Şimdi Ara

~~Das Borak /\ Fun Club~~ (ich bin leverkusen olm)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
9.096
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yavuz Seçkin'in oynnadığı İsmail YK'nın 2. version tiplemesidir

Lakabı; Berlin Kaplan'ı
    Yaşı : 18,5
    Burç : Kova

Hobileri : Origami, Ahşap boyama, cam üfleme

Genellikle rap ve pop şarkılar yapar ve bel fetişidir
    + İstanbul'u satın alacak kadar parası vardır

Kısacası Alman krosu (daha doğrusu almancı krosu)
    Türkiye'deki Recep İvedik gibi

Cumartesi TV 8'de saat 11:30'da

~~Das Borak /\ Fun Club~~ (ich bin leverkusen olm)

Borak Şayze Şarkısı Berlin Filarmoni Oskestrası

quote:

ekşi sözlük
    doğum tarihi: 29 ağustos 1978
    (borak�ın kendi sözlerinden: �29 ağustos 1958 doğumlu michael jackson�dan tam 20 yıl sonra hem de aynı saatlerde doğmuş olmam bir tesadüf olamaz, değil de zaten!..�

doğum yeri: berlin/kreuzberg

gerçek adı: saim kürrek

lakabı: kreuzberg kaplanı

iq�su: 167
    einstein (160) ile sir isaac newton (174) arasında bir yerlerde...

eğitimi: 1993 berlin konservatuarı mezunu� üstün zekası ve akıl almaz müzik yeteneği sayesinde konservatuarı 15 yaşında bitirmiştir. öğrenim gördüğü yıllarda 3 hocası �olmaz böyle şey!� diyerek konservatuardan istifa etmiş ve müziği bırakmıştır...

askerlik durumu: borak, savaş karşıtı bir yapıya sahip olduğu halde askerliğini hem almanya�da hem de türkiye�de 2�şer yıl komando olarak yapmıştır. henüz daha tam manası çözülemeyen �savaşa karşıysan savaşla savaş!� felsefesi de bizzat kendisine aittir...

kariyer: borak, das borak olmadan önce çok sahne tozu yutmuş ve kabus olarak nitelendirdiği, asla da hatırlamak istemediği çeşitli işler yapmıştır. bunlar arasında; justin timberlake�in vokalistliği, beyonce�un dansçılığı, madonna�nın konser organizatörlüğü, depeche mode�un aranjörlüğü, rammstein�ın sahne tasarımcılığı sayılabilir...

zevkleri - hobileri ve kişiliği: alman ve türk arkadaşları ile toplanıp eşek oynamak borak�ın en büyük zevkidir. bestelerini yaparken mutlaka çırılçıplak fayansa uzandığı söyleniyor. gecede 2-3 besteyi tersten yapabildiği arkadaşları arasında konuşulan bir efsanedir. haşlanmış patates hastasıdır, fakat mutlaka tuzlayarak yer, haşlanmış patatesin iq�yu artırdığını ileri sürer, kanıt olarak kendisini gösterir...

fobileri: das borak�ın en büyük korkusu aptal insanlardır. yılandan korkmaz düşük iq�dan korktuğu kadar. hayranlarını elinden geldiğince iq testine tabi tutar. düşük iq�su olanları konserlerine sokmamaya özen gösterir. hatta bir söyleşisinde iq�su düşük olanların albümünü almamasını ve netten korsan indirmesini istemiştir. �ben aptalların üzerinden para kazanırsam eğer bu notalar bana küser! notalar asildir, zeka ile beslenmelidir. zeka ile beslenmeyen nota kuru gürültüdür. notanın kombinasyonu doğruysa müzik olur, kombinasyonun da besini alkıştır; ama zeki ellerden oluşmuş alkış!..

insanlığı: borak kazancının büyük bir bölümünü hatta neredeyse hepsini hayır işlerine yatırmaktadır. fakat bunun duyulmaması için çok özel çaba harcamaktadır. bunun nedeni aşağıda açıklanmıştır...

