Şimdi Ara

DARK Record Mania Canlı Kayıt, Bittorrent, 7.1 Ses Destekli 1080p MKV/H.264 Oynatıcı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
2.502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bilmiyorum daha önce açıldı mı bu cihazın konusu ama ciddi ciddi almayı düşünüyorum.
    Bana süper bir alet gibi geldi. tv den kayıt yapabiliyor.
    ama benim merak ettiğim acaba kullanan varsa söyleyebilir mi
    normal sd uydu alıcıdan da kayıt yapabiliyor mu?

bir de aletin çözmediği format yok. fiyatı da iyi gibi.
    bende wd gen1 var. aslında memnunum ama bu siyah ekran olayı başladı.
    her seferinde de reset atmak istemiyorum. işimi görüyor fakat
    benim tv den kayıt ta yapmam lazım.

http://www.vatanbilgisayar.com/dark-dkmprec-record-mania-canli-kayit,-bittorrent,-7.1-ses-destekli-1080p-mkvh.264-oynatici/productdetails.aspx?I_ID=50197

fiyatı 360 tl ama değer mi sizce?

DARK Record Mania Canlı Kayıt, Bittorrent, 7.1 Ses Destekli 1080p MKV/H.264 Oynatıcı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kizilelma -- 29 Kasım 2010; 0:30:24 >

• Benimde bikaç saattir araştırdığım bir ürün. Takip ediyorum konuyu.
  • ben de takipteyim
  • fena ürün değil kullanmadım ama zamanında bayağı bir araştırma yaptığım için bi kaç şeyi bilirim.

eğer çift tuner li bir alıcınız yoksa seyrettiğiniz kanalı kayıt edebiliyorsunuz. tüplü televizyonlarda önermiyorlar. sitesinde olsun burda olsun bazı sorunlarından bahsedildi hep. torrent in %99 da kalması ağ bağlantısının kurulamaması gibi.

ben açıkçası egreat in r6 modelini araştırmanızı tavsiye ederim. yanlış anlamayın eğer televizyona bağlarım sadece film seyrederim gerisine karışmam benim için çok önemli değil derseniz alınabilecek bi üründür. ama dediğim gibi sorunları hakkında da araştırma yapın derim ben.
  • Ben dün aldım media markttan. ancak dikkat edin media markttaki fiyatı 449 tl. Eksen bilgisayarda 345 tl civarıydı.Gerçekten çok iyi bir cihaz. dah a önce inca 56 hd media player almıştım. kayıt kalitesi bayağı kötüydü iade edip bu cihazı aldım. kayıt kalitesi gayet başarılı. diğer özellikleride cabası..
  • Selamlar,
    Bu ürünü kullanıyorum fakat bir türlü ağdan bilgisayarıma erişemedim. Cihazın ağ ayarlarını yaptım internete bağlanabiliyorum, ağdan dizüstüme erişmeye çalıştığımda "workgroup" kısmında dizüstümü görüyorum bağlanmaya çalıştığımda ise ağ kullanıcı adı ve parola istiyor. Win7 ultimate X64 kullanıyorum. Darkın forumuda kapanmış. Bana bir yol gösterebilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sasuta

bilgisyarınızda ağa açtığınız bölümü payşaıma açın ve parolalı kullanım kısmını kapatın. ondan sonra da windows share manager programını indirin. o programı açtığınız zaman eğer hdd niz ''no'' ise fixleyerek, ''YES'' durumuna getirirn. bunları yaptıktan sonra tekrar bir deneyin bakalım. bi de denemden önce cihazı kapatıp açın.

http://www.mediafire.com/?skiho0yeh83f70h share manager burda.

dune kullanıyorum belki mantık aynıdır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Paylaşıma açtım ve parolalı erişimi de kapattım ama gene de göremiyorum. Bir de windows share manager ile deneyeyim bakalım.
  • windows share manager ile de baktım "YES" görünüyor. Ben anlayamadım valla. Ağ kullanıcı adı ve parolası ne demek neyin kullanıcı adı neyin parolası.???
  • quote:

cihaz üzerinden ağ sayfasında sizden neler istiyor ? bu parola ve isim dışında.. herhangi bir doldurulması gereken bir menü var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: saintroyo

quote:

cihaz üzerinden ağ sayfasında sizden neler istiyor ? bu parola ve isim dışında.. herhangi bir doldurulması gereken bir menü var mı ?

Bu ekran geliyor. Ne girersem gireyim kabul etmiyor giriş başarısız diyor...

• ağ kullanıcı adına workgroup yazın ve şifre kısmını da boş bırakın. bir de öyle deneyin.. hatta kapatıp açın, öyle deneyin.

edit: sanırım zaten yol olarak workgroup tasınız. parola korumalı paylaşımı kapattınız değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saintroyo -- 27 Ekim 2011; 18:22:56 >
  • bilgisayarınızdaki hdd yi nerden görüyorsunuz dark üzerinden..? nerede belirtiyorsunuz c, d, ya da her ne yazdıysanız ne olarak tanıttıysanız bilgisayarda ağ için ?
  • PC den Parola korumalı paylaşım kapalı.

Dark üzerinden tarayıcı/Ağ kısmında görüyorum ama sadece pc nin adını görüyorum paylaştığım klasörleri görebilmek için girmek istediğimde Ağ kullanıcı adı ve parolası soruyor.
  • kullanan birileri cevap yazacaktır mutlaka.. benim elimden başka bir şey söylemek gelmiyor..
  • aynı problemi ben de yaşıyorum. bilgisayarımdan playerın harddiskine bağlanabiliyorum ancak playerdan bilgisayarıma girmeye çalıştığımda ağ kullanıcı id ve şifre istiyor. Soruna önerisi olan yok mudur?
  • PC de çalışma grubu olarak başka isim verin
    PC den parola paylaşımını ve guvenlik ayarlarını pasif hale getirin ve klasörü paylaşıma kapatın
    Sonra playerdan ağa girin

ID ve Şifre istediğinde bir şeyler yazın ve kısayollarıma ekle yin seçin

Player ağ bölümünden PC deki çalışma gurubunu göreceksiniz
    Workgroup seçmeyin asla

PC den de UPNP özeliği açık olsun mutlaka ( nerden açıldığını unuttum )

PC den değiştirdiğiniz çalışma grubunu seçin

Eğer olmadıysa media player kapatıp yeniden açın
    Bendeki EGREAT da aynı şekildeydi
    Ben böyle yaptım olmuştu şu anda win 7 ile görebiliyorum

Marka farklı olsa da bunların temel özellikleri aynı
  • dediklerinizi aynen yaptım ancak tamam ve kısayollarıma kaydet dediğimde yine giriş başarısız diyor...diğer ağ adını seçip işlem yaptığımda da aynı şeyi söylüyor. çok sinir niye bu cihazlarla ilgili herşey bu kadar zor anlamadım
  • merhaba, cihazı 1 hafta önce aldım.ama kayıt yapamıyorum.av in kısmından kompozit olarak bağladım.görüntü geldi ama "rec" ve "timeshift" tuşlarından birine bastığımda "seçilemez" anlamında bir simge çıkıyor.nasıl kayıt yapabilirim? dahili disk takılı ve 2.03 fw yüklü cihazımda.
  • merhaba aynı sorun bende var kayıt yapamıyorum.Yetkili hiçbir kişiden yardım alamadım çünkü ulaşamıyorum.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.