Şimdi Ara

Dark Mini Mania: Benzersiz Sinema Keyfi Şimdi Mini Boyutta!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Dark Mini Mania: Benzersiz Sinema Keyfi Şimdi Mini Boyutta!

    Türkiye''nin lider medya oynatıcı markası Dark''tan son derece yenilikçi bir ürün daha sinemaseverlerle buluşuyor: Dark Mini Mania. Neredeyse bir 3.5" sabit disk büyüklüğündeki Dark Mini Mania taşınabilirlik ve işlevsellik bakımından kendi sınıfında devrim yaratacak!

    Sinema salonu keyfini evinizin konforunda yaşamanıza olanak sağlayan DARK medya oynatıcıların yeni üyesi karşınızda! Küçük boyutlarıyla daha da az yer kaplayan, güncel popüler görüntü ve ses formatlarını destekleyen, ağ bağlantılı, kart okuyuculu, harici USB depolama ürünleri takılabilen, şık tasarımıyla yaşam alanınızı renklendiren yeni DARK Mini Mania, 5.1 DTS/Dolby sesle donatılmış Full HD film oynatanların vazgeçilmez tercihi olacak.

    Dev kasetli videoların, kocaman DVD/Divx oynatıcıların salonumuzda oluşturduğu kalabalıktan kurtuluyoruz. Dark Mini Mania size Full HD 1080p kalitesinde görüntüyü bir TV kumandası boyutunda sunuyor. 2.5" Taşınabilir disk ölçülerine sahip Mini Mania''yı kolaylıkla da yanınızda taşıyabilir, sinema keyfinizi sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz.

    PC''nizdeki film, resim ve müzik arşivinize salonunuzun keyfinde ulaşın! Dark Mini Mania''nın 10/100Mbit ağ bağlantı özelliği sayesinde standart Ethernet kablosu veya opsiyonel kablosuz bağlantı aparatı kullanarak evinizdeki diğer tüm PC, laptop gibi cihazlara erişip onlar üzerindeki medya dosyalarını oynatabilirsiniz. Tüm güncel dosya sistemlerini destekleyen Dark Mini Mania ile salonunuzda PC ve harici disklerin oluşturduğu kalabalığa gerek kalmayacak! Dark Mini Mania sadece işletim sistemi paylaşımı değil UPNP destekli cihazlarınıza da erişim imkanı sunuyor.

    Dark Media Mania''nın ağ bağlantılarını yaptıktan sonra harici bir taşınabilir disk veya USB bellek takarak internetten dosya indirme özelliğini kullanabilirsiniz. Sistem içerisine entegre Bittorent download yazılımı olan Dark Mini Mania''nın BTPD programına Internet tarayıcınızla ulaşabilir, bu ekrandan yeni torrent dosyaları ekleyebilir, silebilir veya önceliklerini değiştirebilirsiniz. Dark Mini Mania''yı harici bir diskle birleştirerek düşük enerji sarfiyatlı bir download PC olarak kullanabilirsiniz.

    Dark Mini Mania kullanım kolaylığı sunan tümüyle Türkçe arayüzü ile film,müzik ve resim dosyalarına en kolay şekilde ulaşabilmenizi sağlayacak. Her filmi yarıda bıraktığınız yerden daha sonra açtığınızda izlemeye devam etmeniz Dark Mini Mania ile hayal olmaktan çıkıyor. Harici depolama cihazlarından, dahili kart okuyucudan ya da ağ üzerinden dosyalarınıza erişim imkanı veren, cihazlar arası kopyalama yapabilen, yeni klasör oluşturabilen Dark Mini Mania; Türkçe menüsüyle her zaman yanınızda olacak.

    Dark Mini Mania ile ister DTS ister AC3 5.1 Kanal sesleri HDMI veya Optik Ses Çıkışından dijital olarak çevresel ses sisteminize aktararak 5.1 kanal olarak çözebilirsiniz. Dark Mini Mania tüm ses formatlarını stereo downmix yapabilir. Tüm sesleri HDMI veya arka panel analog ses çıkışı üzerinden stereo olarak dinleyebilirsiniz. Ayrıca çok kanallı ses dosyaları ve birden çok dublajlı fimlerinizi Mini Mania ile kolayca oynatabilir, sesler arası geçiş yapabilirsiniz.

    Akortek Bilişim''in markası olan Dark, Türkiye''ye yeni ve nitelikli bilişim ürünlerini uygun fiyat ve aksesuar çeşitliliği ile sunmayı hedeflemektedir. Kullanıcıların beklentileri yönünde şekillendirilmiş ürünlerle Türkiye piyasasına giren Dark, kasa ürünlerinde mini-ITX, HTPC ve oyuncu kasaları gibi teknoloji tutkunlarına yönelik modellerin yanı sıra Dark Media Mania Full HD medya oynatıcı gibi yenilikçi ürün gruplarında da yine yüksek performanslı ve uygun fiyatlı çözümlerle kullanıcıların karşısına çıkmaktadır.

     

     

     








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.