Şimdi Ara

Darbeye karşı koyabiliyorsak niye OHAL ilan edildi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Düşünüyorum düşünüyorum bulamıyorum bulan varsa yazabilir mi

• Durum çok ciddi.Açmadığımız bir konudan ban yememek için,Forum Donanımhaber Genel Müdürlüğü Forum Kuralları Bildirgesi çerçevesinde,Forumdonanımhaber'in güvenlik açığından ötürü hesabım üzerinde bulunan tüm verilerimin (IP,fotoğraflarım,mesajlarım vs.) çarpıtma yolu ve yasadışı bir şekilde sahte kullanılmasından ve doğabilecek tüm zararlardan ilgili Türk Ceza Kanunu maddeleri gereğince Forumdonanımhaber sorumludur.Bu hesaptan başka hesabım olmadığını bildirir ve gereğinin yapılmasını tarafınıza arz ederim.

20/07/2016

NOT:alıntı yapmayın kopyalayıp yapıştırın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: XT9

Durum çok ciddi.Açmadığımız bir konudan ban yememek için,Forum Donanımhaber Genel Müdürlüğü Forum Kuralları Bildirgesi çerçevesinde,Forumdonanımhaber'in güvenlik açığından ötürü hesabım üzerinde bulunan tüm verilerimin (IP,fotoğraflarım,mesajlarım vs.) çarpıtma yolu ve yasadışı bir şekilde sahte kullanılmasından ve doğabilecek tüm zararlardan ilgili Türk Ceza Kanunu maddeleri gereğince Forumdonanımhaber sorumludur.Bu hesaptan başka hesabım olmadığını bildirir ve gereğinin yapılmasını tarafınıza arz ederim.

20/07/2016

La vallahi yeter

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: XT9

Durum çok ciddi.Açmadığımız bir konudan ban yememek için,Forum Donanımhaber Genel Müdürlüğü Forum Kuralları Bildirgesi çerçevesinde,Forumdonanımhaber'in güvenlik açığından ötürü hesabım üzerinde bulunan tüm verilerimin (IP,fotoğraflarım,mesajlarım vs.) çarpıtma yolu ve yasadışı bir şekilde sahte kullanılmasından ve doğabilecek tüm zararlardan ilgili Türk Ceza Kanunu maddeleri gereğince Forumdonanımhaber sorumludur.Bu hesaptan başka hesabım olmadığını bildirir ve gereğinin yapılmasını tarafınıza arz ederim.

20/07/2016

Ulan yeter be bi bitmedin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.