hayvanlığı: borak, yıllar önce kendisine öğüt veren ibrahim adlı bir menajerin sözlerine inanmış ve gerçek bir star olmak için �kötü görünmek� gerekir felsefesini benimsemiştir. ibrahim adlı bu menajer, eminem, 50 cent gibi isimleri örnek göstermiş ve borak�ın beynini yıkamıştır. içindeki tüm iyiliklere rağmen borak hep kötü görünmek için çaba harcamış, magazin muhabirlerini aşağılayıp kovmuş, görgüsüzlüğünü ön plana çıkarmaya çalışmış ve hayvanca bir imaja bürünmüştür. fakat durum öyle gösteriyor ki ibrahim adlı bu menajerin söyledikleri doğru çıkmış ve insanlar borak�ı kötü imajı ile sevmişlerdir. borak da bu duruma katlanmaktadır...

kullandığı meşhur sözler:

~ Sanane oğlum ?
    ~ Mönchengladbach
    ~ Alo kloyze olum mahalleyi toplayın gelin vukuat var !!!
    ~ ich bin Leverkusen
    ~ Hadi leen dumkopf !!!
    ~ Gelmiyim oraya.. senin ağzını burnunu grangin
    ~ Oglum deli kanliysan ortaya gegangen len
    ~ ya biraz skaynze
    ~ ich bin vip oglum
    ~ Sevdiğim için canımı veririm. Ona laf atana bende şarkı atarım " Allah belanı versin" derim
    ~ Berlin Duvar'ı önünde yazlığım var
    ~ Tatlılardan gofreti çok severim. ich habe ein schokolade, tadayns? yani bitane tadarmısın? benim için ısırırmısın onu?
    ~ Sevgili bulmak için kendime internet sitesi kurdum "bombabomba.com" Her gün güncelliom
    ~ icq demişken aklıma geldi. Benim iq'um 170
    ~ Herkes ayak fetişi, ben bel fetişi.. işte bu yüzden ne scheisse yiyicem bilmiom
    ~ business class das is düşük küçüksün benim gözümde
    ~ ich leibe görgüsüzlük
    ~ Büyük olduğuna bakma, hauze insan insan kaynıyo

Benim Olacaksın programı

Benim Olacaksın - Adolf

http://www.you-tube.com/watch?v=1gUIs6_gRRc&feature=related

Benim Olacaksın - Borak

http://www.you-tube.com/watch?v=TwQhNeSsG8o&feature=related

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Klipleri :

Das Borak | Şayze (Klip)

http://www.you-tube.com/watch?v=6hc29JqZ3pQ&feature=channel_page

Klibimde Oynarmisin?

http://www.you-tube.com/watch?v=kFBnoO0pzNc&feature=related

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Borak Ile Roportaj ve Über Haber bülteni

Borak taklidi -1

http://www.you-tube.com/watch?v=W2r1a6ThsO8&feature=related

borak taklidi -2

http://www.you-tube.com/watch?v=dsOp10P_VcM&feature=related

Borak Ile Roportaj

http://www.you-tube.com/watch?v=eJiERlRjW2s&feature=related

Comedya 14.Bölüm 3 || Borak Röportajı

http://www.youtube.com/watch?v=QMFG2pzdFuQ

CoMedya 15. Bolum - Das Borak Ile Roportaj...

http://www.youtube.com/watch?v=lqPN5rUKBQw

Comedya 17.Bölüm 1 || Das Borak Röportajı

http://www.youtube.com/watch?v=Qg4WTXTix6o

Comedya 19.Bölüm 4 || Borak Şayze Şarkısı Berlin Filarmoni Oskestrası yorumu

http://www.youtube.com/watch?v=uDbiJzWMySw

CoMedya 19. Bölüm - Das Borak...

