Şimdi Ara

Dark Android box incelemesi (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.381
Cevap
25
Favori
180.183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: egonul

Ben de cihazi yaklasik iki haftadir kullaniyorum. Genel olarak memnunum. Bugun buradaki aciklamalari okuyarak ics guncellemesi yaptim. ics cok guzel ancak ekranda kayiklik var. Ekranin en altinda 1 cm lik kisimda, saydanin en ustteki goruntusu gelip gidiyor. Yani bir senkronizasyon hatasi var. Ayarlardan ekrani asagi dogru kaydirmayi denedim ancak alttaki gereksiz kismi kaydiracak kadar ekran hareket etmiyor. Boyle bir problemle karsilasan var mi? Televizyonum 32 inch hd ready, 720p cikis modunda kullaniyorum. Diger cozunurlukleri de denedim ancak fayda etmedi...Sanirim 2.3.4 e geri donecegim..

Aynisi bendede oldu ama cihazi kapatip acinca duzeldi.ekrani ayarladm sorun kalmadi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İCS'yi sevmememe rağmen 2.3.4'ün 2 günde bir göçmesinden bıkıp,victorious arkadaşında verdiği 4.0.3 patchlenmiş versiyonu yükledim.Bir çok ayar mevcut.Hepsini tek tek yaptım.Özelleştirdim.Cihazın donma,kilitlenme süresi bi hayli uzadı.4.0.3'ün daha geliştirilmesi lazım.Ama bazı özellikler çok hoşuma gitti.Özellikle Anaekrana balon klasör oluşturabiliyorsun."@" işaretini kumandanın klavyesinden koyamıyorsunuz.Android klavyeden ekledim hep.
    Alttaki çizgi halinde kıpraşmalar bendede oldu.Hepsinden önemlisi CVBS desteklemiyor.GEliştirirlerse güzel olacak.
    Şanslı olduğumuz taraf Geniatech ciddi bir firma ve uğraşıyorlar.Diğer dandik Çin mallarından alsaydık kuvvele muhtemel cihazı çöpe atana kadar aynı versiyonu kullanacaktık.
  • Evet arkadaşlar,

Öncelikle yukarıda verdiğim patchli ROM Geniatech Enjoy TV için yani bizi AndroidBox ı yapan firmanın aynı modeli için. Ve daha beta aşamasında. Zamanla daha stabil hale getireceklerdir.

Ekran altındaki 1 cm lik alanın altta kalması sorunu bende de var. yeni rom da düzeltilecektir muhtemelen.

DNS sorunundan yakınan arkadaşlar, ICS ile DNS zaten ayarlanabiliniyor. Ekstra bir programa gerek yok. Wireless ile bağlanmak istediğinizde sizden şifre istediği kısımda Gelişmiş seçeneği var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi victorious_tr -- 21 Mayıs 2012; 0:21:22 >
  • @victorious_tr

Bendeki Geniatech ATV3000 olduğundan firmware'de problem yok.Evet daha beta olduğunun farkındayım.Kendileride eksikleri belirtmiş zaten.
    Sizin bu foruma çok katkınız oluyor.Herkes adına teşekkür ederim.
  • Arkadaşlar android 4 versiyonunu bende yükledim ama rar dosyasını kurarken upgrade failed diye bir hata alıyorum. İsminide değiştirdim image olarak ama hala aynı. Bu güncellemeyi nasıl yapabilirim. Cihazı henüz yeni aldım ve hiçbir güncellemede yapmadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kanunimurat -- 21 Mayıs 2012; 1:41:03 >
  • takip
  • Yarın baştan sona bir inceleyeyim bakalım.Kullandığım smart media dan sonra bu cihaz-yazılım harika bir şey gibi geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: soran2

@victorious_tr

Bendeki Geniatech ATV3000 olduğundan firmware'de problem yok.Evet daha beta olduğunun farkındayım.Kendileride eksikleri belirtmiş zaten.
    Sizin bu foruma çok katkınız oluyor.Herkes adına teşekkür ederim.

rica ederim ne demek. Birlikte cihazlarımızı daha kullanışlı hale getirmek için elimizden geleni yapalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kanunimurat

Arkadaşlar android 4 versiyonunu bende yükledim ama rar dosyasını kurarken upgrade failed diye bir hata alıyorum. İsminide değiştirdim image olarak ama hala aynı. Bu güncellemeyi nasıl yapabilirim. Cihazı henüz yeni aldım ve hiçbir güncellemede yapmadım.

Dosyanın uzantısını img olduğuna emin olun. Klasör seçeneklerinde bilinen dosya uzantılarını gizle seçilidir. onu kaldırıp rar yada zip uzantısını img yapın. dosya adı update.img olmalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: victorious_tr

quote:

Arkadaşlar android 4 versiyonunu bende yükledim ama rar dosyasını kurarken upgrade failed diye bir hata alıyorum. İsminide değiştirdim image olarak ama hala aynı. Bu güncellemeyi nasıl yapabilirim. Cihazı henüz yeni aldım ve hiçbir güncellemede yapmadım.

