Şimdi Ara

Darius nasıldır ? Bunalımdayım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1700 küsur rp vardı, nasıl bir psikolojideydim hatırlamıyorum dariusu biraz araştırdım filan çok merak ettim ip yoktu, heroya 975 vermeyide saçma buldum direk skiniyle 1400 küsura aldım. ilk oyunum 2-9, q-w-e fulledim. Sizce ilk oyunum kötü oynadığımdan mıdır ? yoksa genel olarak boş bi champ mi ? op filan dendi çok gaza geldim aldım bunalımdayım

• oyunu bırak
  • Her zaman dediğim gibi, yeni gelen champler icin bir üst konu açılmalı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: goldwar12

1700 küsur rp vardı, nasıl bir psikolojideydim hatırlamıyorum dariusu biraz araştırdım filan çok merak ettim ip yoktu, heroya 975 vermeyide saçma buldum direk skiniyle 1400 küsura aldım. ilk oyunum 2-9, q-w-e fulledim. Sizce ilk oyunum kötü oynadığımdan mıdır ? yoksa genel olarak boş bi champ mi ? op filan dendi çok gaza geldim aldım bunalımdayım

haci ilk oyunda penta falan mi bekliyorsun anlamadim ki. bence sen hero op die minion falan kesmedin adami oldurmeye calistin olduremeyincede feedledin.

• Düzelir düzelir ilk olarak botlarla oynamayı dene öğrenince atarsın pvp yi diğer oyuncuların oyununa kıyma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LLoncept

oyunu bırak

nickim BarnicLee, guardsmanbob değil. rp ve skiniyle aldığım için heyecan yaptım :/

Edit: 2-9 bitirdiğim için öyle dedin sandım, kusura bakma :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eegekoc -- 24 Mayıs 2012; 17:45:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: goldwar12

quote:

Orijinalden alıntı: LLoncept

oyunu bırak

nickim BarnicLee, guardsmanbob değil. rp ve skiniyle aldığım için heyecan yaptım :/

oyun için sinir stress bunalım yapıyorsan kendini zorlama
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vayne için nick önerisi
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • oyun değil ya para verip aldım sonuçta :D
  • Valla ilk gördüm bizimtakımdaki adam quadra aldı terör estirdi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilk botlarla attım sonra 2 normal game attım 9-5-4 defeat ve 14-4-7 win
  • İlk oyununda çok bir şey bekleme, iyice alış, farmına bak kill fırsatı gelince de değerlendir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bleeeed

İlk oyununda çok bir şey bekleme, iyice alış, farmına bak kill fırsatı gelince de değerlendir.

+1 ayrıca burdan her oyununda tryndamere ve lb alan arkadaşlara sesleniyorum, ulan yeter bıkmadınız mı sadece oyunu uzatıyorsunuz kazandırmıyorsunuz.
  • hero gayet op ilk patch nerf yer gibime geliyo q su ve ultisi ck vuruyo
  • Botlarla oyna öğren heroyu bence.Bende almak istiyorum fakat zevkli değil gibi.975 hangi heroya versem diye düşünüyorum.Yarını bekleyelim hele
  • adam parasıyla penta istiyor.dağılalım en iyisi :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: mephisto1

adam parasıyla penta istiyor.dağılalım en iyisi :D

oLAMAZMI SENI GİDİ FAKİR
  • İlk oyununda gerçek oyun oynayıp etmedin değil mi milletin oyununa?
  • Sabahki wingsofdeathx yayınını izleyenler bilir adam kennenle darius aldı.
    ama darius iyidir iyi. Varus almayı düşünüyorum ben ama.

• 3 oyun daha attım, son oyunumda 31-7-17 bitirdim, skorum yanıltmasın karşıda hard noob yada free kill veren biri yoktu, sadece herşey olması gerektiği gibi gitti başlarda çok şanslıydım kasıncada kopardım zaten. bence gayet zevkli bir hero, konu kirliliği oldu açtığım konu kusura bakmayın çok kararsız kalmıştım o kadar rp verip vermeme konusunda, öneriyorum :)
  • bence gayet güzel bir solotop karakteri W yüksek damage ms as slow, E armpenat, Q AoE, ulti True bir tek kalkanı eksik sanırım. Ayrıca bir build oturt kafanda ve farmına bak yeni geldi diye herkes pickleme kill alma peşinde şahsen aldım ve 2 oyun attım gayet etkili bence.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.