http://www.youtube.com/watch?v=h7WwFWsJfko

CoMedya 21. Bölüm - Das Borak - Borak Ist Ohannes (Yeni Klip 2009)

http://www.youtube.com/watch?v=_nAIftttKO4

Comedya 23 Bölüm 1 Das Borak Röportajı

http://www.youtube.com/watch?v=xrF1GPDjdiI

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    NOT:Filmi çıksa Recek İvediki geçer (bence )

Gifimiz :
    />
    />

imzamız: (aslında bu konuda yardım var üyelerden güzel imza bekliyoruz)

[center][b][link=http://forum.donanimhaber.com/m_29739635/mpage_1/key_//tm.htm#29739635][image]http://img212.imageshack.us/img212/232/brkkp8.gif[/image][/link][/b][/center]

Das Borak Fan Clup üyeleri :

D1Z0
    CriminaLDamage
    .:DiFFeReNT:.
    Hypocrites
    Wasell
    burak0708
    TesTuDo (onur üyesi)
    Otorite
    JaSoN_
    black label
    BousterHawk
    HyperioИ(VIP)
    sadulayev
    Çilingir88
    :::KR@L:::
    melihyildiz
    MacroIceTR
    1299
    TheraFlu
    Bob Marley
    barman
    turanhan
    McD58
    Nymphetaminé

Das Borak'ın filmi geliyor

işte yavuz seçkinin ağzından:

Das Borak yakında vizyonda

Eylül – Ekim gibi çekmeyi planlıyoruz 'Das Borak'ı. Senaryosunu Volkan Kantoğlu, Alper Mestçi ve ben oluşturacağız. Zaten hikaye bizim CoMedya'da oluştu. Borak'ın karakteri de belli halihazırda; görgüsüzün önden gideni, megolaman; Dünya starlarını kendine muhatap kabul eden, Justin Timberlake'in suratına telefonu kapatıp "Arama beni bir daha" diyen, Madonna ile zamanında çalışmış ve Madonna'nın kendisine, "Bırakma beni. Kendimi intihar ederim yoksa" dedirtmeyi başarmış bir karakter! Dışarıdan çok sert, acımasız gözüküyor ama çok iyi biri var içinde.
    @turanhan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi synaX:Lecter -- 23 Mayıs 2009; 20:29:59 >

• Süper bi tipleme yahu, gördükçe gülüyorum

Fna kulübe eklersen, ki öyle bi oluşum mu bu bilmiyorum, sevinirim.
  • Ekle Ekle Benide Ekle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CriminaLDamage -- 12 Şubat 2009; 17:34:12 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: D1Z0

Süper bi tipleme yahu, gördükçe gülüyorum

Fna kulübe eklersen, ki öyle bi oluşum mu bu bilmiyorum, sevinirim.

evet ekleme var
  • Ekle benide
  • Bu çok abartı ama buna benzeyen tiplerde yok değil hani... Ekle, özellikle adolf tiplemesini çok sevdim
  • ekle
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    VW POLO V KULÜBÜ "BÜYÜKSÜN"
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ekle hocam
  • Ekle hatta onur üyesi yap hastasıyım Şayze'ye
  • Ekle Dostum Bu ve Çelik Tiplemesi Süper Ahmet çakarıda unutmayalım tabi.
  • süper bu ya
    ekle lütfen
  • quote:

ekşi sözlük
    (borak’ın kendi sözlerinden: “29 ağustos 1958 doğumlu michael jackson’dan tam 20 yıl sonra hem de aynı saatlerde doğmuş olmam bir tesadüf olamaz, değil de zaten!..”

iq’su: 167

eğitimi: 1993 berlin konservatuarı mezunu… üstün zekası ve akıl almaz müzik yeteneği sayesinde konservatuarı 15 yaşında bitirmiştir. öğrenim gördüğü yıllarda 3 hocası “olmaz böyle şey!” diyerek konservatuardan istifa etmiş ve müziği bırakmıştır...

