Şimdi Ara

DARK FREEZER X120 AM5 UYUMLU kargo dahil 650tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
72
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 DARK FREEZER X120 AM5 UYUMLU kargo dahil 650tl

kule tipi fan soğutucu orjinalinde tek fanlı olarak satılıyor.bir tane daha fan takmak için bağlantı aparatı var. normalde kutusunda am4 e kadar uyumlu diyor ama amd anakartlardaki stok fan takma aparatının vidasının yalnızca 0,5cm daha uzununu bulup takarsanız birebir tam uyumlu AM5 fan haline dönüşüyor. (hatta 2025 olan versiyonundaki aparatlarının hepsi söylediğim uzun vida çıkması dışında aynı) . bende yeni bir cpu soğutucu fan seti alıp sadece vidasını bu bloğa takarak tam uyumlu olduğunu farkettim.yeni cpu bloğu açıp macunladığım için geri iade edemedim.o nedenle eskisini elden çıkartıyorum.

Alacak olan kişi bu vidayı biraz araştırıp kolayca temin eder muhtemelen.Gerçekten çok iyi bir cpu soğutucu.özelliklerinde belirttiği gibi 180 TDP ye kadar olan tüm işlemcileri kolaylıkla soğutur.

İZMİR içi elden teslim olur. diğer illere havale sonrası gönderim yapılır.

FİYAT : kargo dahil 650TL ( pazarlığa kapalıdır )

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İzmir Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.