Bildirim
DARK SOULS (PS3 ANA KONU) - SORU - CEVAP - YARDIMLASMA - BÖLÜMÜ (36. sayfa)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
@ BERGX Feza dan aldik kardes, ama malesef gozumuzun icine baka baka yalan soyliye soyliye malum telefonda 129 dedi 30 dk ya gel al dedi Mehmet kardesimiz 20 dk ya oraya vardimizda 150 dedi 20 dk da $ 20 milyon zam gelmisde sana bi iteliyim dedi, da sonrada ayni gun arkadasa 129 dan verdi anliyacagin gun icinde fiyati adamina gore tutturuyolar bu arada Feza ile 2006 dan bu yana alisverisim vardir. Ama cok hakkim gecmis ALLAH hidayet versin. -
-
Humanity'i en kolay nereden temin edebiliriz bilginize :
-
@clemenza23
@Sipahi
-
quote:
Orijinalden alıntı: SiPAHi_
Humanity'i en kolay nereden temin edebiliriz bilginize :
Humanity en kolay multi den gelir hocam, invade ettiğin dünyadaki adamı kesersen geliyor veya yardıma gittiğin yerde ana bosslardan biri kesilirse oradan da kazanıyorsun.
Dediğin gibi gizli saklı yerlerde de vardır ama multiplayer olmadan alabileceğin humantiynin sınırı var. Multiden kazandıkların sınırsız gibi :)
@Melkor 23 evet Humanity o yukardaki sayı, undeadden ilk humana dönüştüğünde sadece canlanmış oluyorsun, insanlığa ne kadar yaklaştığın o sayıya bağlı bir nevi.
Güçlü düşmanları kestikçe, multiplayerda kestikçe veya yardım ettikçe yükseklir, büyük olasılıkla dünyanın sağında solunda sa vardı gizli yerlerde.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siberarmi -- 7 Ekim 2011; 9:40:56 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: siberarmi
@Melkor 23 evet Humanity o yukardaki sayı, undeadden ilk humana dönüştüğünde sadece canlanmış oluyorsun, insanlığa ne kadar yaklaştığın o sayıya bağlı bir nevi.
Güçlü düşmanları kestikçe, multiplayerda kestikçe veya yardım ettikçe yükseklir, büyük olasılıkla dünyanın sağında solunda sa vardı gizli yerlerde.
Humanity'i biriktirmek gerekiyorsa, human forma geçmenin mantığını nedir ki? Sadece diğer insanlar ve black phantomlar bizim dünyamıza girebilsin diyeyse; biraz garip olmuş, çünkü her öldüğümüzde undead forma geri dönüyoruz. Human olmak için yine humanity harcamak gerekeceği için, nasıl birikecek o sayı çözemedim!? Sürekli undead formda gezip, güçlü düşmanları kesip biriktirmek daha mantıklı gibi...
-
@ siberarmi @ Aldueren
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiPAHi_ -- 7 Ekim 2011; 10:10:16 > -
quote:
Orijinalden alıntı: melkor23
quote:
Orijinalden alıntı: siberarmi
Humanity'i biriktirmek gerekiyorsa, human forma geçmenin mantığını nedir ki? Sadece diğer insanlar ve black phantomlar bizim dünyamıza girebilsin diyeyse; biraz garip olmuş, çünkü her öldüğümüzde undead forma geri dönüyoruz. Human olmak için yine humanity harcamak gerekeceği için, nasıl birikecek o sayı çözemedim!? Sürekli undead formda gezip, güçlü düşmanları kesip biriktirmek daha mantıklı gibi...
Human forma geçmenin mantığı daha iyi ve daha çok drop, NPClerin bir kısmı iyi daha iyi iletişim, ateşleri "kindle"layabilmek ve zor yerlerde yardım çağırabilmektir.
Black Phantomlar undead olsanda gelebilir dünyana, üzerindeki humanity ne kadar yüksekse senden aşırdıkları miktarda o kadar yüksek oluyormuş ve humanitysi çok yüksek olan kişilerin invasian yemem şansı daha yüksekmiş(eğer doğru covenantlar seçili değilse)
Bir de normal öldüğünde de hem soullar hem de humanity düşüyor üzerinden, eğer öldüğün noktaya ulaşamadan bir daha ölürsen hepsi heba oluyor galiba.
Ve undead halinde oynamanın çok dezavantajı var, curseleri hemen yemek, tek başına oynamak zorunda olmak, drop şansının minumum düzeyde olması gibi.
Eğer düşüncen tarzın buysa ilk oyunda da human formuna geçmenin bir mantığı yoktu, human forma geçip intahar edip world tendancy i düşürmek dışında.
Eklenti: Burada şu ana kadar bilinenler yazıyor, belki söylediklerimde yanlış olabilir bir okuyun derim.
http://darksoulswiki.wikispaces.com/Humanity
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siberarmi -- 7 Ekim 2011; 10:24:51 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: SiPAHi_
@ siberarmi @ Aldueren
Dediğin o yaratıklar şu linkteki Sewer Rat ler galibahttp://darksoulswiki.wikispaces.com/Humanity
Humanity düşürme şanları varmış, humanityi yükselttikçe bu şansında artar :) Güzel farm mekanıymış aslında, eğer drop rate çok yüksek olursa yakın zamanda düzeltme(nerf) gelebilir oraya.
-
Humanity puanımı bir ara 7'ye kadar çıkarmıştım ama Darkroot ormanının uçsuz bucaksız bir yerinde ölünce ve onu geri alayım derken yolda bir kez daha ölünce kaybettim. Ama formlarla ilgili bildiklerim şunlar.
Human form: Defansın ve hasar gücün undead forma göre daha yüksek oluyor. Curse'lere karşı daha dayanıklı oluyorsun. Dünyana phantom çağırarak yardım alabiliyorsun. Aynı zamanda dünyana black phantom'larda gelebiliyor. Onları öldürdüğün taktirde humanity puanın artıyor. Aynı zamanda bazen silahlarını da alabiliyorsun. Humanity puanın arttığı ölçüde drop şansın artıyor ve daha iyi itemler kazanıyorsun. Diyaloğa girdiğin NPC'lerle konuşmalarında farklılıklar oluyor. Covanent'ların bazıları humanity puanı istiyor. Bazı silah upgrade'leri humanity puanına göre daha fazla hasar verebiliyor.
Undead form: Defansın ve hasar gücün human forma göre daha düşük oluyor. Curse ve poison tarzı hasarlara karşı daha savunmasız oluyorsun. Dünyana phantom çağıramıyorsun, haliyle tek başınasın. Siberarmi arkadaşım Undead formundayken de dünyana black phantomlar girebiliyor diye bir söz söyledi ama benim bildiğim undead formunda dünyana kimse giremiyor. Ya da benim başıma gelmedi hiç. İtem düşürme şansın azalıyor.
Daha birçok etkisi vardır ama şu ana kadar gözlemlediklerim bunlar.
@Sipahi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aldueren -- 7 Ekim 2011; 11:10:01 >
-
@ siberarmi
-
@ Aldueren evet buldum buldum adamla konusup madalyonu aldim fakat hucredeki bayanla konusmak icin tiklasamda konusmadi tesekkurler. -
@Sipahi
-
@ Aldueren
-
@Sipahi
-
@ Aldueren
-
-
:)) Darkroot ormanında bir zırh buldum ben. Çok havalı bişi. Ama etraf yaratıktan geçilmiyor, dikkatli olmanız lazım :) -
@ Aldueren
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X