Şimdi Ara

[ARŞİV] Dark Souls III (The Fire Fades Edition) Türkçe Yama (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
857
Cevap
44
Favori
126.845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
98 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: boras06

    Oyunu satın almadım yamayı da deneme fırsatım olmadı.Korsan oynayan orjinal oynayan herkes kendinden sorumludur.Bu konuya çok girmeden tek diyeceğim bu proje ve ilerdeki projeler desteklemek,çorbada az da olsa tuzumuz olması niyeti ile varsa bi yardım kanalı paylaşır mısınız?kuru teşekkür yetmez bence.

    Katılıyorum, şahsen şuan olmasa da (Şuanda para sıkıntısı çekiyorum biraz. ) bağış yapmak isterim. Kimbilir ne kadar emek harcıyorsunuz biraz da bizim azıcık faydamız olsun.
  • boras06 kullanıcısına yanıt
    @boras06
    İyi niyetiniz için teşekkür ederim. Şahsım adına bu tür taleplerden ziyade projelerin desteklenmesini, davete icabet edilmesini, el birliği ve fikir birliği yapılmasını beklerim. Yine de maddi destek talebi çok dillendirildiği için bu kez kayıtsız kalmadım. Ancak itiraf etmek gerekirse Mirror's Edge Catalyst ve bu projede ihtiyaç olan teknik kaynaklara ulaşamadığım için ücret karşılığı kendi kaynaklarımı yaratmak durumunda kaldım ve bu sebeplerle yama arayüzüne bir destek butonu koydum. Yalnız böyle şeylerin kimsenin ifşa olmadan yapılmasını tercih ederim, ama öncelikle hak etmeyi. Oyuna sahip olup arayüzümüzü açtığınız vakit ilgili kanaldan dilediğiniz yardımı sunabilirsiniz.


    @Genel
    Maddi desteklerinizi bu tür çeviri projelerinin teknik altyapılarının oluşturulmasında değerlendirmeyi düşünüyorum ve tabii ki çalışmalara katılım gösteren gönüllü arkadaşlarla paylaşmayı. Dragon Age Inquisition, Mass Effect Andromeda, Watch_Dogs gibi oyunların çevrilmesi için gereken araçlar ve kaynak kodları var, bu taşın altına elini koyacak gönüllü dostlarımız da var. Ancak her projede bu materyallere serbest şekilde ulaşamıyoruz, bazılarının derlenmesi gerekiyor bazılarının da ücretinin ödenip satın alınması gerekiyor. Aramızda bu işlerin altından kalkabilecek yetenekli arkadaşlarımız var, ama hepsi yeteneklerini karşılıksız sunmuyorlar. Çünkü bu uygulamalar mesleklerinin bir parçası, ama daha da önemlisi gönüllü olarak sundukları hizmetin nihayete ermemesi ve emeklerinin boşa gitmesi yüzünden bundan vazgeçmeleri.

    Gün gelir ortak paydada buluşursak birkaç çevirinin daha önünü açmaya gayret ederim, yoksa da zorlamanın gereği yok canınız sağ olsun...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KarapathiaN -- 2 Ocak 2018; 20:42:26 >




  • Tebrik ederim Ömür abi. Yine güzel bir projeye imza atmışsın.
  • Eyvallah kardeşim. O senin güzelliğin...
  • Emeği Olan Herkesin Ellerine Sağlık. Korsancı Olsamda Size Teşekkürü bi borç Biliyorum Sayenizde Çok Baba bi Oyun Türkçe Oldu bi Gün Orjinal Alırsak Oynarız. Sonuçta Yapılmış, Yapılmıştır. Teşekkürler...
  • Hocam FDP_MenuText hatasının sebebi nedir?Neyi yanlış yapıyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • öncelikle emeğinize ve yüreğinize sağlık umarım bu yaptığınız güzel işlerin devamı gelir. bu arada korsan mevzusu hakkında bende şunu söylemek isterim, oyun şuan steamde indirimde ve fiyatı gayet uygun ben de biraz önce aldım. türkçe yamayı yapan arkadaşlar zaten yama açıklamasında da belirtmislerdi korsan oyunlarda garanti vermiyoruz diye. evet ben de kabul ediyorum pahalı oyun almak hele ki dil desteği yoksa insanın yüreğini burkuyor. ama şuan oyun indirimdeyken ve hazır türkçe yamasıda yayınlanmışken hala oyunun orjinalini edinmeyip burada boş yapmak doğru değil

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • jeffys J kullanıcısına yanıt
    Satırları okuyamıyor, ilk mesajda bunu açıklamıştık. Yama notlarını ve kurulum bilgilerini dikkatlice okuyun...

    "• Yama arayüzü açıkken oyunu Steam veya farklı yollarla çalıştırırsanız tüm satırlar kodlara dönüşürler."



