Şimdi Ara

DARK SOULS (PS3 ANA KONU) - SORU - CEVAP - YARDIMLASMA - BÖLÜMÜ (101. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.314
Cevap
10
Favori
164.720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 99100101102103
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: melkor23

quote:

Orijinalden alıntı: xleonhart

Melkor23 bir sey daga sormaliyim. bligthtowb dan yolu takip edip gizli yerlerden uzunca bir yoldan sonra ash lake geldim ordaki siyah ehderden black eye dlye blr item aldim ve birde dragonhead.Aldigim bu black eye tam olarak ne ise yariyor. ayrica su prenses bilmem kim diye bir hatun vardi (hani su dev sovalyelerin oldugu yer) ne zaman oraya gelsem ekranda feel black eye felan yaziyor onuda bir anlatirmisin rica etsem.Simdiden cevabin icin tsk ederim

O bulduğun item başka bir şey olabilir, black eye itemini Firelink'teki fire keeper öldükten sonra onun durduğu yerden alıyoruz. Bu itemde söylediğin yazının çıktığı yerde kullanılıyor. Oradaki devleri ve silver knight'ı öldürdükten sonra, black eye'a gel ve use de, seni başka bir dünyaya teleport ediyor ve orada Gorgoyle'ye giderken kurtardığımız sarı zırhlı npc ile dövüşüyorsun. Eğer öldürürsen zırhını alıyorsun ama öldürdüğün an alamazsan zırhını, yukarıya prensesin olduğu kata çık, orada bir yerde zırh alınmayı bekliyor.

Anladım saol. Ama öldürdügün an alamazsan derken kısımını çözemedim. Öldürdügüm an ne olabilir ya da ne oluyor ki almama mani oluyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: devilemin

Kafayı yemek üzereyim arkadaşlar ingilizcem iyi olmadığından wiki den okuyorum anlamıyorum bi yardım edin lütfen New londo Ruins anahtarını nerden alıcaz ordaki asansör çalışmıyo bi parmaklık demir kapı var açılmıyo anahtarını kimden alıcaz lütfen yardım

Onun anahtarını curse yediğimizde iyileştiren bir adam var ondan alıyoruz ama eğer adını unuttum itemin LordVesseldi sanırım ANor londodaki hatundan alıyorduk eğer onu aldıysan anahtarı direk veriyor ama almadıysan öldürünce alabiliyorsun.Parmaklıkların arkasındaki mekanizmanın Dragon valleydeki kapıyı açıp oradaki suyu boşaltması lazım.
  • quote:

Melkor23 bir sey daga sormaliyim. bligthtowb dan yolu takip edip gizli yerlerden uzunca bir yoldan sonra ash lake geldim ordaki siyah ehderden black eye dlye blr item aldim ve birde dragonhead.Aldigim bu black eye tam olarak ne ise yariyor. ayrica su prenses bilmem kim diye bir hatun vardi (hani su dev sovalyelerin oldugu yer) ne zaman oraya gelsem ekranda feel black eye felan yaziyor onuda bir anlatirmisin rica etsem.Simdiden cevabin icin tsk ederim

O itemin adının dragon eye olması lazım black eye Melkor23 ün söylediği işe yarıyor Dragon eye ise dragon scale e sahip oyuncuların dünyasına girerek onları öldürdüğün taktirde dragon scale kazanmanı sağlıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Luca Brasi -- 24 Ekim 2011; 13:33:30 >
  • quote:

quote:

quote:

O bulduğun item başka bir şey olabilir, black eye itemini Firelink'teki fire keeper öldükten sonra onun durduğu yerden alıyoruz. Bu itemde söylediğin yazının çıktığı yerde kullanılıyor. Oradaki devleri ve silver knight'ı öldürdükten sonra, black eye'a gel ve use de, seni başka bir dünyaya teleport ediyor ve orada Gorgoyle'ye giderken kurtardığımız sarı zırhlı npc ile dövüşüyorsun. Eğer öldürürsen zırhını alıyorsun ama öldürdüğün an alamazsan zırhını, yukarıya prensesin olduğu kata çık, orada bir yerde zırh alınmayı bekliyor.

