Şimdi Ara

Darius'a tank mı offtank mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Biliyorsunuz şu yeni itemler tank metasını güçlendirdi ve çeşitlilik çok arttı.Artık teemo ile darius counterlenemiyor bu da darius oyuncularının işine geldi(adaptive helm).Gargo ile artık tanklar ölümsüz.Bunların gelmesinin ardından kafam karıştı benim darius hakkında.Sizce bc+titanic hydra gerisi tank mı yoksa full tank mı kasılmalı dariusa?(takımda başka kara balta alan birisi olması şartıyla)

• offtank
  • Teemo hiçbir zaman darius counter olmadi. Eli olan bir darius oyuncusu için en azından. Full tank kasacaksan darius almak saçma. Bc ve sterak gayet yeterli hasar için.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mithrandir. kullanıcısına yanıt
    Full tank ı ulti için düşünmüştüm sonuçta tanklık potansiyeli arttırıyor darius'un olayı da bu zaten.Herhalde q ile pasif ile kesmeyeceksin adamı 800 true vuran ulti dururken
  • Pasif 400-500 vuruyor..

• Hocam dariusa offtank gidilir. Takımının full tanka ihtiyacı bir comp kurmuşsa nau alırsın darius almazsın.

Velhasıl kelam, büyükler as, kırmızılar saldırı, sarılar can, maviler ise seviyeye bağlı büyü direnci ( lanede yetenek hasarı vuran varsa sarı ve maviler tam tersi )

Kabiliyetlere geldiğimizde 0/12/18 git. Anahtar kabiliyet 3. Vurusta can calan.

Ben darius oynarken uzun kılıç ve 3 peksimet ( kabiliyetten ver ) baslangıcı yapıyorum. Earlyde olabildiğince agresif oynadığım ve erkenden ağırkanı bitirmek istediğimden dolayı bu baslangıcı öneririm. ( ağırkan darius icin cok önemli gercekten ). Agresif oynamaktan korkma ilk seviyelerde üstün cıkamadıgın takdirde koridoru rakibe yık pasif ve q ile cok hızlı lane pushlarsın. Takaslardan üstün cıkıyorsan koridoru dondur ve rakibin minyona son vurus yapmak icin yaklasamaz bile. Yaklasırsa zaten kurtulamaz elinden. Darius mobil olmasa bile trde milletin anasını ağlatıyor. Elmas eloya kadar dariusa karsı nasıl oynayacağını bilmezler. Zaten trde her 4 oyundan birinde darius banlanır.

• quote:

Orijinalden alıntı: TheBlooDHunteR

Full tank ı ulti için düşünmüştüm sonuçta tanklık potansiyeli arttırıyor darius'un olayı da bu zaten.Herhalde q ile pasif ile kesmeyeceksin adamı 800 true vuran ulti dururken

Hocam evet ama mutlaka karabalta kasılmalı. Belli mobilite kazandırması acısından. Bekleme süresi ( en önemlisi )Armor pen, ad ve can havuzu. Darius icin bicilmis kaftan. Kalan itemleri tank gidebilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ramparapam -- 6 Mayıs 2017; 15:47:53 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Darius Alıcam Ama Nerf Yer mi ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • gargo ne
  • Ramparapam kullanıcısına yanıt
    Yorum çok açıklayıcı oldu sağolasın.

Ben savaş şevki düşünmüştüm sonuçta pasiften de ad geldiği için ad çok artıyor savaş şevki ile.
  • Tabiki tank değil.

• Saldiri gucu agirlikli tank.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.