Şimdi Ara

Dark Evopad R9722 9.7'' Tablet 369TL! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
6.781
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Tablet bugün elime geçti fakat kutudan kulaklık çıkmadı bende, kulaklık olması gerekiyor mu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu fiyat normal bence,daha fazlası abes olurdu.. Bir kac ay sonra bu fiyata hep 4 cekirdekli allwinner ve rockchip islemcili tabletler olacak zaten. RK3066 iyi bir islemci olmasına ragmen cok ucuzladı su an.

• quote:

Orijinalden alıntı: ExterminaTR

Tablet bugün elime geçti fakat kutudan kulaklık çıkmadı bende, kulaklık olması gerekiyor mu ?

Selam kardeşim bende satınaldım ama zaten ürün içinden kulaklık çıkmıyor. Senin gibi böyle olduğunu düşünerek hemen aldığım ürünün özellikleri arasında yanında gelen ürünlere baktım kulaklık yok böyle bir vaad de yokmuş bende hiç siteye mesaj bile atmadım :) cep telefonumun kulaklığıyla çalıştı :)
  • quote:

Tablet bugün elime geçti fakat kutudan kulaklık çıkmadı bende, kulaklık olması gerekiyor mu ?

kulaklık çıkmıyor ama aslında konulabilirdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vetco120

quote:

Selam kardeşim bende satınaldım ama zaten ürün içinden kulaklık çıkmıyor. Senin gibi böyle olduğunu düşünerek hemen aldığım ürünün özellikleri arasında yanında gelen ürünlere baktım kulaklık yok böyle bir vaad de yokmuş bende hiç siteye mesaj bile atmadım :) cep telefonumun kulaklığıyla çalıştı :)

Kıllandım bende kutusu açılmiş kullanılmış mal yolladılar diye

• cihaz güzel görünüyr alan arkadaşlar yorumlarını paylaşsınlar kurduğunuz denediğiniz oyunları filan

• 456 tl diyor linkte.sanırım zam gelmiş.
  • İnternet performansi çok kötü kendi tarayıcısı 15 sn de falan açıyor google ı ayrıca kalın cam ve aliminyum ağırlastırmış cihazı ....
    Buna yazılım bulabilirmiyiz tarayıcı performansı iyilesmesi içın ???

• Görünüş olarak ipad gib ince 10/10 tabi ekranı onunla kıyaslanamaz ekran 10/7 , dokunmatik 10/7.5 , menüler uygulamar arası geçiş akıcılık 10/7.5 , full hd videoları açma 10/9 fakat internette bişey indirirken mesela google play den oyun indiriyorum o inerken full hd bir video izlerken video takıla takıla ilerliyor , oyun performansı 10/9 nfs most wanted, pes 2012, dungeon hunter 4 yükledim gayet iyi , arka kamera 10/1 çok kötü ön kamera skype icin idare eder denedim sıkıntı yok , klavyesi 10/4 türkçe karakterlere direk ulaşamıyorsunuz mesela ''ç'' harfi için ''c'' ye uzun basacaksınız zaman kaybı , hoparlör 10/7 yeterli , şarj 10/5 8000 mAh pile göre berbat bir pil performansı var çabuk bitiyor , internet performansı 10/8 wireless te kopma yaşamadım hiç

Genel olarak bakacak olursak memnun musun siye sorarsan evet memnunum. Sonuçta bu fiyat/performans ürünü bir tablet. Kağıt üzerınde ipad den daha iyi olabilir fakat kimse bu cihazdan ipad performansı beklemesin. Ben bu cihazı daha çok internetten film izlemek sosyal ağlarda takılmak amacıyla aldım. İyiki de almışım internetten 720p filmleri gayet akıcı bir şekilde izliyorum bence 370 tl yi hak ediyor tabi şimdi 454 olmuş...

• quote:

Orijinalden alıntı: erkanerce

İnternet performansi çok kötü kendi tarayıcısı 15 sn de falan açıyor google ı ayrıca kalın cam ve aliminyum ağırlastırmış cihazı ....
    Buna yazılım bulabilirmiyiz tarayıcı performansı iyilesmesi içın ???

Tarayıcı olarak Dolphin Browser Beta kurun
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.dolphin.browser.lab.en&hl=tr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amon35 -- 23 Mayıs 2013; 0:59:37 >

• http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar/dark-evopad-r9724-9-7-quot-ips2-16gb-ddr3-tablet-pc-86115080

puanla 360'a düşüyor. özelliklerine göre fiyatı iyi gibi duruyor ama ekran çözünürlüğü ve parlaklağı nasıldır bilmiyorum çünkü piyasada bir sürü çin meeşeli ips ekranlı tabletler var. ama sadece adı ips.
  • Arkadaşlar bu cihazdan bende aldım ve tecrübelerimi paylaşmak istiyorum. Öncelikle ben dark markasını kesinlikle tavsiye etmiyorum.. on gün içerisinde iki ayrı tabtetini aldım ikisinde de bin pişman oldum, paramı geri alabilsem saniye düşünmez iade ederdim. Bu cihazla alakalı olarak wifi mesafesi çok kısa , sinyal yakalasın diye evin içinde inanın şekilden şekile giriyorum. Ve bu şikayetten sebep servise yolladım googleplay dan iki tane program yükleyip geri göndermişler. Not olarak da sorun yok ama güçlendirdik demiş utanmadan.. ilk aldığım tabletide ölü piksel var diye geri iade etmiştim malesef bunda da var hemde bur çok... ben çok pişmanım alacak arkadaşlar bence bir kez hatta birkaç kez daha düşünsünler, ve vazgeçsinler....

• quote:

Orijinalden alıntı: serkanhrz

Arkadaşlar bu cihazdan bende aldım ve tecrübelerimi paylaşmak istiyorum. Öncelikle ben dark markasını kesinlikle tavsiye etmiyorum.. on gün içerisinde iki ayrı tabtetini aldım ikisinde de bin pişman oldum, paramı geri alabilsem saniye düşünmez iade ederdim. Bu cihazla alakalı olarak wifi mesafesi çok kısa , sinyal yakalasın diye evin içinde inanın şekilden şekile giriyorum. Ve bu şikayetten sebep servise yolladım googleplay dan iki tane program yükleyip geri göndermişler. Not olarak da sorun yok ama güçlendirdik demiş utanmadan.. ilk aldığım tabletide ölü piksel var diye geri iade etmiştim malesef bunda da var hemde bur çok... ben çok pişmanım alacak arkadaşlar bence bir kez hatta birkaç kez daha düşünsünler, ve vazgeçsinler....

Bence hiç almasınlar destekleri berbat

• Hala bu tableti alacağım diyenler BURAYA bir baksınlar derim.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.