesim gelmiyor ama hayırlısı bakalım :)

Hizli gece basabilirsin dedim ya hocam tamamen cikma yeter. Valla bilmiyorum hocam noye gostermedi youtubedn izlicen ozamn😁😁

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    oyun bittikten sonra kalan görevleride yapman lazım hocam göstermesi için hikayede %lik kısımları eksik kalan görevler varsa ondan göstermiyor demekki ikisininde hikayesini gördüm hatta O.Brain hakkında birşey sormak istiyorum o sahneleri gören varsa

bu O.Brain ne ayak yahu zombi mi olmuş virüsten etkilenmiyor herhalde neroda ki insanlar kendilerine serum falan mı enjekte ediyorlar acaba.Birde geliyorlar falan dedi kimler geliyor acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helll_599 -- 20 Mayıs 2019; 17:39:47 >

hocam tam bilemedim simdi ben butun yan gorevleri tamamlayip gitmistim son goreve o yuzden gormus olabilirim ozaman
    2. Sorunuz ise obrain 2. Nesil hatta oyundaki diger zombi cesitlerini sayarsak 4. Nesil bir zombiye donusuyor ancak diger zombilerden farki dusunebilmesi.
    Gelenlerde kendisi gibi olanlar yani bir devam oyunu cikarsa dusunen helikopter ucuran bilimsel arastirma yapabilen zeki freakerlara karsi savasacagiz😁😁😁

benim parlayanlar %93 iron mike %93 haydut campı ve pusu kamp görevleri noksandı göstermedi onları tamamladım bu gün 3-4 tane kupa aldım hepsini görmüş oldum[:) nasıl dönüşüyor hocam 4.nesil zombiye göstermiyor ki bize sadece suratından mı 4.nesil zombi olduğunu anladın ]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helll_599 -- 20 Mayıs 2019; 18:38:39 >

hocam adam konusabiliyor helikopter kullanabiliyor ve ilk helikoptere ziplama sahnesine baksana nasil sallaniyor cok guclu

• umarım devam oyunu da gelir çünkü
    düşünen güçlü zombiler ne film ne de oyunlarda oldu iyi bir konu

aynen Deacon şaşırdı zaten bende şaşırdım dediğin gibi lap diye atladı helikopter sallandı
  • Thejoker58906 T kullanıcısına yanıt

Days gone O'brien ve lisa nın hikayesini gördün mü özellikle O'brien
    oynarken görmedim ama youtube dan bakıp gördüm hocam devam oyunu için açık kapı bırakmışlar ve daha önce olmayan bir konuda inşallah devam eder
  • 
Sayfa: önceki 209210211212213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.