neyi tartışıyosunuz beyler bırakın ibrahimi vagner love u biz kendi evimizde yenelim cska yı işi bitirelim bukadar basit.
İbrahimoviç ve samuel takımlarınca doğru olanı yaptılar 1.ligleri garanti bu iki oyuncu kart görmeyipte psv maçında görecekleri 1 kart 2.tur maçlarında olmamaları demek biri defansın göbeği diğeri şu an takımın elle tutulur tek forveti(adriano falan yokya o hesap)o riski göze alamazlardı ve almadılarda...
quote:
Orjinalden alıntı: aimar
ibrahimovic ne öyle ya eğer öyle bi niyeti varsa Allah bildiği gibi yapsın.
..
Neden objektif olmayı denemiyorsun?
Inter'in en önemli oyuncusu kendisi. Ve grup liderliğini garantilediler. Sarı kart sınırında olduğu için bir üst turlarda sorun yaşamak istemedi ve bilerek sarı kart gördü. Sarı kartın görülüş şeklini tartışabiliriz, amenna. Ama bir şeyi hiç anlamıyorum. Daha birkaç gün önce Alex aynısını yaptı. Hatta daha da kötü bir uygulamaya gitti. Sarı kart görmek için Hürriyet'i tekmeledi. Neden buna gelince ses etmiyorsunda Ibrahimovic'e gelince "zabıta" görevi görüyorsun? İkiside yanlış hareketlerdi. Ama birine ses etmeyip diğerine ses edince orada "dur" denilir adama.
Madem öyle dedin, senin dilinden aynı şeyi ben söyleyeyim o zaman.
Allah Alex'i bildiği gibi yapsın
cska istanbula tam kadro gelse kaç yazarki.taner abinin dediği gibi istanbulda cskayı yenemezsen ikinci turda işin ne.
yalnız zico gene saçmalamaya başladı.dün bir tane sol taraftan atak gelmedi hep sağdan hep sağdan nedeni deividin o tarafa yardım etmemesiydi.nitekim iki golde oradan geldi(3.golü görmedim sinirlenip izlemedim.)zico ikinci yarıya deividi çıkarıp appiahı sağ taraf alsaydı fener oradan bir belkide 3 puanla dönerdi.
artık kendi göbegini kendi kesecek Fenerbahce
Danışıklı dövüşü ruslar gösterecek bakalım adamların iddası yok ne uefa ne cl normalde kasmamaları lazım bakalım prestijmi yoksa ölüm kalım mücadelesimi verecekler
Ne olursa olsun onları burda yenmeliyiz
CSKA nın buraya geleceği kadro herşeyi belli edecektir. Ailevi sorunlar öyle beş on günde çözülmez herhalde. Tam kadro değilde yine eksik gelirlerse ben sözümü geri alırım.Göreceğiz bakalım.Bazı arkadaşlar da ne kadar hoş görülü ve masumane düşünüyorlar hayret.Dedim ya bekleyelim görelim. Biz zaten Fener e garezleri var demedik.Bize dedik.Bir türk takımı yerine Gavur takımının çıkmasını istedikleri yönündeydi şüphemiz. Herkes aportta zıplamış hemen Onlarda mı Fb ye düşman falan gibi yine dalga geçme, tahrikkar v.b mesajlar. Mesele Fener değil Türk takımı oluşu. Dedim ya göreceğiz.Yanılmayı çok istiyorum. Herşeye rağmen FB nin Kadıköy de CSKA yı yenmesi zaten görevi.Yenemezse başkasından medet ummak anlamsız. Bunu da biliyoruz.
quote:
Orjinalden alıntı: $uICa$T
quote:
Orjinalden alıntı: aimar
ibrahimovic ne öyle ya eğer öyle bi niyeti varsa Allah bildiği gibi yapsın.
..
Neden objektif olmayı denemiyorsun?
Inter'in en önemli oyuncusu kendisi. Ve grup liderliğini garantilediler. Sarı kart sınırında olduğu için bir üst turlarda sorun yaşamak istemedi ve bilerek sarı kart gördü. Sarı kartın görülüş şeklini tartışabiliriz, amenna. Ama bir şeyi hiç anlamıyorum. Daha birkaç gün önce Alex aynısını yaptı. Hatta daha da kötü bir uygulamaya gitti. Sarı kart görmek için Hürriyet'i tekmeledi. Neden buna gelince ses etmiyorsunda Ibrahimovic'e gelince "zabıta" görevi görüyorsun? İkiside yanlış hareketlerdi. Ama birine ses etmeyip diğerine ses edince orada "dur" denilir adama.
Madem öyle dedin, senin dilinden aynı şeyi ben söyleyeyim o zaman.
Allah Alex'i bildiği gibi yapsın
boşa konuşmuşsun başlığa attığım diğer mesajlara bak.
danişiklı dövüşü siz daha iyi bilirsiniz
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme