Şimdi Ara

[ARŞİV] Dark Souls III (The Fire Fades Edition) Türkçe Yama (38. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
857
Cevap
44
Favori
126.858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
98 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Holy Warrior H kullanıcısına yanıt
    Konu içeriğinden tutun da otomatik güncellenebilir altyapısına kadar sizleri en az şekilde uğraştıracak bir arayüz hazırlamışız, "verem olduk, acı çektik" gibi yorumlar yapıp işin suyunu çıkarmayın. Bahane üretmek yerine "ben beceremedim, bi' yardım eder misiniz" deyin, bitti gitti.

    "Yapılabilecek her şeyi yaptık ama yama şöyle hata veriyor böyle hata veriyor" diyen bir sürü insana sadece konuda yazılanları uygulayarak yardım ettim ve yamayı sorunsuzca çalıştırdım. Sorun sizde, bunun başka izahı yok.


    Dosyayla uğraşacaksın, araçla uğraşacaksın, gömmeyle uğraşacaksın, zartla uğraşacaksın, zurtla uğraşacaksın - daha 50 bin türlü detayla uğraşacaksın, çevireceksin, yama hazırlayacaksın, bilmem ne yapacaksın... adamlar bi' kurulumu bile beceremeyecek bir de onlarla uğraşacaksın. Bu ne menem iştir ki derdiniz bitmiyor arkadaş...

    Yok dosyada virüs var, yok oyunu bozdun, senin yüzünden şu kadar kotam gitti, o oldu bu olmadı... Yapılan iyiliği burnundan getirmeyin insanın, yeter ama... KURAMAYAN OYNAMASIN - SIKILDIM ARTIK!!!




  • Hocam 1. ben her şeyi doğru yapmışım. Kurulum yapamayacak kadar embesil değilim kaldı ki ben tek kişi olarak ekipsiz
    çeviri yaptım sizi anlıyorum yapılan işten şikayetçi değilim aksine teşekkür ediyorum. Sorun ile ilgili yardım istiyorum. Yaptığım şaka bence oyun çevireni olarak en çok sizi tebessüm ettimeliydi DS ne ile anılıyor oyun aleminde malumunuz. 2. olarak ise yaşadığım sorun sistemimde yüklü olan AutoHotkey ve trademacro gibi başka oyunlar için gereken programların çakışmasından kaynaklıymış zor oldu ama çözdüm. Kontolcüden nefret ettiğim için de Keyboard icon modunu kurdum. TR yamanız ile sorunsuz çalışıyor ne crash ne bug gibi olumsuz bir sonuca da sebep olmadı. iGP11 ile Türkçe yama ve diğer görsel modları uyumlu hale getirirsem de yapılan çeviriden maksimum faydayı ve eğlenceyi sağlamış olacağım bunun için size tek olumsuz bir düşüncem yok. Yanlış anlamayın sizi gayet iyi anlıyorum sadece çeviri bile zahmetliyken mod desteği olmayan ve bunun için direnen muhafazakar bir firmaya karşı başarmışsınız bu işi.




  • Holy Warrior H kullanıcısına yanıt
    Bu sitemim sadece sizin özelinizde değil. Yıllardır bu işin içindeyim, profesyonel setup aracından basit Winrar SFX'ine kadar türlü yol denedik ama herkesi memnun edecek net bir çözüm bulamadık. Her defasında türlü insan tiplerinin serzenişine tribine maruz kalmaktan ötürü artık espri dahi kaldıramayacak durumdayım. Hele hele virüs falan diye söze grip kendince beni itham edenlere karşı hislerimin tarifi yok. Sanal âlemde çokça sanal zekası kıtlar var, daha da kötüsü haklı haksız çeşitli nedenlerle ağır evhamlılar var lakin bende sabır yok.

    Bu tür bir arayüzde karar kılmamın en önemli gerekçesi elbette işleri kolaylaştırmak ama forumdan beni tanıyanlar gayet iyi bilirler, benim illegal içeriklere karşı bir duruşum var. Buradaki maksat illegal oyun sahipleri bundan asla faydalanamasın değil... ben o işe bulaşmak istemiyorum o kadar. İlk günden belirttim, hâlen arkasında duruyorum, yayımladığım içeriği elimdeki legal oyun dosyalarını düzenleyerek hazırladım, ilave bir uyarlama yapmadım, bunun parçası olmamak adına da içeriği dosya olarak paylaşmıyorum.

