Şimdi Ara

DARTY SENNHEISER MM 60 NOKIA UYUMLU KULAKLIK MİKROFON 70 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.141
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Fiyat uygun gibi.Çek kullanabileceğim ürün ararken gözüme çarptı.Ön sipariş diyor.Piyasanın yarısından aza.Bu normal mp3 ile kullanılamaz mı ?

http://www.darty.com.tr/e_commerce/Bluetooth-Kulakl-k/SENNHEISER/MM-60-NOKIA-UYUMLU-p-36480-c-22.htm

http://www.cimri.com/sennheiser-mm60-kulaklik-nokia

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aries_ -- 16 Haziran 2012; 21:40:28 >

• Kullanılır bende aldım bir adet tavsiye ederim markası yeter tasarımı güzel tam istediğim gibi bir kulaklık ve fiyatıda çok uygun aslında 2 adeti 110tlye alabiliyordum 30tl indirim çekiyle ama 2 adeti alıp ne yapıcam dedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Braunschweig

Kullanılır bende aldım bir adet tavsiye ederim markası yeter tasarımı güzel tam istediğim gibi bir kulaklık ve fiyatıda çok uygun aslında 2 adeti 110tlye alabiliyordum 30tl indirim çekiyle ama 2 adeti alıp ne yapıcam dedim

Satardın birini Aklıma yattı ama 30 luk çeki kullandım.50 lilikle 3 adet alsam 160 eder. 2 sini satsam bana bedavaya gelmiş olacak kulaklık aslında
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aries_

quote:

Kullanılır bende aldım bir adet tavsiye ederim markası yeter tasarımı güzel tam istediğim gibi bir kulaklık ve fiyatıda çok uygun aslında 2 adeti 110tlye alabiliyordum 30tl indirim çekiyle ama 2 adeti alıp ne yapıcam dedim

Satardın birini Aklıma yattı ama 30 luk çeki kullandım.50 lilikle 3 adet alsam 160 eder. 2 sini satsam bana bedavaya gelmiş olacak kulaklık aslında

İzmirde olsan birlikte alirdik 55 tlye gelirdi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Aries_

quote:

İzmirde olsan birlikte alirdik 55 tlye gelirdi

Ön sipariş diyor hala.Nasıl yolladılar kulaklığı ? Siparişten sonra kaç gün içinde geldi bir de ?

• Daha gelmedi dun aldim iste bakalim ne zaman gelcek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Logitech Z200 Hoparlör 850 TL
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.