Şimdi Ara

DARTY DEN BOSCH ÜRÜNLERİ ALMAK GÜVENLİMİ !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar herkese merhaba çok yakın bir zamanda çamaşır makinesi alacağım Bosch marka fakat aklıma takılan bir soru var Darty en uygun fiyatı veriyor araştırmalarıma göre ama ne kadar güvenli bu firma bosch un internet sitesinde Darty bosch un bayisi olarak gözüküyor ama yinede aklıma bu darty konusu takıldı mesela darty uygun fiyat veriyor ama ürünleri spotçu dan temin ediyor diyenler bile çıktı Darty den alışveriş yapan arkadaşlar yorumlarnızı esirgemeyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Felice Forte -- 21 Mart 2010; 19:13:12 >

• Sorun çıkmaz aldığında Bosch servisi açıyor kurulumu yapıyor arıza yaptığında bosch ile tamir ettiriyorsun. 60-70 TL ye +3 Yıl garanti uzat.

Ürün Eve sağlam gelirse sorun yok Bence !!!
  • Hocam yanıtın için sağol ama şu !!! yapman kafamı karıştırdı darty ile kötü bir mazimi yaşadın nakliye sırasında
  • Yok sorun yaşamadım hatta hiç alışveriş yapmadım ama başkaları farklı düşünebilirim zıplarlar ise Görüşüm olduğunu belirtmek için
  • Bosch'un sitesinde Darty gözüküyor demişsiniz zaten sorun olacağını sanmıyorum ama...

Benim merak ettiğim konu, satın aldıktan sonra kurulumu yapan diğer ürünlerde olduğu gibi Darty görevlileri ise, servis hizmetini kimin vereceği...

Yerinizde olsam bu sorunun cevabını alır daha sonra içime sinerek edinirdim...

Kolay gelsin...
  • @T-una

Hocam yarın kısmetse alıyorum cihazı yarın bu başlığa yazarım durumu
  • Kurulumu Bosch yapar tüm markalar için geçerlidir Bence!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Boyner den Mavi ürünü Almak
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar herkese merhaba Bosch WAS28762TR model çamaşır makinesini darty den 1630 TL World card a 12 taksit aldım ama şöyle bir durum oldu world card da yeteri kadar limit çıkmadı bende card finans a 10 ay vadeli 1770 tl ye aldım aslında world card da limit olsa 1630 tl ye gelecekti cardfinans olunca vade farkı oldu biraz sağlık olsun makine müthiş herşeyiyle süper sessiz sorunsuz ve kaliteli çamaşır yıkama esnasında motor sesi sıfır hiç yok sadece çamaşırlar kazan içinde suya çarpınca çıkan şapırtı var o kadar süper gerçekten herkese tavsiye ederim

• Öncelikle hayırlı olsun,

Epey araştırdın ama en iyisine sahip oldun...

Bu arada görüşemiyoruz umarım iyisindir

İyi günlerde güle güle kullanman dileğiyle...
  • @T-una

Sağol hocam gerçekten çok araştırdım ama sonunda muradıma erdim

Bu arada evet hocam ya görüşemiyoruz bir kaç gündür iyiyim vallaha makineyi aldım daha da iyi oldum sende iyisindir inşallah

Unutmadan decoder işi aklımda her gün bakıyorum unuttum sanma hocam

İyi dileklerin için çok teşekkürler hocam inşallah çok daha iyileride senin olur

• önemli olan satıcı değil garanti makina bozulunca firmaya değil servise başvuruyorsun servis ağı güçlüyse gayet güzel
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.