Şimdi Ara

Dark Falcon & CM 460 PSU ikilisi. Kaçmaz.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kasa hakkında fazla bir açıklama yapmayacağım,bu kasa tam bir F/P ürünüdür.İç derinlik,fanlar,malzeme yapısı,duruşu kullanan bazı arkadaşlarımız bilir.Özelliklerinin ayrıntısı;

Bir tane harici fan kendim taktım CoolerMaster 12 CM mavi ledli fan takıldı yan panele tam 4 fan bulunmakta.....

Dark Falcon 3 Fanlı (12+12+14cm+12 cm) Full Siyah ATX Performans Kasası,GTX2595 bile rahat sığmakta desteklidir.

Üstün soğutma sağlayan 6 fan yuvası ve uzun ekran kartlarıyla uyumlu iç yapısı ile gerçek bir performans kasası

Ürün mod ile uyumlu içi de siyahtır OCZ Gladiator ile kullanıyorum sorunsuz bir şekilde sığıyor.Cpu fanı da.,Ürün EXA faturalıdır.Kutusu yok.

CoolerMaster 460 Watt Extreme Power Plus,8 CM fan olan model.Psu değerleri 12 CM olan siyah modeli ile aynıdır.Power uzun yıllar götürür,HD2900GT,HD4850,8800GTS gibi kartlar kullanılmıştır.(şuan HD5770 takılı)

İki ürünü de birlikte vermek istiyorum.Takas kafa kafaya her şeyi tam SATA destekli P4 sistemler ile olabilir.Eğer isterseniz üçlü set halinde verebilirim.KASA+PSU+KONTROLCÜ.

İstenirse Sunbeam de dahil edilebilir,tam 6 adet Fan kontrol edebiliyor ve gece film izlemek istdiğinizde bütün fanları devre dışı bırakabiliyorsunuz.Ben de 4 tane kablosu mevcut,2 molex 2 üç pin kontrol edebiliyorum.

Fiyatlara Gelelim,eğer 3'lü set halinde almak isterseniz >> 180 TL.(90+50+40+), Sadece Kasa+Psu >> 140 TL.

Kasanın Resimleri ; (iç Görünüm olan Resim,HD4850 ve akasa vortex varken çekilmişti)

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.