askerlik durumu: borak, savaş karşıtı bir yapıya sahip olduğu halde askerliğini hem almanya’da hem de türkiye’de 2’şer yıl komando olarak yapmıştır. henüz daha tam manası çözülemeyen “savaşa karşıysan savaşla savaş!” felsefesi de bizzat kendisine aittir...

kariyer: borak, das borak olmadan önce çok sahne tozu yutmuş ve kabus olarak nitelendirdiği, asla da hatırlamak istemediği çeşitli işler yapmıştır. bunlar arasında; justin timberlake’in vokalistliği, beyonce’un dansçılığı, madonna’nın konser organizatörlüğü, depeche mode’un aranjörlüğü, rammstein’ın sahne tasarımcılığı sayılabilir...

zevkleri - hobileri ve kişiliği: alman ve türk arkadaşları ile toplanıp eşek oynamak borak’ın en büyük zevkidir. bestelerini yaparken mutlaka çırılçıplak fayansa uzandığı söyleniyor. gecede 2-3 besteyi tersten yapabildiği arkadaşları arasında konuşulan bir efsanedir. haşlanmış patates hastasıdır, fakat mutlaka tuzlayarak yer, haşlanmış patatesin iq’yu artırdığını ileri sürer, kanıt olarak kendisini gösterir...

fobileri: das borak’ın en büyük korkusu aptal insanlardır. yılandan korkmaz düşük iq’dan korktuğu kadar. hayranlarını elinden geldiğince iq testine tabi tutar. düşük iq’su olanları konserlerine sokmamaya özen gösterir. hatta bir söyleşisinde iq’su düşük olanların albümünü almamasını ve netten korsan indirmesini istemiştir. “ben aptalların üzerinden para kazanırsam eğer bu notalar bana küser! notalar asildir, zeka ile beslenmelidir. zeka ile beslenmeyen nota kuru gürültüdür. notanın kombinasyonu doğruysa müzik olur, kombinasyonun da besini alkıştır; ama zeki ellerden oluşmuş alkış!..

insanlığı: borak kazancının büyük bir bölümünü hatta neredeyse hepsini hayır işlerine yatırmaktadır. fakat bunun duyulmaması için çok özel çaba harcamaktadır. bunun nedeni aşağıda açıklanmıştır...

hayvanlığı: borak, yıllar önce kendisine öğüt veren ibrahim adlı bir menajerin sözlerine inanmış ve gerçek bir star olmak için “kötü görünmek” gerekir felsefesini benimsemiştir. ibrahim adlı bu menajer, eminem, 50 cent gibi isimleri örnek göstermiş ve borak’ın beynini yıkamıştır. içindeki tüm iyiliklere rağmen borak hep kötü görünmek için çaba harcamış, magazin muhabirlerini aşağılayıp kovmuş, görgüsüzlüğünü ön plana çıkarmaya çalışmış ve hayvanca bir imaja bürünmüştür. fakat durum öyle gösteriyor ki ibrahim adlı bu menajerin söyledikleri doğru çıkmış ve insanlar borak’ı kötü imajı ile sevmişlerdir. borak da bu duruma katlanmaktadır...

tanışırsan ich haibe
    tanışmazsan şayze

• ekle beni de borak 10 numara tipleme...bu kadar başarılısını görmedim ben...
  • quote:

Orjinalden alıntı: :::KR@L:::

quote:

ekşi sözlük
    (borak�ın kendi sözlerinden: �29 ağustos 1958 doğumlu michael jackson�dan tam 20 yıl sonra hem de aynı saatlerde doğmuş olmam bir tesadüf olamaz, değil de zaten!..�

iq�su: 167

eğitimi: 1993 berlin konservatuarı mezunu� üstün zekası ve akıl almaz müzik yeteneği sayesinde konservatuarı 15 yaşında bitirmiştir. öğrenim gördüğü yıllarda 3 hocası �olmaz böyle şey!� diyerek konservatuardan istifa etmiş ve müziği bırakmıştır...

