Şimdi Ara

Dayım Almanyada baş hekim

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Allah'ın izniyle tıpa başlayacağım bu sene dayımla çok uzak olduğumuz için samimi değiliz pat diye de yalakalık yapmak istemiyorum.Acaba 6 yıl sonra mezun olduktan sonra orada yardımı dokunur mu ? Bilgili arkdaşlar varsa cevapları ciddi bir şekilde bekliyorum

• Eee tabi ki de benim dıdımın dıdısı bile yardımcı oluyor elinden geldiğince ,en ufak bir konuda bile.Aranızda kan bağı var ne kadar uzak kalsanız da yardımı dokunacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thor bin Odin -- 22 Haziran 2013; 23:16:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Michael Scofield*

Eee tabi ki de benim dıdımın dıdısı bile yardımcı oluyor elinden geldiğince ,en ufak bir konuda bile.Aranızda kan bağı var ne kadar uzak kalsanız da yardımı dokunacaktır.

o nick ne lan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr faruk

quote:

Eee tabi ki de benim dıdımın dıdısı bile yardımcı oluyor elinden geldiğince ,en ufak bir konuda bile.Aranızda kan bağı var ne kadar uzak kalsanız da yardımı dokunacaktır.

o nick ne lan

Eski nickiniz de fena sayılmaz
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Dr faruk

quote:

o nick ne lan

Eski nickiniz de fena sayılmaz

oppaaaaa

• dostlar bende tıp okuyorum yurtdışında tanıdıklarınızın birine söyleyinde allah rızası için bana seneye bir staj ayarlasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pre-clinic

dostlar bende tıp okuyorum yurtdışında tanıdıklarınızın birine söyleyinde allah rızası için bana seneye bir staj ayarlasın

allah versin :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kendin tıpı kazandıktan sonra dil öğrenip kendi çabanla gidebilirsin zaten dayına yalakalık yapmana gerek yok, anca onun normal yaşam hakkında yardımı dokunur, mesleği sen halledersin zaten ^^
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.