Şimdi Ara

Danla bilic nasıl bu kadar ünlü oldu ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
52
Cevap
0
Favori
9.887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Çöppppppp bide buna tapan arkadaşlarim var acayip itici bi ara izleyim dedim 10 sn sonra kapattim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kim?

• bukalemuna benziyor allahın gücüne gitmesin de

• quote:

Orijinalden alıntı: jr_swish

Bu kız zamanında dm'den futbolculara yazdığı mesajlarla ünlü olmuştu,o zaman twitter'dan takip ediyordum ve şu an ki popülerliği ile alakası yoktu.Sonra youtube kanalı açtı ki başlarda cidden komik ve samimi geliyordu,hatta kanalın ilk zamanları şansa vapura binerken gelip çakmak istemişti ordan muhabbet etmiştim biraz.0 makyajlıydı gördüğümde ve alçak gönüllü biri gibi bir izlenim yaratmıştı bende.Yine de 5 dakika konuşmayla karakteri hakkında tam yorum yapmıyım.

Ama sonraki bölümlerde kaliteyi baya bozdu gibi, samimi falan gelmiyor hiç.Üstelik bu kızın fanları acayip salak bence.Sürekli bunun söylediği lafları taklit etmeler falan.Bi bakıma fan kitlesi yüzünden kızın kalitesi de düştü.

Tabi bu kadar yorum yazdım ama sonuçta ünlü oldu bile ve gayet iyi para kazanıyordur.

fan kitleleri etkikiyor.Türkçe rapi de çoğu kisinin bırakması fan kitlesi yüzünden oldu

• quote:

Orijinalden alıntı: OCA

Bi erkek olarak kanalini takip ettiğim doğrudur

Bu kızı takip eden çok erkek gördüm. Erkek olupta ilk defa makyaj kanalı izleyen bir sürü kişi var bu kız sayesinde
  • quote:

Orijinalden alıntı: komikolojimsi

Amaci makyaj urunlerini tanitmak veya makyajin nasil yapildigini anlatmak degil. Konsept makyaji yaparken girgir yapmak bunu da basariyor, kafa bi kiz "bana gore". Kimse size sevimli veya cekici gelmek zorunda degil.

Doğru diyorsunda bu kadar kısa sürede bu kadar patlayan bir sosyal medya fenomeni görmedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: PAUL WALKER

Bunu hala kiz kadin vs zanneden var

Tramessi bu.

Abazaliktan artik beyinler gocmus

Kardeşim abazalıkla ne alakası var. Bu kadar emin konuştuğuna göre haşmetliyi canlı canlı gördün heralde

• Psikolojik olarak komik geliyor millete

• Çok kasmaya gerek yok bir erkek olarak kızın geyiği hoşuma gidiyor eğleniyorum izliyorum. Kızı hiç mi hiç beğenmiyorum ama sohbeti güzel. En azından abuk subuk oyun videoları devrini atlatıp gerçek içerik üretmeye başladı millet. Her ünlü olana kulp bulmasak olmaz.
  • türk insanının en sevdiği şeyi yapıyor işte. kendinden başka herkese laf atıyor. ötekileştirme prim yaptırıyor
  • Hep düşünürdüm bu makyaj videolarını erkekler de izliyor mu acaba diye ne yalan söyleyeyim Danla sayesinde bende izler oldum @Antares'in dediği gibi kasmaya gerek yok izlerken eğlendiriyor yanlız son videolarda kalite kesinlikle düştü. Şaklabanlıkla küfürle komik olduğunu sanan milyon izlenen kanallardan daha iyi iş yaptığı kesin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: giges1997

Çöppppppp bide buna tapan arkadaşlarim var acayip itici bi ara izleyim dedim 10 sn sonra kapattim.

O arkadaşların kız mı erkek mi ?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.