Bildirim
daracık giyinmek vs çıplak vücudu boyamak
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Her seferinde boyarsa millet vücudunu çok masraf çıkar usta. Alıyolar bi tayt, yırtılana kadar hatta yırtıldıktan sonra da giyiyolar. Ne güzel değil mi ? -
Hele bazıları yokmu görüyorum salona geliyorlar geldikleri tshirt kadınların bile giymeyeceği darlıkta e hadi giyiyorsun içinde göstereceğin adam akıllı kasın yok.Adamlardan kaç seviye üstünüm ben bile bol tshirtler giyiyorum.
Dışarda gene öyle,dapdar giyiniyorlar çok yakıştığını sanarak.Kadından farkları yok.
Erkek adam ne tam dar ne çok geniş ortasını üstüne oturanı bulur ve onu giyer.Streç filme sarılmış gibi gezmez ortalıkta.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
aletta ocean türkiye temalı vücut boyama geldi aklıma -
"Vücuduma dikkat çekmek istiyorum, teşhir ediyorum, bana bakın" demektir. Dileyen yapar, kendi seçimi. -
Rahatsız mı oluyorsun?
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Ya ben karşılaştırmayı yapamadım. Pm'den yardımcı olur musun? -
quote:
Orijinalden alıntı: Pachelbel's Canon
Rahatsız mı oluyorsun?
Gizli mi dersin? bence öyle -
Bu gün Teşircilik normal sayılmakta.. Hatta laf söyleyenler gerici yobaz vb. aşağılayıcı lakaplar ile yaftalanmakta.
Teşircilik doğru görsel kirliliği istememek yanlış olduğu için bu konuda sessiz kalmayı tercih ediyorum. Kendi tercihleri ne yaparlarsa yapsınlar.
Kendi çocuklarımı böyle sapkın bir zihniyetle yetiştirmeyeceğimi biliyorum bu benim için yeterli. -
insanoğlu böyledir işte. herkesi kendi gibi sanar. hadi o cümleyi tamamlayıverde bakalım bize de meşgale çıksın. çok boşum bu ara. uğraşacak keyifli işler arıyorum. şöyle delikanlıca cesurca gizli özneli değilde açık sıfatlar ve kelimeler kullan. eminim çok cesur ve gözü pek birisindir. yaparsın inanıyorum. hadi aslanım göreyim seni. kullan bakayım. çıkar ağzındaki baklayı da bize de iş çıksın. -
Yaşasın Çarşaf,Herkes çarşaf giysin -
quote:
Orijinalden alıntı: planlamamaliyet
insanoğlu böyledir işte. herkesi kendi gibi sanar. hadi o cümleyi tamamlayıverde bakalım bize de meşgale çıksın. çok boşum bu ara. uğraşacak keyifli işler arıyorum. şöyle delikanlıca cesurca gizli özneli değilde açık sıfatlar ve kelimeler kullan. eminim çok cesur ve gözü pek birisindir. yaparsın inanıyorum. hadi aslanım göreyim seni. kullan bakayım. çıkar ağzındaki baklayı da bize de iş çıksın.
Pardon?Hangi gizli özne acaba?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crazymania56 -- 27 Temmuz 2013; 9:42:15 > -
pardon mu
şey diyodum. dondurma sade mi istersin yoksa hindistan cevizli mi? yanında kahve de alır mısın? -
quote:
Orijinalden alıntı: planlamamaliyet
pardon mu
şey diyodum. dondurma sade mi istersin yoksa hindistan cevizli mi? yanında kahve de alır mısın?
Ben Limon Vişne Çikolata Sosu severim, kahveden hoşlanmam teşekkür ederim. -
quote:
Orijinalden alıntı: Treth
Bu gün Teşircilik normal sayılmakta.. Hatta laf söyleyenler gerici yobaz vb. aşağılayıcı lakaplar ile yaftalanmakta.
Teşircilik doğru görsel kirliliği istememek yanlış olduğu için bu konuda sessiz kalmayı tercih ediyorum. Kendi tercihleri ne yaparlarsa yapsınlar.
Kendi çocuklarımı böyle sapkın bir zihniyetle yetiştirmeyeceğimi biliyorum bu benim için yeterli.
+1
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Infidel_
Yaşasın Çarşaf,Herkes çarşaf giysin
İLLE DAR GİYMEYEN ÇARŞAFMI GİYECEK HEMEN LAF ATMA ÇABALARI.
Normal adam akıllı kıyafetler giyinebilirler -
quote:
Orijinalden alıntı: Hüseyin**
quote:
Orijinalden alıntı: Infidel_
Yaşasın Çarşaf,Herkes çarşaf giysin
İLLE DAR GİYMEYEN ÇARŞAFMI GİYECEK HEMEN LAF ATMA ÇABALARI.
Normal adam akıllı kıyafetler giyinebilirler
+1 bırak arkadaşlar kumda oynayıp karılarını kızlarını daracık giydirmeye devam etsinler
Abi adamin ya da kadinin kendi vucudu bize ne ki? Istedigi yerini gosterir eger laf yerse falan kendi sorunu o bence. Sonucta millete biz kendimiz egitim veremeyiz ya da bakis acilarini degistiremeyiz. herkesin kendi bakis acisi ve gorusu vardir. Kimisi laf atar kimisi kinar.
Edit: ekleme
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TK14 -- 26 Temmuz 2013; 10:08:36 >
quote:
Orijinalden alıntı: T.Kaya
Abi adamin ya da kadinin kendi vucudu bize ne ki? Istedigi yerini gosterir eger laf yerse falan kendi sorunu o bence
Senin sorumlu olduğun kişiler var mesela annen ablan vs onların laf yemesi, erkeklerin alıcı gözü ile bakması senin sorunun dahilinden çıkıyorsa genişlikte level atlamşsın demektir tebrikler -
quote:
Orijinalden alıntı: Hüseyin**
quote:
Orijinalden alıntı: T.Kaya
Abi adamin ya da kadinin kendi vucudu bize ne ki? Istedigi yerini gosterir eger laf yerse falan kendi sorunu o bence
Senin sorumlu olduğun kişiler var mesela annen ablan vs onların laf yemesi, erkeklerin alıcı gözü ile bakması senin sorunun dahilinden çıkıyorsa genişlikte level atlamşsın demektir tebrikler
Ulan milletin dedim ben kafan ne bicim algiliyo. Kendi birinci dereceden veya diger akrabalarima degil. Gidip tanimadigim kisiye sen nasil boyle giyinirsin ya da giyinemezsin mi diyim? Sizin kafa bu kadar aliyo iste
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- intihar yöntemleri
- hiç sevgilisi olmamış erkek
- korayspor güvenilir mi
- suprax antibiyotik kullananlar
- cezaevinde yatanların yorumları
- bim para sayma makinesi markası
- prompt mühendisliği nedir
- huawei boykot mu
- zara indirim ne zaman 2025
- ets2 türkiye haritası
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X