    Korsana karşı net bir engelleme olmadığı için ve dosyalar incelemeye açık oldukları için yetenekli bir arkadaş legal oyuna sahip olan olmayan herkes için beklenen uyarlamayı yapmış. İlgili içerik nette kolaylıkla bulunabiliyor olması gerek ancak güncel olup olmadığını bilmiyorum.




  • Kurulum basit çeviriler güzel elinize sağlık, talimatları okuyunca 30 saniye sürüyor kurmak zaten
  • DSIIITR Launcher ı çalıştırdığım zaman launcher hatalı bir dizine kuruldu hatası alıyorum
  • DSIIITR Launcher öalıştırdığımda yama ekranı geliyor oyna ya bastığım zaman işlenmemiş durum oluştu diyor
  • axwiecm A kullanıcısına yanıt
    Demek ki kurulum ekranında belirtilen referans dizini dikkate almamışsın. Kurulum açıklamalarını okuyarak buna uygun biz dizine kur. Launcher'in kurulduğu dizin bu dizinden farklı olunca hata verir.
  • çok saçma bi soru sorcam ya türkçe yaptım yamayı yazılar felan türkçede seslendirme rusça ne yaparsam yapayım ingilizce yapamıyorum nasıl düzeltirim acaba?
  • cwsnake25 kullanıcısına yanıt
    Yamayı kaldır. Steam üzerinden dil seçeneğini İngilizce seç, dosya doğrulaması yaptır. Bu şekilde tekrar dene ve sonra yamayı yeniden kur.
  • Bir gün öncesine kadar sıkıntısız türkçe oynuyordum lakin bu sabah DSIIITR Launcher a ufak bi yama geldi ve otomatik güncelledi launcher kendini, ardından oyundaki tüm metinler bozuldu. Yamayı kaldırıp steam den dosyaları doğrulatıp tekrardan kurulum yaptım lakin bu sefer de TR yama ds3.exe yi kurulum aşamasında sildiği için oyun açılmıyor. Sanırım son update ile ilgili bi sıkıntı var.
    Güncelleme: Türkçe yama süresiz olarak zaman aşımına alınmış.İndirip kurmayın güncelleme gelene kadar, tabi gelirse. [ARŞİV] Dark Souls III (The Fire Fades Edition) Türkçe Yama



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tokmakel -- 14 Temmuz 2020; 18:45:41 >




  • dun gayet sorunsuz calısıyordu noldu acaba yamaya ne guzel oyunu turkce oynuyordum bıtırmemede %30 %40 falan kalmıstı [ARŞİV] Dark Souls III (The Fire Fades Edition) Türkçe Yama



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SepuLtura™ -- 14 Temmuz 2020; 20:39:9 >
  • Bir insan nasıl bu kadar egoist ve bencil olabiliyor anlamıyorum. Sen yıllar önce çeviri yap ve herkesin teşekkürünü, dualarını ve hatta ücret desteğini al (Artık ne kadar helalse) sonra aradan yıllar geçsin para yüzünden çeviriyi iptal et. Yazıklar olsun. Umarım en yakın zamanda yama kırılır da bir köşede ağlamayı bırakıp normal hayatlarına dönerler...
  • Konu ne bilmiyorum fakat keşke böyle olmasaydı. En azından oyunun ilk 8 9 saatini oynayabildim yinede teşekkürler geçmiş yama için. Bu sayede dark souls oyununu keşfetmiş oldum.
  • kopya koruma sistemin berbat igggames ten direk korsan update aldım çalıştı ;D



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yunusozbekx1 -- 21 Temmuz 2020; 15:41:0 >
  • -



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rodescript -- 21 Temmuz 2020; 17:24:51 >
  • yunusozbekx1 kullanıcısına yanıt
    --



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rodescript -- 21 Temmuz 2020; 23:25:47 >
  • yunusozbekx1 kullanıcısına yanıt
    hmm, tamam
  • Knk yamayı neden kaldırdın yaması var diye oyun satın aldım yamayı kaldırmışsın. geri güncelliyecekmisin acaba
  • adam uzaklastırılmış vay arkadaş ya. beyler yokmu yamayı güncelleyecek birileri
  • Yama neden durduruldu? Yıllardır oynarım ara ara girip pvp atarım, bi anda güncelleme geldi tüm yamalar süresiz askıya alınmıştır diye mesaj geldi. Olay nedir?
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.