Anladım saol. Ama öldürdügün an alamazsan derken kısımını çözemedim. Öldürdügüm an ne olabilir ya da ne oluyor ki almama mani oluyor?

Sadece Lautrec ile dövüşmüyorsun, yanında ona yardım eden iki tane daha npc var, ayrıca oradaki görevini tamamladıktan sonra, bir kaç sn içinde seni kendi dünyana geri dönüyorsun, o yüzden öldürdüğün an alamazsan, prensesin katında duruyor dedim.

• arkadaslar bu quelagn kardeşinin önünde sürünen adamı mob sanıp öldürdüm ben Daha önce varilin içinden kurtardıgım adamda ortadan kaybolmuş. Pyroyu nasl upgrade yapıcam? Bide su tepede duran kuş bi işime yaramaz die dövdm onu sora kaçtı. Ama ring of fog u o getiriyormuş napıcaz
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Sadece Lautrec ile dövüşmüyorsun, yanında ona yardım eden iki tane daha npc var, ayrıca oradaki görevini tamamladıktan sonra, bir kaç sn içinde seni kendi dünyana geri dönüyorsun, o yüzden öldürdüğün an alamazsan, prensesin katında duruyor dedim.

anladım çok saol..

• quote:

Orijinalden alıntı: GoreHowl

arkadaslar bu quelagn kardeşinin önünde sürünen adamı mob sanıp öldürdüm ben Daha önce varilin içinden kurtardıgım adamda ortadan kaybolmuş. Pyroyu nasl upgrade yapıcam? Bide su tepede duran kuş bi işime yaramaz die dövdm onu sora kaçtı. Ama ring of fog u o getiriyormuş napıcaz

densene yanlışkıkla baya baya katletmişsin :D

• quote:

Orijinalden alıntı: clemenza123

quote:

Orijinalden alıntı: devilemin

Kafayı yemek üzereyim arkadaşlar ingilizcem iyi olmadığından wiki den okuyorum anlamıyorum bi yardım edin lütfen New londo Ruins anahtarını nerden alıcaz ordaki asansör çalışmıyo bi parmaklık demir kapı var açılmıyo anahtarını kimden alıcaz lütfen yardım

Onun anahtarını curse yediğimizde iyileştiren bir adam var ondan alıyoruz ama eğer adını unuttum itemin LordVesseldi sanırım ANor londodaki hatundan alıyorduk eğer onu aldıysan anahtarı direk veriyor ama almadıysan öldürünce alabiliyorsun.Parmaklıkların arkasındaki mekanizmanın Dragon valleydeki kapıyı açıp oradaki suyu boşaltması lazım.

teşekkür ederim suyu boşalttım aşağıda azrail gibi savaşçılar var onları kestim ama dolaşıp duruyorum ve şu anor londo adını çok duymama rağmen yolunu bulamadım nerden nasıl gidilir ki oraya

• Tomb of Giants daki iskeletleri kestim ve bir kapiya geldim ates renginde iceri girmeye calisiyorum fakat bir yazi cikiyor ve iceri giremiyorum ayni Anor Londo dada bu kapidan vardi girememis ve ayni yazi cikiyordu, sanirim butun bolumleri gectim sadece hayaletli bolum kaldi bu kapidan gecip bossu kesmem icin ne gerekli birde Flask sayimi 20 yapabiliyorum ve suan + 2 de bunu +5 nasil ve nerelerde yapmam gerekli acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoreHowl

arkadaslar bu quelagn kardeşinin önünde sürünen adamı mob sanıp öldürdüm ben Daha önce varilin içinden kurtardıgım adamda ortadan kaybolmuş. Pyroyu nasl upgrade yapıcam? Bide su tepede duran kuş bi işime yaramaz die dövdm onu sora kaçtı. Ama ring of fog u o getiriyormuş napıcaz

Bu olmamış işte, Pyro. flame'i geliştirenler yanlış bilmiyorsam o iki eleman. Şuan da Pyro. olarak gelişmen mümkün görünmüyor gibi, başka bir yolu varsa da bilmiyorum açıkçası.

