Şimdi Ara

Darbeye dayanıklı harici hard disk önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
4.498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba Arkadaşlar,

    Macbook Air ile kullanacağım dayanıklı bir harici harddisk'e ihtiyacım var.İşim gereği (müzisyenim) en büyük problemim büyük boyutlu ses dosyaları.Bunları yanımda taşımam gerekiyor evdeyken de bilgisayarıma sürekli bağlı durmalı harddisk.En az 1 TB olmakla beraber en önemli kriter sürekli taşınacağı için kasası çok dayanıklı olmalı,içerisindeki bilgileri hiç bir şekilde kaybetmemeliyim.Yani günlük kullanım için değilde,extrem kullanım için tasarlanmış bir ürüne ihtiyacım var.

    Bu işten anlayan arkadaşlar marka/model olarak önerilerde bulunabilirse çok sevinirim.Fiyat olarak bir üst limitim yok zaten yurtdışında yaşıyorum ve bunun için ciddi bir bütçe ayırmak zorundayım.Örneğin buna benzer kullanımlar için taşınabilir disk üreten markalar var mıdır her gün raflarda karşılaşmadığımız? vs vs...Şimdiden teşekkür ederim.







  • Transcendin birkaç ürünü vardi bu aradigin tarzda isimini hatirlamiyorum ama marka transcend

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: pudinkk

    Transcendin birkaç ürünü vardi bu aradigin tarzda isimini hatirlamiyorum ama marka transcend

    +1
    Cevap; Storjet
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kutalmis

    quote:

    Orijinalden alıntı: pudinkk

    Transcendin birkaç ürünü vardi bu aradigin tarzda isimini hatirlamiyorum ama marka transcend

    +1
    Cevap; Storjet

    bin bing doğru cevap hocam.
  • Öncelikle herkese cevapları için teşekkürler.Transcend StoreJet A3 1TB 2.5" USB 3.0 diye bir ürün buldum ve inceliyorum,bunun yanında şu linkteki;

    http://www.bimeks.com.tr/urun/120729/seagate-500-gb-goflex-satellite-2-5-ext-tasinabilir-kablosuz-depolama.aspx üründe ilgimi çekti.

    Ancak bu ürünler çok güzel olmakla beraber çok fazla multimedia özellik barındırıyorlar,yani bana öyle geliyor ki fiyatlarının yüksek oluşundaki temel etken multimedia özellikleri.

    Almak istediğim ise sadece sağlamlığa,dayanıklılığa ve veri kaybını önlemeye yönelik tasarlanmış bir ürün.Hızlı ve sağlam olması dışında hiç bir özelliğe ihtiyacım yok.Bu konuda fikir verebilecek bir arkadaş varsa çok memnun olurum.




  • ioSafe'in harici harddisk'ini degerlendirebilirsiniz. Yurtdisinda oldugunuzdan rahat bulabilirsiniz.
    Dayaniklilik konusunda son noktayi koymus gibiler, asagidaki sayfadaki yaziya ve ureticinin sayfasina bir göz atın isterseniz. Biraz daha uygun bir ürün düşünüyorsaniz diğer arkadaşlarında belirttiği şekilde Transcend ürünlerine bakabilirsiniz.

    https://iosafe.com/products-rugged-portable-overview
    http://www.technopat.net/2012/04/04/isterseniz-ona-ates-acin/
    http://www.amazon.com/ioSafe-Rugged-Portable-External-PA51000U1YR/dp/B004J6LY1U/

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • iosafe firmasının Türkiye distribütörüne ulaştım aşağıda firmanın web sayfası mevcuttur. sitede fiyat bilgisi yok gerçi. iletişime geçmek için mail attım. benden daha önce fiyat bilgisine ulaşan olursa burada paylaşabilir mi acaba.


    http://www.nasabil.com/tr/default.aspx
  • leventen L kullanıcısına yanıt
    hocam bana laptop içi için lazım laptopu oynattığımda konumunu değiştirdiğimde salladığımda falan çizilmeyen bi hdd lazım normal hdd ler çiziliyor galiba ve 7200 rpm olursa çok iyi olur ne önerirsin bana . Böyle bişeye çok ihtiyacım var sdd aldım 250 gb onun da içine bişey atılmıyor hemen doluyor en kısa zamanda dönüş yaparsanız sevinirim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.