Şimdi Ara

Dark Evopad R8022 Oyun tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dark Evopad R8022 markasında tabletim var ama bir türlü oyun bulamadım (full sürüm)bana oyun tavsiye ederseniz ve apk verirseniz çok memnun olurum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CastielTM -- 20 Mayıs 2013; 11:31:27 >

• quote:

Orijinalden alıntı: HüseyinBey

Dark Evopad R8022 markasında tabletim var ama bir türlü oyun bulamadım (full sürüm)bana oyun tavsiye ederseniz ve apk verirseniz çok memnun olurum.

Apk mania dan butun oyunlari bulabilirsin nova 3 asphalt 7 most wanted fifa 12 vice city shadow gun modern combat 4 bunlar iyi oyunlardir daha fazlasinida bulabilirsin nasil yuklenecegi oyunun resminin altinda yaziyor indirme linkleri ve kurulum felan filan bu arada tablet nasil iyimi bende almayi dusunuyorumda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, ilk sahibi olduğum Dark evopad r9700 model 9.7" ekranlı, normal usb girişi bulunan android tabletimi satmak isterim. Tablet kısa süre için kullanıldı ve orijinal faturası ve garantisi mevcuttur. İlgilenen arkadaşlarla mukasar@yahoo.com adresinden eposta veya cep telle iletişim kurabiliriz. Murat
  • quote:

Orijinalden alıntı: oqlahoma

quote:

Orijinalden alıntı: HüseyinBey

Dark Evopad R8022 markasında tabletim var ama bir türlü oyun bulamadım (full sürüm)bana oyun tavsiye ederseniz ve apk verirseniz çok memnun olurum.

Apk mania dan butun oyunlari bulabilirsin nova 3 asphalt 7 most wanted fifa 12 vice city shadow gun modern combat 4 bunlar iyi oyunlardir daha fazlasinida bulabilirsin nasil yuklenecegi oyunun resminin altinda yaziyor indirme linkleri ve kurulum felan filan bu arada tablet nasil iyimi bende almayi dusunuyorumda

Tabletin özellikleri süper fakat tek kötü yanı pili biraz çabuk bitiyor, oda olsun dağdamı yaşıyoz elektrik zor bulcaz sanki ama fiyatıda uygun.

• Merhaba HüseyinBey,

Tabletinizden yani Dark Evopad R8022 modelden bende almak istiyorum fakat okuduğum yorumlardan dolayı almayı çekiniyorum. Çünkü ekranda bozulmalar, oyunda donmalar, bazılarında ise ekran renklerinde kötüleşmeler oluyormuş. Sesi çok kötüymüş.

Siz nasıl memnun musunuz?

Şarj süresi standbye modundayken kaç saat gidiyor?

Biraz bahsedebilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhan_bilgin2

Merhaba HüseyinBey,

Tabletinizden yani Dark Evopad R8022 modelden bende almak istiyorum fakat okuduğum yorumlardan dolayı almayı çekiniyorum. Çünkü ekranda bozulmalar, oyunda donmalar, bazılarında ise ekran renklerinde kötüleşmeler oluyormuş. Sesi çok kötüymüş.

Siz nasıl memnun musunuz?

Şarj süresi standbye modundayken kaç saat gidiyor?

Biraz bahsedebilir misiniz?

aynı şeyleri bende soruyorum?
  • Asla ekranda bozulma diye bir şey yok benim arkadaşımda ipad 2 var ondan bin kat iyi hem hızlı hem hafif hemde ekran cam gibi gönül rahatlığıyla alın...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hüseyin Bey bilgileriniz için çok teşekkür ederim..

Isınma filan olmuyor değil mi?

bide ekran cam gibi demişsiniz. Fakat Kapasitif ekran olduğu için yanındaki oturan kişi tableti göremiyormuş. Yani tablete illa dik bakmak gerekiyormuş.
    Gerçekten öyle mi?

Doğrusu ""maddi durumum iyi değil. Aldığım zaman bir tane alıp uzun zaman kullanmak zorundayım." @HüseyinBey "

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhan_bilgin2 -- 2 Temmuz 2013; 22:55:24 >
  • Isınma problemi oluyor fakat şarj da iken kullanırsan oluyor başka zamanda olmuyor,yandan görünmüyor diye bir şey yok benim tablette 4 kişilik bir oyun var herkes farklı acıdan bakıyor gene bir şey yok ama dediğim gibi pili biraz çabuk bitiyor,fiyatı ise ben 299 tl ye almıştım.Ayrıca internet hızı süper valla benim bilgisayardan çok çabuk film,oyun indiriyor.Bence ipad sırf marka parası bu firma daha ün kazanmadığı için fiyatı ucuz demedi deme bi 5 yıl sonra apple yarışır dercede...
  • Değerli bilgileriniz için çok teşekkür ederim...

Ipad'den hızlıysa süper o zaman :)

Pilden başka size göre olumsuz özelliği nedir?
  • Birda biraz olsun ısınma problemi var ama çok da önemli şeyler değil bence gönül rahatlığıyla alın
  • Aga bende o tableti hepsiburadadan aldım.Dün geldi.Ama oyun yükleyemedim.Apkmania.comdan.Sen yükleyebildin mi?
  • Ben google apps haricinde artık oyun yüklemiyorum çünkü en güvenlisi o...
  • Aga peki sen usbden internete girebiliyor musun?Ben usbdende internete giremiyorum.Delircem
  • Tabiki de girebiliyorum.internetten yararlanarak bakabilirsiniz.
  • Win 7 mi kullanıyorsun?
  • ÜSTÜNÜ BASA BASA SÖYLÜYORUM BUNLAR APPLE NİN OYUNLARI DİĞER TABLET VE TELEFONU KARLAMAK İÇİN YAPIYORLAR SAKIN APPLE NİN ÜRÜNLERİNİ ALMAYIN SIRF MARKA PARASI
  • quote:

Orijinalden alıntı: enestr29

Win 7 mi kullanıyorsun?

Evet 32 bit Home premium
  • her cihazda fazla kullanım sonunda mutlaka ısınma olur ama aşırı ısınma olmaz...

Wi-fi nasıl yani interneti uzaklığa göre iyi çekiyor mu?
  • Abi siz nediyorsunuz bildiğin komşulara gidiyom onlar alt katımızda orda bile full çekiyor
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.