Şimdi Ara

Davul bile dengi dengine olayina karşıyım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya beyler, neticede hepimiz insanız. Ayni yaşam standartlarina sahip biriyle tanistin tipi tipine eş deger karakter ayni sekilde. İleride kendini gelistirdin, ufkunu actın kendine daha iyi baktin vs her anlamda gelistin ama eşin aynı kaldı. Ne olacak simdi, sen esinden daha iyisini mi hakediyor oldun. Boyle bir gelisim insanda bunu düsündürmez mi. Eşinden her anlamda daha iyi kadınlar sana ilgi gosterdiginde seninde aklın onlara gidiyorsa bu durum senin hatan midir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Başlangıç için maalesef denklik aranıyor sonrası Allah’a kalmış nasip kısmet

• "ufkunu actın kendine daha iyi baktin vs her anlamda gelistin ama eşin aynı kaldı. Ne olacak simdi, sen esinden daha iyisini mi hakediyor oldun."

evet. cevabı kendin vermişin be kanka zaten niye açtın konuyu
  • Tabiki davul dengi dengine olmalıdır. Zengin zenginle fakir fakirler evlenir genelde. Çok nadirdir üniversitelinin liseli ile evlendiği zenginin fakirle evlendiği
  • Erkek kendinden alt bir kadınla evlenir.Onlarca örnek var.Ama kadın asla. O halde sizden altla evlenmeyin. Zira onlar sizin yerinizde olsa gözünüzün yaşınıza bakmazlar.

• Dengim olmayan kızlarla yürüdüm bana bakmadılar.

(Dengim olmayan kızlae bide çok çirkin kızlar hani)

• Davul bile dengi denginedir bence öyle. Şuan flört halindeyim bi kızla,başlangıçta aynı cümleyi bende ona karşı kurmuştum. Şuan konuşmaya devam ediyoruz ama geleceği zaman gösterecek.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.