Şimdi Ara

dark vane (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
1.704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • beyler ben olımpıada 40 lwl eziq im ve asas ım bana ucuza mirage +2 +3 satcak varmı 14m var lütfen
  • quote:

Orjinalden alıntı: ForgottenPromises

Allah ım akıl ver.

Tamam bence de saçmalayan saçmalayana ama lollerrrrrr nedir ya off off

@D@n93rMert ne dersen doğru hocam

Saol genç :)

Oyunu bıraktın galiba?Başlıcaksan ben manes'e geçecem orc oluyorum..Beklerim janem
  • hayır.ark sadece oyun ayarlarından weapon effeck ti kapamış.sorun bu
  • YA BEYLER TEK BİRŞEY SÖYLİYECEĞİM , BİLEN BİLMEYEN YALAN YANLIŞ YORUMLAR YAPIYOR! BİLMEYENİ DE YANLIŞ YÖNLENDİRİYOR. uNİQUE İTEMLERN HEPSİ YANAR . UPGRADE İÇİNSE ÖNCE BES BASIP +1 HALİNE GETİRİLMELİDİR. RESİMDE NİYE YANMIYOR DİYORSAN EĞER OYUNU AÇMADAN OPTİON SEÇENEĞİNE BASIP EFECT AYARLARINA BİR GÖZ AT İSTERSEN :)
  • galiba +6 da yanıo yani dame 80 olması lazım onun içinde en az +6 olması lazımm
  • dv +6 da yanıo ama çb +0 da yanıo skull hammer da +6 da işte böle karışık bşi unique ler
  • quote:

Orjinalden alıntı: koray_mat

Nooobblarrrrrrrrrrrrr hıc bır unıq ıtem +6 asagısı ıse yanmaz lollerrrrrr onu upg ye cevırme kagıdı war her + bastıgında uzerınden 250 k gıdıyo parasız basamıyosun lollerrrrrr

HİÇ GULCEGIM YOKTU

quote:

Orjinalden alıntı: selecter

+6da yanar noob

ŞİKAYET EDİLDİ
    senmisin noob diyen birazdan banı yede aklın başına gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _NetKing_ -- 26 Haziran 2006; 22:01:13 >

• Forgotton temple itemları +6 da yanar canavarlardan çıkanlar ise direk yanar
  • Ya konuyla alakası yok ama ben yinede sorim. Forgotten Temple 2 görevi nasıl yapılıyor?
    Ben daha önce denedim. Bekledim, tam saatinde girmeye çalıştım. 15 dk boyunca girmeye çalıştım ama olmadı. Üstelik lvl im de yetiyodu. Yardım edin lütfen. Rons Staff'ı almam lazım!
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.