Büyük kuşu dövdün sanırım, o kuş seni Asylum'a geri gitmeni sağlayacaktı ve oradan alacağın bir itemle Ariamis'e girebilecektin ve Priscilla boss ile karşılaşcaktın, eğer geri gelmezse bu şansını kaybettin. Ayrıca ring of fog'u forest hunter covenantına girersen, kedinin verdiği yüzük ile ormana yabancı oyuncu girince summonlanıyorsun ve kaç oyuncu öldürmen gerekiyor hatırlamıyorum ama bir müddet sonra ring of fog'u veriyor sana. Ayrıca tomb of the giants bölümünde bulacağın skull lantern'i Asylum'daki Snuggly'e verirsen o da sana karşılığında ring of fog veriyor. Tabii sen o büyük kuşu kaçırdığın için Ayslum'a gitme şansın kalmadı sanırım, ilginç bir durum.

@devilemin

Anor Londo'ya gidebilmen için, iki çanıda çalıp, Sen's Fortress'ın kapısını açmış olman lazım. Oradaki boss'u öldürdükten sonra da, Anor Londo'ya gideceksin.

@Sipahi

Lord Soullarını Altar'a vermen lazım. Firelink'te iskeletli bölgeye giderken bir yaratık çıkmış olması lazım, o seni Firelink Altar'a götürecek, orada Prenses'ten aldığın Lord Vessel'i kullanacaksın ve lord soullarını vereceksin ve üç tane kapı açılacak. Bu kapılar oyunun üç ana boss'una götürüyor seni. Her öldürdüğün lordun soulunu Altar'a vereceksin ve önündeki kapı açılacak.

+ olarak yükseltmek için soul keeper fire itemini bulup, Anor Londo'daki bonfire da bekleyen adama ya da Quelaag'ın kardeşine vereceksin, onlarda yükseltecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melkor23 -- 24 Ekim 2011; 14:50:08 >

• quote:

Orijinalden alıntı: SiPAHi_

Tomb of Giants daki iskeletleri kestim ve bir kapiya geldim ates renginde iceri girmeye calisiyorum fakat bir yazi cikiyor ve iceri giremiyorum ayni Anor Londo dada bu kapidan vardi girememis ve ayni yazi cikiyordu, sanirim butun bolumleri gectim sadece hayaletli bolum kaldi bu kapidan gecip bossu kesmem icin ne gerekli birde Flask sayimi 20 yapabiliyorum ve suan + 2 de bunu +5 nasil ve nerelerde yapmam gerekli acaba?

Anor Londo bossunu öldürdüysen, yukarı çıkıp prensesin yanına git sana Lordvessel vericek. Lordvessel'ı alıp firelink shrine a geri dön oradaki dev yaratık ile konuş. Seni firelink altara götürecek ve ilerleyip Lordvessel'i yerine koyman gerekiyor. Bu şekilde turuncu renkli sis kalkıcak. Anlayacağın o turuncu renkli sisin olduğu yerlere gidip Lordları kesmen gerekiyor bu açılış videosunda gözükenleri. 3 tane lordu kestikten sonra altara geri dönüp Lordvessel'u onlarla doldurunca önündeki kapı açılcak ve Kiln of the first flame yeri açılmış olucak ve en son boss ile orada kapışılcakmış. Son boss ile dövüşmeden önce aklında yapmak istediğin şeyler varsa yap yoksa newgame+ ya yönlendiriliyor. Covenantına bağlı olarak son bosu öldürdükten sonra bonfire a dokunursan iyi son dokunmadan gidersen kötü son ile bitiyormuş. Ben wikidotun yalancısıyım ama gravelord niko'yu öldürdüm kaldı 2.
    Ben hiç bir bonfire ı kindle yapmadım gereksinim pek duymadım da ( heal var belki ondandır ) 20den fazlasına pek gerek olcağını sanmıyorum.
    Flusk ı + yapabilmen için anorlando da ki fire keeperda yapabilir. Yada firelink shrine da ki firekeeper ı canlandırman gerekir.

