Şimdi Ara

Daum ile neden 3 yıllık sözleşme yapıldı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya biri lütfen bunu bana izah etsin. Sen başkanlığın döneminde şampiyon olamayan her hocayı göndermişsin neyine güvenerek 3 yıllık hem de boru gibi bir sözleşme yaparsın şu adamla.Vahiy mi geldi şampiyon olacağına dair aziz başkan? Nasıl böyle büyük bir hatayı yapabilirsin? Hadi diyelim bunları düşünemedin aziz yıldırım'ı uyaran hukukçular felan da mı olmadı koskoca kulüpte? Bunlar yıllardır yapmaya çalıştığın kurumsallaşma çabalarına çok ağır darbeler vuruyo aziz başkan hem de kulübün imajına zarar veriyor.

• Başkan dahil kimse neden olduğunu bilmiyor
  • Bir tahminim var. Daum gelirken zaten daha önce aldığı paranın 2 mislini istedi. Daum takımı şampiyon yapacağına kesin gözüne bakıldığı için 2 senenin sonunda daha çok para istemesin diye düşünülmüştür. Evdeki hesap çarşıya uymuyor tabi.
  • 3 yıl üstüste şampiyon olmak için.
  • yapmışken tam yapalım demiştir a.yıldırım
  • Bunuda sormaya ihtiyaç duyuyorsanız artık ne desem bilmiyorum. Daum Bundesligada hocalık yaparken gidip teklif yapmışsın adamın hem devam eden kontratı var bunu feshedip gelecek hemde konumu çok rahat değil almanyada (Kölnü 2. ligde iken alıp bundesligaya çıkarıp öyle dönebilmiş bundesligaya ) ,

Uzun vadeli sözleşme yapmadan gelmesi olasılığı yoktu daum'un .Soruyu neden illa Daum diye ısrar etti yönetim diye sorsan daha mantıklı bir soru olurdu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.