Şimdi Ara

Dark mini Mania 2 ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
5.966
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.teknobiyotik.com/dark-mini-mania-2-1080p-mkv-h-264-halfsbs-3d-7-1-dts-dolby-ses-internet-bluray-iso-medya-oynatici.html Arkadaşlar Bilen ve inçeleyenler anlatabilirmi Nasılldır kendileri ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zerdova -- 28 Mayıs 2012; 21:20:26 >

• Upss.....
  • Bana da lazım böyle bir şey. Özellikleri iyi görünüyor.Bluray iso oynatması ilgimi çekti. Yok mu bilgisi olan ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi homebird -- 4 Haziran 2012; 14:59:54 >
  • Ürünü yeni aldım. Güzele benziyor. Menü v.s. çok iyi , 16 GB flash belleğe 2-3 tane film atıp hemen test ettim. Çok iyi , özellikle altyazı ayarları tatmin edici... 1080p filmi bir süre izledim hiçbir sorun yaşamadım. Kutu içerisinde HDMI kablo çıkıyor. Dikkatimi çeken çok husus ısınması oldu. Gerçi bugünlerde hafalar çok sıcak. Kucağımdaki notebook bile ateş gibi :) internet uygulamarı çok iyi gözüküyor. Bir film izlerken ana menüye dönüp geri aynı filme giriş yaptığınızda kaldığım yerden mi devam edeyim, baştan mı başlatayım diyor :) altyazıda türkçe karakter sorunu yok. Senktron sorunu olan altyazıları istediğiniz gibi ileri veya geri alabiliyorsunuz. Ayrıca altyazı konumlandırma ayarı ile altyazıyı yukarı aşağı kaydırmak veya büyütüp küçültmek çok çok kolay. Altyazı ile film ismi aynı olması lazım yoksa altyazıyı görmüyor. Biraz daha inceleyeyim burada bilgi paylaşacağım. Sormak istediğiniz soruları sorabilirsiniz.

• Az önce klavye bağladım. Kablolu idi , on numara hemen tanıdı. Klavyem HP marka idi. Menülerde gezmet için klavye kullanabiliyorsunuz :)
  • Işlemcisi nedir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bluray ISO , 75TL lik Egreat R6B de oynatıyor.
    Ayrıca oradaki Web browser vs.... kandırmacalarına inanmayın , çünkü bu ürünlerin flash desteği yok.
    2 site açar ama 20 tanesi açmaz ve video izleme sitelerini ve flashlı siteleri çalıştırmaz.
    Bütün mesele işlemcinin ne olduğu ama dark ısrarla ürünlerin teknik özelliklerinde kullandıkları işlemcileri belirtmiyor.
    Bunu yapmasının sebebi de , hep eski model işlemci kullanması.
    Bu ürünün işlemcisi Realtek olabilir ve RTD1186 ise iyidir , eğer RTD1185 ise hiç bulaşmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ocen76 -- 14 Haziran 2012; 12:52:47 >
  • Dark markalı ise hiç ama hiç bulaşmayın :)

• 3 boyutlu televizyonumla 3 boyutlu mkv ve iso filmleri alt yazı sorunu olmadan izleyebileceğim bir cihaza ihtiyacım var . bu cihaz kullanışlı gibi geldi bana . ama yorumlar öyle diğil. arkadaşlar acaba alternetif bir öneriniz olurmu?
  • 3d sürücüsü olan bluray player 300 tlden başlıyo . sürücüsü olmıyan bu cihaz aynı işlevi görürmü?
  • Allah bilir buna nasıl destek verecekler! Uzak durun...
  • merhaba arkadaşlar bende lg lw4500 model 3d 106 tv ve 500gb h.disk ve onda smart olmadığı için aldığım --dark mini mania 2-- aldım ilk izlenimlerime göre iyi bir ürün.teknik terimlerden pek anlamam ama kısmen buhicik arkadaşıma katılıyorum.üründe biraz ısınma oluyor tabiiki bu günlerde sıcaklarında etkisi vardır.3d çok güzel zaten,divx filmleri upscallıng sayaesinde hd ye yakın görüntü veriyor.yeni aldığım wireless mouse net e girişlerde çok güzel performans veriyor.benimde sormak istediğim.internet tv lere girildiğimde açılmıyor.you tube brodcast e giremiyorum,youtube xl olanı çok iyi.nette bazı videoları açamıyor galiba yada ben beceremedim.diğer video cast lara nasıl giriliyor acaba yanıtlayan olursa sevinirim.
  • altuncu arkadaşa 3d olarak ben mkv lerde sbs ve diğerlerine sorun yaşamadım.media player olarak ve diğer özellikleri ile tavsiye edebilirim.
  • Çok Acil YARDIM LÜTFEN Usb özelliği olan, indirdiğim filmleri usb den 3D Blueray oynatabilecek bir cihaz varmı ?