Dosyanın uzantısını img olduğuna emin olun. Klasör seçeneklerinde bilinen dosya uzantılarını gizle seçilidir. onu kaldırıp rar yada zip uzantısını img yapın. dosya adı update.img olmalı.

Cevabınız için teşekkür ederim. Verdiğiniz linklerdeki aynı işlemleri takip ettim. Ancak update sırasında yine update failed diye bir hata alıyorum. Detayında da imza tanımlanamadı kullanıcı yetkisi yok gibisinden yazılar geliyor Aynı işlemi bir rar değil de imaj dosyadı üzerinde yaptım eski sürümü güncelledi. Ancak cihaz win rar dosyasını upragde yapmıyor. Acaba cihaz rar dosyasını açamadığı için upgrade yapamamış olabilir mi? Yada 4 sürümünün tek imaj dosyası halinde olanını bulabilirmiyim? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: victorious_tr

quote:

Cevabınız için teşekkür ederim. Verdiğiniz linklerdeki aynı işlemleri takip ettim. Ancak update sırasında yine update failed diye bir hata alıyorum. Detayında da imza tanımlanamadı kullanıcı yetkisi yok gibisinden yazılar geliyor Aynı işlemi bir rar değil de imaj dosyadı üzerinde yaptım eski sürümü güncelledi. Ancak cihaz win rar dosyasını upragde yapmıyor. Acaba cihaz rar dosyasını açamadığı için upgrade yapamamış olabilir mi? Yada 4 sürümünün tek imaj dosyası halinde olanını bulabilirmiyim? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

Bu linkteki dosyayı indirin.

http://www.mediafire.com/?j55rhn428pjv84e

update_20120420_M1_4.0_full-patched.zip dosya ismini hiç genişletme yapmadan direk sadece dosya ismini update.img yapın. Temiz bir FAT32 formatlanmış SDCard'a atın. kopyalama tamamlandıktan sonra Güvenli kaldırma ile kartı çıkartın. Androide takın. Güncellemeyi deneyin.

Kolay gelsin.

• @ Kanunimurat

update.img yapman yeterli.Ben evvelsi gün usb bellekten ics 4.0 firmware yükledim.Oldu.
    Yalnız ben menüden değil,cihaz kapalıyken menü tuşuna basılı tutup cihazı açıyorum,önde birkaç saniye sonra kırmızı ışık yanıyor,menü tuşunu bırakıyorum ve update başlıyor.
    Sizin cihazda muhtemelen bu daha farklı uygulanıyordur.
  • merhaba bu android tv box hakkında merak ettiğim 2 konu var yanıtını bilen denemiş olan biri var mı acaba;
    1. si cihaza usb den dahili mikrofonu olan webcam bağladığımda skype, gtalk, vs. gibi programlarla görüntülü ve sesli konuşma yapılabiliyor mu?
    2. si ise cihazı 3g modem ile nete çıkarabiliryor muyuz. turkcell vinn, avea jet veya vodafone vodem ile?
  • quote:

Orijinalden alıntı: oracle1905

merhaba bu android tv box hakkında merak ettiğim 2 konu var yanıtını bilen denemiş olan biri var mı acaba;
    1. si cihaza usb den dahili mikrofonu olan webcam bağladığımda skype, gtalk, vs. gibi programlarla görüntülü ve sesli konuşma yapılabiliyor mu?
    2. si ise cihazı 3g modem ile nete çıkarabiliryor muyuz. turkcell vinn, avea jet veya vodafone vodem ile?

Merhaba, bu ürünün dolayısıyla da bu post'un gediklisi olarak 1. soruyu defalarca sordum. Ben de yanıt alamadım..
  • Arkadaslar butun gundur dark android box konusunu okuyorum ama patchler,romlar,genitechler,1080 p lerin arasinda boguldum :) bende philips 3d led tv var, cok fazla izlemesemde arada tv kanallarini seyretmek,3 d film izlemek ve internetten hd film dizi izlemek istiyorum.3d ve online hd dizilerde basariligi oldugunu okudum.

Ama onine tv kanallari hakkinda hic yorum goremedim ilk sayfanin disinda.dark android box in tv performansi nasildir?? Beklenti olarak tabiki hd kalite beklemiyorum tv kanallarinda.oyle 1080 p filmde izlemem 720 p yeterli bence.

