Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 DARK FREEZER X120 AM5 UYUMLU kargo dahil 650tl Satın Al 29 Mayıs 2025 23:24 1 1 DARK FREEZER X120 AM5 UYUMLU kargo dahil 650tl kule tipi fan soğutucu orjinalinde tek fanlı olarak satılıyor.bir tane daha fan takmak için bağlantı aparatı var. normalde kutusunda am4 e kadar uyumlu diyor ama amd anakartlardaki stok fan takma aparatının vidasının yalnızca 0,5cm daha uzununu bulup takarsanız birebir tam uyumlu AM5 fan haline dönüşüyor. (hatta 2025 olan versiyonundaki aparatlarının hepsi söylediğim uzun vida çıkması dışında aynı) . bende yeni bir cpu soğutucu fan seti alıp sadece vidasını bu bloğa takarak tam uyumlu olduğunu farkettim.yeni cpu bloğu açıp macunladığım için geri iade edemedim.o nedenle eskisini elden çıkartıyorum.Alacak olan kişi bu vidayı biraz araştırıp kolayca temin eder muhtemelen.Gerçekten çok iyi bir cpu soğutucu.özelliklerinde belirttiği gibi 180 TDP ye kadar olan tüm işlemcileri kolaylıkla soğutur.İZMİR içi elden teslim olur. diğer illere havale sonrası gönderim yapılır.FİYAT : kargo dahil 650TL ( pazarlığa kapalıdır )Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İzmir Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün SEAGATE BARRACUDA 4TB 3.5 İNÇ STEAM HESABI 770XP 15YILLIK SEVİYE21 philips hts3270/12 5+1 ev sinema sistemi DARK FREEZER X120 AM5 UYUMLU kargo dahil 650tl