karakter ekranı açık bir resim koyarmısın attack ve defansı merak ettim
ateşoğlu10 seni keser :P
Charındaki itemler gzl ama chtın7 ve shell 8 olceğine ya hepsini shell 8 yap yada hepsını chtın 8 yap
3 parça +7 shel yerine +8 chitin set yaparsan güzel olur . Ayrıca 40 gb varmış . dual rol ve ske belt almanı tavsye ederim . tabi paran bunlara yeterse
Ben birşey sorcam;
Dagger of name i +8 e basarken ne yaktın ?
ya ben DawSonCreek denen carı biliom oda Chyper'de wwe ugur abinin(cafe sahibi) hatta kardesinin carının adıda FinalHit 'ti .. yoqsa sen gur abimisin yaw
quote:
Orjinalden alıntı: Pessimistyle Rapper
ya ben DawSonCreek denen carı biliom oda Chyper'de wwe ugur abinin(cafe sahibi) hatta kardesinin carının adıda FinalHit 'ti .. yoqsa sen gur abimisin yaw
ßen O Değilim Arkadaşlar Artık Yeni İtemlerim Şunlar
+8 Chitin Shell 4 Parça (Helmet-Pad-Gauntlet-Boots) +8 Chitin(Pauldron) Dual ROL Iron Necklade Dual Rouqe Earring BeltOfLife(Param Buna Kaldı Bunu Aldım)
Artık Tek Hedefim
+8 Sherion +9 Chitin Set +1 dual ROL +2 Dual Rouqe Earring +1 Iron Belt +1 Iron Necklade
Yaparız Ins
quote:
Orjinalden alıntı: JanWalJan
Artık Tek Hedefim
+8 Sherion +9 Chitin Set +1 dual ROL +2 Dual Rouqe Earring +1 Iron Belt +1 Iron Necklade
Yaparız Ins
Baya bi hedef olmus bu inş yaparsın da yni 3 er adet in ve ib bulman zor ve maddiyat gerektirir.
çar güzel ama sen öncelikle r.e +1 ve eme +1 yap
quote:
Orjinalden alıntı: JanWalJan
Artık Tek Hedefim
Yaparız Ins
tek hedef baya agir olmus :D
Arkada$lar Çok Zorda Değil Aslında 80 LvLa Kadar Pk Yapmayacağım İçin Hep Exp Kasarım Exp Kasıncada Arada Boss Kessem Biraz İtem Birikir 80 lvla Kadar Bu İtemlerin Yarısı Çıkar 80den Sonra Zaten Paso Cz ve Bilforst Flan yapabilecem gibi geliyor inş yparım
O itemlar'ı boss keserek bifrost yaparak yapamazsın.
Arkadaşım Takas Flan Yapabilirim 80 LvL Olunca Gene Tanıtım Yapacam O Zaman Bu Eksiklerin Çoğu Giderilecek
Hayırlısı. Ancak YTL işe karışmadan dediğin itemları yapman çoook zor yani ne kadar takas yaparsan yap ne kadar item yaparsan yap dupe yada YTL ile item almadan o itemlar yapılmaz
bence 80'e kas sonra bu itemleri al CZ de mannaq is yaparsın..
Basmayı düşünüyorsan benim de içime bir heves doğdu da
ßilmiorum ßir Clandayım Hergün İsilliona Gideriz İsim Vermiyim Ayıp Olur3 Kişi Kaldır Iron İçin 3 Kişiden Sonra Drop Sırası Bende ßir Kaç İtem Var Onlarlada 1 Tane Daha Iron Necklade Bulurum Son Iron Neckladede Hayırlısı Diyelim
kanka çarın spr bide oynamayı iyi biliyorsan teror estirirsin bende edanada oynuyorum ama karusum inş ileride karşılarşırız
Asası Çok İyi Kullanırım Övünmek Gibi Olmasında O Kırmızı Şey Bazen İnmez Sadece Sayılar Oynar