Eger tv kanal performansida iyiyse mesela tivibu gibi falan yeterli bana.son olarak tavsiye edermisiniz dark andrlid box i bana? :)

• quote:

Orijinalden alıntı: esperante

quote:

Orijinalden alıntı: oracle1905

merhaba bu android tv box hakkında merak ettiğim 2 konu var yanıtını bilen denemiş olan biri var mı acaba;

Merhaba, bu ürünün dolayısıyla da bu post'un gediklisi olarak 1. soruyu defalarca sordum. Ben de yanıt alamadım..

Hocam ben ilk sayfalarda bi arkadasin mesajinda skype ile yapilmis gorusmenin youtube linkini hatirliyorum.kusura bakma mobil den baglandigim icin linki atamicam.

• quote:

Orijinalden alıntı: zorbey27

quote:

Ben de cihazi yaklasik iki haftadir kullaniyorum. Genel olarak memnunum. Bugun buradaki aciklamalari okuyarak ics guncellemesi yaptim. ics cok guzel ancak ekranda kayiklik var. Ekranin en altinda 1 cm lik kisimda, saydanin en ustteki goruntusu gelip gidiyor. Yani bir senkronizasyon hatasi var. Ayarlardan ekrani asagi dogru kaydirmayi denedim ancak alttaki gereksiz kismi kaydiracak kadar ekran hareket etmiyor. Boyle bir problemle karsilasan var mi? Televizyonum 32 inch hd ready, 720p cikis modunda kullaniyorum. Diger cozunurlukleri de denedim ancak fayda etmedi...Sanirim 2.3.4 e geri donecegim..

Aynisi bendede oldu ama cihazi kapatip acinca duzeldi.ekrani ayarladm sorun kalmadi

Teşekkürler. Kapatıp açtım problem çözüldü.

• quote:

Orijinalden alıntı: emrahturan87

Arkadaslar butun gundur dark android box konusunu okuyorum ama patchler,romlar,genitechler,1080 p lerin arasinda boguldum :) bende philips 3d led tv var, cok fazla izlemesemde arada tv kanallarini seyretmek,3 d film izlemek ve internetten hd film dizi izlemek istiyorum.3d ve online hd dizilerde basariligi oldugunu okudum.

Ama onine tv kanallari hakkinda hic yorum goremedim ilk sayfanin disinda.dark android box in tv performansi nasildir?? Beklenti olarak tabiki hd kalite beklemiyorum tv kanallarinda.oyle 1080 p filmde izlemem 720 p yeterli bence.

Eger tv kanal performansida iyiyse mesela tivibu gibi falan yeterli bana.son olarak tavsiye edermisiniz dark andrlid box i bana? :)

Ben Youtube dan kaçırdığım bazi programları rahatlıkla izleyebiliyorum HD olarak. Çok kaliteli değil ancak bu biraz da beklentileriniz ile ilgili. Benim televizyonum zaten HD Ready (720p' ye kadar destek verebiliyor). Diğer online tv kanallarını denemedim henüz. Denersem yorumlarımı yazarım.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: emrahturan87

Arkadaslar butun gundur dark android box konusunu okuyorum ama patchler,romlar,genitechler,1080 p lerin arasinda boguldum :) bende philips 3d led tv var, cok fazla izlemesemde arada tv kanallarini seyretmek,3 d film izlemek ve internetten hd film dizi izlemek istiyorum.3d ve online hd dizilerde basariligi oldugunu okudum.

Ben Youtube dan kaçırdığım bazi programları rahatlıkla izleyebiliyorum HD olarak. Çok kaliteli değil ancak bu biraz da beklentileriniz ile ilgili. Benim televizyonum zaten HD Ready (720p' ye kadar destek verebiliyor). Diğer online tv kanallarını denemedim henüz. Denersem yorumlarımı yazarım.

Teşekkür ederim ilgilendiğiniz için.ben bu gece dayanamarak hb 'den siparişimi verdim, bakalım görücez. Zaten bende pek kaliteli bir şey beklemiyorum normal olarak, olmadı turkcell tv+ kullanırız.

Ama fazla anlamadığım için aklıma bir soru takıldı.Bilen arkadaşlar cevap verirse sevinirim.Bende philips 40pfl8605/12h 3d led tv var ve benim televizyonumla hdd ve laptop üzerinden 3d film izleyemiyorum. Torrenten indirdiğim SBS filmler sağda solda iki parça halinde çıkıyor ama televizyon onları birleştiremiyor.Anladığım kadarıyla ya blu-ray 3d player yada playstation lazım bana.Sormak istediğim şey; dark android box cihazım geldikten sonra sbs filmleri 3d olarak izliyebilecekmiyim?İzliyemiceksem siparişi iptal edeyim.Kusura bakmayın belki saçma bir soru bilen arkadaşlar için ama gerçekten acemiyim,artık gurur meselesi yaptım bu 3d işini, mutlaka bir kez izlemem lazım.

• 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.