Şimdi Ara

Darkorbit satılık hesap TR5

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 28 arge 7 lf4 bolca LF3 + 8 iris ve apis hepsinin geliştirmeleri seviye 16. PET Kamikaze 3 vb bir çok modül mevcut seviyesi son seviye. Daha fazla detay için PM atınız resim olarak verilecektir.. Hesabın fiyatı 250 tl Pazarlıksızdır. İstanbul içi tercihimdir, yan yana gelir hesabı aktarırım kendisine, olmadı önce para alınacak sonra gemi verilecektir.

    BOT kullanılmış hile hurda yapılmış,cheat engine ile Epilson kandırılıp lf4 alınmış felan bir hesap değildir. Ciddi paralar verilmiş Bansız, temiz bir hesaptır o yüzden lütfen 40 lf4 lü albay 100. sıralamanın altında Ful havoc Ful herculesli bilmem ne gemiler 100 tl diye gelmeyin doğrudan onu alın.



  • Eski günlerim aklıma geldi ne oynardık bee :)

    Hocam konuya dönecek olursam 2 yıldır oynamıyorum ama TR5 için bu özellikli bir gemi için 250 TL çok fazla bir fiyat bence alıcı filan bulamazsınız tabii benden örnek verirsek aynı şekilde emek vererek para dökerek yapmıştım ucuza gitmesine gönlüm el vermemişti sizinde belirtiğiniz gibi zor bu fiyata alcı
  • satılmazsa da çok sorun değil. oynuyorum oyunu halen.
    Pahalı diyen geçer kendisi yapar ucuzmu pahalımı kararverir. Sırf irislerin level 16 olabilmesi için x3 de 330.000 uri + indirim paketi almak gerekti. Argeyi isteyen hesaplar oturur. Oyunu oynamak isteyen oynamaya çalışan zaten bilir değerini. Bilmeyen belirttiğim gibi yok 40 lf4 lü albay 30 argede gemiler 100 tl diye gelen gellmesin doğrudan onu alsın banın tadına, çöpe 100 tl atmanın keyfine varsın. gaza gelip 450 tl hesap alan klan üyem var 40 lf4 diye şu an hesap süresiz banlı sebep belli. Hile ve bot kullanımı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.