Sorunum: Vestel 42 VF 7011 3D Televizyon aldım. 4 tane 3D gözlüklü Dijitürklü ve hd uydu alıcısı içinde. Televizyon sadece gelen dijitürk deki 3D yayını 3D yapıyor. USB Den 3D Film takınca desteklemiyor diyor. Televizyonun kendinde 3D desteği yok. İndirdiğim filmleri usb den 3D izleme imkanım olur mu lütfen yardım bekliyorum....Usb özelliği olan, bilgisayara indirdiğim filmleri usb den 3D Blueray oynatabileceğim bir cihaz var mı ? En düşük fiyatlı ve kaliteli olanını arıyorum çünki tüm param televizyona gitti. Şimdiden çok sağolun.......... 1 üye paraya kıyıp şu aleti almış: Dark Mini Mania 2 Full HD 1080p MKV/H.264 / HalfSBS 3D / 7.1 DTS/Dolby Ses / Internet / Bluray ISO Media Player (DKMPMINI2). Şimdi 3d filmlerimi izleyebiliyorum demiş. Ama tv ilk açıldığında yaklaşık 2 dakika modül tanıma işlemi beni iyice bu aletten soğuttu demiş.. Ben de satıp, modülü tutup şunu almayı planlıyorum yazmış: Topfield SBP-2001 CI+ schwarz | HDTV Sat-Receiver | Timeshift und Aufnahme via USB

lütfen yardım....

• ilyas izmire merhaba aldığın tv 3d yi desteklemiyorsa usb den attığınız 3d film seyredemezsiniz.tv nin 3d özellikli olması gerekir.dijitürk tekini nasıl izliyorsunuz bilmem.tv ninde 3d özelliği varsa usb ye attığınız 3d filmler format değişikliğinden seyredemiyebilirsiniz.
  • Tv de 3D desteği var mı kararı size bırakıyorum çünkü vestel mühendisleride bunu bilmiyor, bendeki tv nin aynısı forumda 1 arkadaşta varmış ve o bu sorunu aşağıda anlattığım dark mania ile çözmüş. lütfen tamamen okuyun...

Vestel 42 VF 7011 3D Televizyon aldım. 4 tane 3D gözlüklü Dijitürklü ve hd uydu alıcısı içinde. Televizyon sadece gelen dijitürk deki 3D yayını 3D yapıyor. USB Den 3D Film takınca desteklemiyor diyor. Televizyonun kendinde 3D desteği yok. İndirdiğim filmleri usb den 3D izleme imkanım olur mu lütfen yardım bekliyorum....Usb özelliği olan, bilgisayara indirdiğim filmleri usb den 3D Blueray oynatabileceğim bir cihaz var mı ? En düşük fiyatlı ve kaliteli olanını arıyorum çünki tüm param televizyona gitti.

benim aradığım cihaz usb girişinden 3d blueray oynatabilecek bir cihaz olmalı. ayrıca çok maliyetli olmıyacaksa üzerinde blueray 3d dvd oynatabilen bir dvd oynatıcı donanım olabilir. ama bu çok maliyet olucaksa sadece usb den oynatanda yeter....... egreat olarak bu model var;http://www.sanalpazar.com/Egreat-R6s...ci__isp3707746 baktım bu model var tavsiye edermisin. bir arkadaş şu cihazı tavsiye etti ondada bu tv varmış ve bu cihazla 3d filmleri izliyor muş....; Dark Mini Mania 2 Full HD 1080p MKV/H.264 / HalfSBS 3Dhttp://www.hepsiburada.com/liste/dar...egoryId=112123 ama bu cihazında açılıştaki modül tanıma seramonisi bitmek bilmiyor yazmış. yani tv yi her açtığında tv cihazı modülü tanımak için 3 dakka harcıyor. bu tavsiye ettiğin microstar veya egreat tada böle tanıma seronomisi oluyor mu ? bendeki tv vestel 42 vf 7011 içinde entegre tv ye, hd uydu alıcı lig tv hepsi tv içinde entegreli. sadece digitürk ün kanallarını 3d izleyebiliyoruz. şimdiden çok sağol....

• BENİM DARK MİNİ MANİA 2 AÇILIŞTA MODÜL TANIMA ÖYLE 3 DAKİKA FİLAN SÜRMÜYOR 15-20 SANİYE SÜRÜYOR.FORUMDAKİ ARKADAŞIN 3D SEYREDEBİLİYORSA DARK İLE SÖYLENECEK BİR ŞEY KALMIYOR.
  • DARK MİNİ MANİA2 DE BİLEN VARMI TRANSMİSSON VE BT TORRENTLER NASIL UYGULANIP KULLANILIYOR.KISACA TARİF EDİLİYOR AMA BECEREMEDİM.?
  • Arkadaslar dun 45gb boyutunda alice in wonderland 3d bd iso yu dark mini mania 2 cihazimda izlemeyi denedim
    Menuler acik ozelligi ile actigimda cihaziniz bu diski destklemiyor, 3d bir okuyucuya takin vs dedi
    Menuleri kapattigimda ise filmi oynatti sorunsuz bir sekilde
    Fakat 3 boyut sinyalini televizyona gondermedigi icin 3 boyutlu olarak izleyemedim
    Bilgisayarimda powerdvd ile (gtx 660m+hdmi 1.4) bu goruntuyu alabildim
    Yardimci olabilecek olan var mi? Cunku cihazi tek alma amacim 3d bluray iso izleyebilmekti..

• HDMI'dan bağladığım halde görüntü alamıyorum, bu sorunu yaşayan yok mu?

DVI üzerinden HDMI tarafına bağlayınca görüntü alıyorum.

ancak bana direk HDMI bağlantısı gerekli sesi decodere taşıyabilmem için.

Kaliteli kablo seçiyor diye bir yorum okudum ama içinden o zaman neden HDMI kablo çıkıyor?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.