Şimdi Ara

Darius nefreti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Forumda bazı arkadaşların master yi'ye karşı besledikleri bazı hisleri darius'a karşı beslediklerini de gördüm

"Dari teq atıyo" mottosu altında dalga geçtiğiniz champ'i ilk defa intermediate botlarda oynadım, arkadaş yeni başlıyodu oyuna yardım edeyim derken falan filan. Top kaldı en son. Eğer botlarda topta melee bir champ alırsan karşında 2 kişi olduğu için genellikle farm felan alamıyorsun, feedlenemiyorsun o kadar. Darius'u hiç oynamadığım halde hem 2 kişiyi, hem de minionları 3. dakikada tank'leyerek double kill alınca şaşırdım bayağı.

Bu dari teq atıyo muhabbeti dariusun potansiyeli fark edilerek mi söylenmiş yoksa gerçekten nefret mi ediyorsunuz "dari" den?

• Boşuna teq atıyo demiyoruz
  • Botlara bile teq atıyoo

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • SAKIN OKUMAYIN BOTLARA KARŞI OYNAMIŞ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord Melkor -- 14 Temmuz 2014; 19:08:04 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord Melkor

SAKIN OKUMAYIN BOTLARA KARŞI OYNAMIŞ

Botlarla daha fazla oyunum vardır normal oyunlardan
  • İşte olay o. Botlara karşı melee karakterle farm yapamayan adam bile alıp ezebiliyor. O yüzden Dari teqh atar.
  • özet botlara 2de 2 attım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyunda afk,feeder,trolleri...
    9 yıl önce açıldı
    top yasuoya karşı oynamak
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • qnq bot bunlar gerçide teq attığı doğru
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kreas Lunaquas

İşte olay o. Botlara karşı melee karakterle farm yapamayan adam bile alıp ezebiliyor. O yüzden Dari teqh atar.

Karşında 2 champ varken ve sen her bir miniona gidersen yarı canını kaybediyorken nasıl farm yapabilirsin? Hayır bu olayı farklı yere çekmeyin tadını kaçırmayın konunun
  • qnq dariden niye nefret edeq yaw dari teq atıyoo ..s.s.s
  • quote:

Orijinalden alıntı: Galaxystarr

Forumda bazı arkadaşların master yi'ye karşı besledikleri bazı hisleri darius'a karşı beslediklerini de gördüm

"Dari teq atıyo" mottosu altında dalga geçtiğiniz champ'i ilk defa intermediate botlarda oynadım, arkadaş yeni başlıyodu oyuna yardım edeyim derken falan filan. Top kaldı en son. Eğer botlarda topta melee bir champ alırsan karşında 2 kişi olduğu için genellikle farm felan alamıyorsun, feedlenemiyorsun o kadar. Darius'u hiç oynamadığım halde hem 2 kişiyi, hem de minionları 3. dakikada tank'leyerek double kill alınca şaşırdım bayağı.

Bu dari teq atıyo muhabbeti dariusun potansiyeli fark edilerek mi söylenmiş yoksa gerçekten nefret mi ediyorsunuz "dari" den?

Nefret değil.
    Bazı veledler dari'yi çok abarttığı için nefret ediyoruz.

• quote:

quote:

İşte olay o. Botlara karşı melee karakterle farm yapamayan adam bile alıp ezebiliyor. O yüzden Dari teqh atar.

Karşında 2 champ varken ve sen her bir miniona gidersen yarı canını kaybediyorken nasıl farm yapabilirsin? Hayır bu olayı farklı yere çekmeyin tadını kaçırmayın konunun

Laf atmak için söylemedim cidden sorunun cevabı buydu.
  • quote:

quote:

quote:

Laf atmak için söylemedim cidden sorunun cevabı buydu.

Anlıyorum, ama karşında 2 champ varken ve range yokken kimsenin early'de farm yapabileceğini zannetmiyorum, turret altı değilsen tabii. Sonra zaten eziyorsun birkaç item alınca.

• Canlandırma yaptım beyler emege saygı +rep terazime tıklayın:

Darius nefreti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tumble -- 14 Temmuz 2014; 19:25:37 >
  • Karsida Leblanc morgana falan yoksa ya da ezreal gibi kite yapan yoksa cidden sıkıntı.

• quote:

Orijinalden alıntı: F7 Phoenix

Canlandırma yaptım beyler emege saygı +rep terazime tıklayın:

Darius nefreti

+ rep
  • quote:

quote:

Darius nefreti

+ rep

+1 olmamış hani nerde repim
  • quote:

Darius nefreti

Emeğe saygı -rep

• quote:

Orijinalden alıntı: Abinos41

quote:

Darius nefreti

Emeğe saygı -rep

Bunu yazdim bi qenara biz bi emeq veriyors ugrasiyorus hasirliyorus siz - liyorsunuz !!! emege sayqı!!!!
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Abinos41

quote:

Darius nefreti

Emeğe saygı -rep

Bunu yazdim bi qenara biz bi emeq veriyors ugrasiyorus hasirliyorus siz - liyorsunuz !!! emege sayqı!!!!

İyi konuştun artıya çevirdim

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.