merhaba arkadaslar; bilgisayarım daha once cokmustu. teknik servise goturdum ve easy recovery programıyla su ana kadar sildigim de dahil olamk uzere dosyalarımı geri yukledi. fakat bu program tum dosya isimlerini fil1 , fil2 diye getirmiş. sadece uzantılardan girip teker teker acıp dosyaları istedigimi almam gerekiyr. bu iş cok uzun sürecek. bunun daha iyi programı var mı isimlerini de getiren???
2.ci sorum ise benim için onemli olan hex uzantılı dosyaları almamdı ve bas uzantılı. fakat bu uzantılar ufak oldugundan mı nedir geri gelmemiş veya teknik servis i yüklememiş. ama ben teknik servise sordugumda herseyi geri getirdigini soyledi.. bunu ben kendim tekrar taratmak istiyorum. bildiğiniz easy recoveryden daha iyi bir program var mı? sağolun ayrıca windows acıkken easy recovery kullanıp windowsu bulundugu locali taratabilirmiyim ??
Dostum çok geçmiş olsun,o konuda easy recovery oldukça iyi bir prog'dur.Onun üzeri professional seviyeye girer.Zaten o işi yapan firmalar var ama çok pahalıya mal olur.Easy recovery kurtarabilseydi dosya isimleriyle kurtarırdı.O yüzden benim bildiğim kadarıyla isimleri tek tek girmek dışında bi çözüm yok.Ama dediğin gibi o şekil çok uzun sürer neyin ne olduğu belli değil.Sen yinede bi araştır.Belki yapılabilir.+Easy recovery'yi başka bir diske kurup bir başka diski windows altında taratabilirsin.
tesekurler umarım bulurum bende daha ii bir program... oncelikle cidden cok tesekkurker yardımın icin aslında dusuncem istedigim dosyalar cok kucuk boyuttaydı acaba ufak boyutlu dosyaları almıyor lar mı program