askerlik durumu: borak, savaş karşıtı bir yapıya sahip olduğu halde askerliğini hem almanya�da hem de türkiye�de 2�şer yıl komando olarak yapmıştır. henüz daha tam manası çözülemeyen �savaşa karşıysan savaşla savaş!� felsefesi de bizzat kendisine aittir...

kariyer: borak, das borak olmadan önce çok sahne tozu yutmuş ve kabus olarak nitelendirdiği, asla da hatırlamak istemediği çeşitli işler yapmıştır. bunlar arasında; justin timberlake�in vokalistliği, beyonce�un dansçılığı, madonna�nın konser organizatörlüğü, depeche mode�un aranjörlüğü, rammstein�ın sahne tasarımcılığı sayılabilir...

zevkleri - hobileri ve kişiliği: alman ve türk arkadaşları ile toplanıp eşek oynamak borak�ın en büyük zevkidir. bestelerini yaparken mutlaka çırılçıplak fayansa uzandığı söyleniyor. gecede 2-3 besteyi tersten yapabildiği arkadaşları arasında konuşulan bir efsanedir. haşlanmış patates hastasıdır, fakat mutlaka tuzlayarak yer, haşlanmış patatesin iq�yu artırdığını ileri sürer, kanıt olarak kendisini gösterir...

fobileri: das borak�ın en büyük korkusu aptal insanlardır. yılandan korkmaz düşük iq�dan korktuğu kadar. hayranlarını elinden geldiğince iq testine tabi tutar. düşük iq�su olanları konserlerine sokmamaya özen gösterir. hatta bir söyleşisinde iq�su düşük olanların albümünü almamasını ve netten korsan indirmesini istemiştir. �ben aptalların üzerinden para kazanırsam eğer bu notalar bana küser! notalar asildir, zeka ile beslenmelidir. zeka ile beslenmeyen nota kuru gürültüdür. notanın kombinasyonu doğruysa müzik olur, kombinasyonun da besini alkıştır; ama zeki ellerden oluşmuş alkış!..

hayvanlığı: borak, yıllar önce kendisine öğüt veren ibrahim adlı bir menajerin sözlerine inanmış ve gerçek bir star olmak için �kötü görünmek� gerekir felsefesini benimsemiştir. ibrahim adlı bu menajer, eminem, 50 cent gibi isimleri örnek göstermiş ve borak�ın beynini yıkamıştır. içindeki tüm iyiliklere rağmen borak hep kötü görünmek için çaba harcamış, magazin muhabirlerini aşağılayıp kovmuş, görgüsüzlüğünü ön plana çıkarmaya çalışmış ve hayvanca bir imaja bürünmüştür. fakat durum öyle gösteriyor ki ibrahim adlı bu menajerin söyledikleri doğru çıkmış ve insanlar borak�ı kötü imajı ile sevmişlerdir. borak da bu duruma katlanmaktadır...

tanışırsan ich haibe
    tanışmazsan şayze

ayrıntılı bilgi için teşekkürler

• benide eklee
  • Fırever Borak!
  • İmza olmuyor?

:Koyduğunuz 1. resim(lerde) forum imza kurallarına uygun değil. Lütfen butona tıklayıp ve hatalı resmi düzeltiniz.
  • Ekle Benide Borak
  • iç bin leverkusen olm falan ne samimi oldunuz hemen olm demiş sana, ilkokul arkadaşınmı
  • quote:

Orjinalden alıntı: TesTuDo

İmza olmuyor?

:Koyduğunuz 1. resim(lerde) forum imza kurallarına uygun değil. Lütfen butona tıklayıp ve hatalı resmi düzeltiniz.

yemn ediyorum sana 30 tane denedim olmuyor

EDIT: gif oldu imzayı ekliyebilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi synaX:Lecter -- 12 Şubat 2009; 19:43:36 >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.