Şimdi Ara

DARK EVO X5 /13 MP/ 1*5 GHZ Cortex A-7 dört çekirdekli MTK6589T / 5' Full HD OGS IPS / 1 GB RAM (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
1
Favori
2.298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    P60'a 4.4.2 gelecek diye biliyorum. X5'e de birkaç ay icinde mutlaka yayinlayacaklar. Muhtemen kitkat gelir yani 4.3 ten yuksek bir sürüm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @ sinandh eyvallah :) peki güncelleme ne durumda acaba gelir mi gelmez mi? 4.3 gelse iyi olurdu. gerçi açıklama falan görmedim sitede glecek diye . p60 mıydı neydi ona gelecekmiş

az önce geldi telefonum. müzik çalar bir tek bende mi yok? :) kitkat gelirse süper olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cevhers

@ sinandh eyvallah :) peki güncelleme ne durumda acaba gelir mi gelmez mi? 4.3 gelse iyi olurdu. gerçi açıklama falan görmedim sitede glecek diye . p60 mıydı neydi ona gelecekmiş

az önce geldi telefonum. müzik çalar bir tek bende mi yok? :) kitkat gelirse süper olur.

Google Play Muzik var. Muzikcalar o gormemissindir.Hayırlı olsun bu arada :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi proct -- 21 Mayıs 2014; 16:49:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şuan general mobile discovery kullanıyorum performans olarak gm'den memnunum fakat şarj konusunda aynı şeyleri söyleyemeceğim.Beni bu telefona yönlendiren ek olarak 4000 mah batarya satılıyor olması forumda 4000 mah batarya alıp deneyen varsa deneyimlerini paylaşırsa sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: akke4323

Şuan general mobile discovery kullanıyorum performans olarak gm'den memnunum fakat şarj konusunda aynı şeyleri söyleyemeceğim.Beni bu telefona yönlendiren ek olarak 4000 mah batarya satılıyor olması forumda 4000 mah batarya alıp deneyen varsa deneyimlerini paylaşırsa sevinirim.

4000 mAh'lık batarya telefon kalınlığında biraz değişiklik yapıyor. Arka kapakla birlikte geldiği için biraz daha kalınlaşıyor telefon. 2 günü rahat çıkarır.
  • 09.01.2015 / Dark destek ile konuşmalarım sonucunda aldığım cevap beni üzdü. Dark EVO X5 stokları tükenmiş. Tekrar getirme çalışmaları yokmuş. Dolayısıyla telefon güncelleme almayacak.Kernel yayınlayan da olmayacağına göre rom bekleyen arkadaşlar için telefon çöp.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi proct -- 9 Ocak 2015; 17:31:45 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.