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KarapathiaN -- 2 Ocak 2018; 23:24:12 >
  • yamayı online olarak oynayanlar var mı herhangi bir sıkıntı oldu mu? sonuçta dark souls'tan bahsediyoruz her ne kadar türkçe oynamak güzel olsa da aynı zamanda diğer oyuncularla yardımlaşmak bu oyunda çok önemli. hele ki takıldığımız yerlerde
  • Varg_Vikernes V kullanıcısına yanıt
    Sıkıntı yok şu ana kadar ama mühim olan bunun kesinlik arz etmemesi, yarın olmayacak diye bir durum yok ve bu hiç değişmeyecek. İyi tarafı peşin peşin uzaklaştırma yok, önce uyarılacaksınız ama bu durumla hiç karşılaşmayabilirsiniz de...
  • Varg_Vikernes V kullanıcısına yanıt
    Ben online olarak yaklaşık 4 saat oynadım. Hiçbir sorun çıkmadı. Co-op bayağı oynadım yardıma gittim, yardım çağırdım sıkıntı olmadı.
  • serkanapaydin kullanıcısına yanıt
    Yarın öbür gün biri bir nane yiyip sonra acaba yama yüzünden mi diye evhamlanır ve vesveseyi salarsa ayıkla pirincin taşını...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KarapathiaN -- 3 Ocak 2018; 0:41:32 >
  • Ds3 bende orjinal olmasına rağmen yama dan illegal olduğu için açılamıyor hatası alıyorum. Gün boyu hiç bir sorun yoktu ama şimdi giremedim oyuna.

    Oyununuz Launcher ile uyumlu olmayan illegal bir sürüme ait olduğu tespit edildi. Lütfen steam aracılığıla doğrulatarak deneyin. Diyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rencapoch -- 3 Ocak 2018; 2:22:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rencapoch R kullanıcısına yanıt
    Aracı güncellerken sorun oldu. Oyun klasörünüzdeki old klasörüne girin, orada eski sürüm olacak onu kullanın. yani yenisinin üzerine yazın, adını değiştirmeyi unutmayın. Çalıştırdıktan sonra araç yeniden güncellenecek ve sorun giderilmiş olacak.
  • KarapathiaN kullanıcısına yanıt
    Merhaba, öncelikle cevap için teşekkür ederim. Şimdi ben yamayı kuruyorum, ondan sonra çalıştırıyorum, otomatik olarak güncelliyor. Dosya konumuna girip OLD klasöründeki launcher in başındaki old u siliyorum. Launcher hatalı dizine kurulu diyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rencapoch -- 3 Ocak 2018; 3:16:30 >
  • Rencapoch R kullanıcısına yanıt
    O dosyayı old klasörünün içinde çalıştırmayacaksın, ana dizine atıp öyle çalıştıracaksın. olması gereken yer orası değil ve hata veriyor. Old dosyasını kullanmayıp forumdan indirdiğiniz eski yamayı baştan kurup çalıştırsanız da olur.

    Güncelleme yaptığımız o kısa anı nasıl denk getirdiniz de sıkıntıya ortak oldunuz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KarapathiaN -- 3 Ocak 2018; 3:37:46 >
  • KarapathiaN kullanıcısına yanıt
    şimdi ben adım adım yaptığım şekli anlatayım.

    1- DSIII_Türkçe_Yama.exe dosyasını çalıştırıyorum, oyunun dosya konumuna kuruyorum.
    2- Kurulum bittikten sonra launcher dosya konumuna geliyorum, DSIIITR Launcher.exe i çalıştıyorum, launcher açılıyor ve güncelliyor, ardından da "old" klasörü geliyor.
    3- Old klasörünün içine girip "OldDSIIITR Launcher.exe" adlı dosyanın başındaki old u silip, geri gelip DSIIITR Launcher.exe nin üzerine yazdırıyorum.
    4- Sonra o exe i çalıştırıyorum ve illigal diyor yine.

    ben mi becereksizim acaba yaw :)
  • Rencapoch R kullanıcısına yanıt
    Yamayı yeniden kuruyorsan old ile falan uğraşmana gerek yok. Old klasörü bozulan dosya için lazımdı, madem baştan kuruyorsun unut onu...
  • Arkadaşlar öncelikle yamayı yapan arkadaşların emeğine yüreğine sağlık. Ben bu oyunu 2 senedir bekliyorum ki TR Yama Çıksın diye. Oyunum Korsan Sürüm Orjinal alabilecek imkanımda yok şu aralar en azından. Yama malum sadece Steam aracılığıyla çalışıyor. Allah rızası için şu işin çözümünü bilen duyan biri varsa bana bi şekilde yardımcı olsun. Yada yamayı yapan arkadaşlar arayüzsüz bi versiyonu yokmu elinizde bi yardımcı olabilirmisin.
  • bypr010 kullanıcısına yanıt
    Dosyaları arayüz olmadan da versek onlar Steam sürümle uyumlular, işinize yaramaz. Yamayı ancak oyunu modlayabilecek yetenekte biri uyarlayabilir. Çok sürmez, uyanıklar uğraşmaya başlamışlar...
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.