Şimdi Ara

Datron pl5c cpu ısınma problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba Datron pl5c marka laptop um var CPU da ısınma problemi yaşıyorum PC ilk açtığım zaman fan gayet güzel dönüyor devirli dönüyor taki windows yazısı gelene kadar windows yazısı gelince birden devir aşırı derecede düşüyor cpu 65 derecelere kadar çıkıyor işlemcide dir diye t2x serisi vardı işlemciyi deiştirdim t7400 taktım amma problem devam ediyor fanın o derecelerde devirli dönmesi gerekirken yavaş dönüyor fanın petekler temiz toz dahil yok temizledim vatandan gri macun aldım onuda surdum fanda da bir problem yok başta deiğim gibi ilk açılışta fan devirli dönüyor bios u upgrade etim ne yaptıysam problemi çözemedim yardımcı olursanız çok sevinirim aksi taktirde laptop u 4cü katan aşağıya atıcam o derece sinir etti işlemci ısınınca mavi ekran veriyor saygılar

MSI MPG Z490 Gaming Edge WiFi - Intel i5 10600KF - Gigabyte Vision RTX 3070 8GB - 2x8GB Corsair Vengeance Pro 3200Mhz - 256GB XPG Spectrix S40G m2 SSD - 2TB Seagate Barracuda HDD - Cooler Master ML240L V2 - Cooler Master MasterBox TD500 Mesh - 750W GX Cooler Master
  • teşekürler deniyicem amma neden yapıyor acaba servisini aradığımda bana cpuda büyük ihtimal dediler cpu deiştirdim aynı sorun devam ediyor
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.