• Ben yazarken melkor23 herkese cevabı vermiş bile :) deneyim böyle birşey
  • quote:

Orijinalden alıntı: ay_could

Ben yazarken melkor23 herkese cevabı vermiş bile :) deneyim böyle birşey

Ben de uzun uzun yazmıştım, sonra sen de uzun yazmışsın diye sildim.
  • •Green Titanite
    •Red Titanite
    Arkadaşlar bu itemleri satan satıcı varmı veya nasıl bulabilirim
    Long swordu freesworda çevircem hangi demirci yapıyor

demons soul,daki gibi ikinci şans miracle büyüsü varmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grayhill -- 24 Ekim 2011; 15:15:37 >
  • @ ay_could @ melkor23tesekkurler . Anor Londo bossu öldürdüm, Lordvessel i almisdim. firelink shrin daki dev yaratık su havuzun ortasindaki yaratikmi onunla bir kere konusmayi denedim konusmadi acaba Lordvessel itemi uzerimdemi tasimam gerekir?
  • @SiPAHi_ evet üzerinde taşımalısın. Havuzun ordaki yaratıkla konuşunca seni yutucak telaş yapma :)
    @grayhill green titanite yi sen's fortress da ki vendordan alabilirsin. Red titanite satılıyormu bilmiyorum ama okuduğuma göre blighttowndaki sümük gibi yaratıkları ateş ile öldürünce düşürebiliyormuş.
  • large titanite shard - demon shard - ve Titanite Chunk bunlar herhangi bir vendor da satılıyor mu? satılıyorsa hangi vendor (npc)

edit: sanırım sorumun cevabını buldum. Firelink shirndan kiliseye dogru giderken ansörden yarıda inip kuş yuvasına bazı itemleri bırakınca oyundan gir cık yapınca itemleri degiştiriyor sanırım. Dogrumu anlamışım?

liste burda: http://darksoulswiki.wikispaces.com/Snuggly

video bu: http://www.youtube.com/watch?v=tRpZxdC1Zic

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xleonhart -- 24 Ekim 2011; 15:21:36 >

• @ ay_could o yaratik beni yutucak demek :) belliydi gerci kocaman bir agizi ve uzun bir boyunu var :) tesekkurler. Ben ozaman su +2 yi +5 yapayim artik Soul Keeper ve free itemini nereden bulucaksam , daha sonrada son bolumum kaldi hayaletli yerdeki bossa gideyim daha sonra Altarin oglu Tarkanla goruseyim :)
  • @xleonhart http://darksoulswiki.wikispaces.com/Upgrades burada upgrade için hangi taşları nereden bulabileceğin de yazıyor yazdıkların arasından bir tek large titanite shard satılıyor oda sen's fortress ta köprüden karşıya zıplayınca karşına çıkan oda da olan Crestfallen Merchant tarafından 4bin soula satılıyor.
    @SİPAHİ_ Altarın oğlu tarkana dikkat et kurt kapabilir. New Londo ruinse dikkat çünkü orada bonfire yok ayrıca oradaki lord a gidebilmen için yanlış bilmiyorsam büyük kurt bosundan alınan yüzük lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ay_could

@xleonhart http://darksoulswiki.wikispaces.com/Upgrades burada upgrade için hangi taşları nereden bulabileceğin de yazıyor yazdıkların arasından bir tek large titanite shard satılıyor oda sen's fortress ta köprüden karşıya zıplayınca karşına çıkan oda da olan Crestfallen Merchant tarafından 4bin soula satılıyor.
    @SİPAHİ_ Altarın oğlu tarkana dikkat et kurt kapabilir. New Londo ruinse dikkat çünkü orada bonfire yok ayrıca oradaki lord a gidebilmen için yanlış bilmiyorsam büyük kurt bosundan alınan yüzük lazım.

eyw saol

• 
Sayfa: önceki 99100101102103
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.