Şimdi Ara

Dark Evo I Kasa Modifiye!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar Arkadaşlar! İlk Önce Kasa Modifiyesi Hakkında Bilgi Almak İstiyorum. Almak İstediğim Bilgiler Şunlar!

İnternette Bir Çok Led Şerit Satılıyor! Bunların Hepsinde molex Girişi Yada Çıkışı Söz Konusumu? Yani Kasaya Nasıl Bağlayacağım!
    Biliyorsunuzdur! Dark Evo Modelli Kasa İçi Full Kırmızı Led Döşelidir 5 Adet Kırmızı Ledli Fanı Mevcuttur! ve Ben Uyumlu Olsun Diye Tt'nin Kırmızı İşlemci Fanı Vardı Onuda Aldım + Tt'12 Cm Kırmızı ledli Fan Aldım
    Kasadaki Fanlar!
    1x20 CM
    5x12 Cm

Öne Çıkan Renkler Siyah-Kırmızı!
    Odadaki Bütün Işıklar Kırmızı Yanmakta + Elimde Tt'nin Kırmızı Ledli Klavyesi Mevcut! + Bir Alışveriş Sitesinden Getirtmiş Olduğum Çin Malı Kablolu Gaming Mouse Mevcut Rengi Siyah Olmasına Karşın
    Üstündeki Yazılar kırmızı ve birde örümcek logosu var yani tam takım kasaya uyumlu!

led şerit döşemek istiyorum + kırmızı ışıklı hdd fanı yada kırmızı hdd fanı(ışıksız) nereden temin edebilirim!

ve kasayı daha nasıl güzelleştirebilirim!
    örneğin sıvı soğutma sistemi bana ne kadar patlar

bütün maddelere ayrı ayrı cevap verirseniz söylediklerinizden az çok birşeyler kapmış olurum çünkü pek fazla bir bilgim yok bu konularda!
    ve bilginiz olsun diye söylüyorum.

üfleyince yanıp sönen mumlar mevcut! 9 tane var elimde odanın her bir köşesinde! odanın ışığına kadar hep kırmızı
    ve led şerit ile odanın tavan köşe kısımlarını kaplamayı düşünüyorum. bilgisayara nasıl bağlarız odaya nasıl bağlarız detaylı bilgi verirseniz örneğin prizin etrafına led çektim diyelim bunu nasıl çalıştıracağız!

birde internette yuvarlak birşeyin içinde led şerit döşeli kumandası mevcut istediğiniz rengi açabiliyorsunuz!
    monitörümün arkasında oturtsam film izlerken güzel bir görüntü çıkar diye düşünüyorum! ne kadara patlar!

ve led şeritten hdd fanına kadar bir ücrette söylerseniz yada bir link verebilirseniz şu kasa için şu oda için diye sevinirim ilgi ve alakanıza teşekkür ederim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.