Bildirim
Danimarka'dan ne alınır?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
senin ne istedigine bagli.. nerden alinir sence? seyyar saticidan degil heralde.. elektro marketlere bakabilir.. mediamarkt vs büyük ihtimal orada da vardir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Musculation -- 26 Ağustos 2012; 2:50:41 > -
Diilerini biliyorsanız satış noktaları içinhttp://www.apple.com/dk/buy/
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Musculation
senin ne istedigine bagli.. nerden alinir sence? seyyar saticidan degil heralde.. elektro marketlere bakabilir.. mediamarkt vs büyük ihtimal orada da vardir
ben orada türkiye'ye göre ucuz bir şey var mı diye sordum.ve oradaki alışveriş mağazaları nerede diye sordum.neden bu asabiyet anlamadım? -
asabiyet degil arkadasim :) nerden alinir demissin, türkiyede nerden aliyorsan orda da ordan alirsin.. ayrica avrupada genel anlamda elektronik türkiyeden daha ucuzdur.. o yüzden istedigini aldirabilirsin. -
quote:
Orijinalden alıntı: Musculation
asabiyet degil arkadasim :) nerden alinir demissin, türkiyede nerden aliyorsan orda da ordan alirsin.. ayrica avrupada genel anlamda elektronik türkiyeden daha ucuzdur.. o yüzden istedigini aldirabilirsin.
özür dilerim daha yeni bir arkadaş böyle bir mesajıma ukala bir şekilde cevap vermişti o yüzden biraz hassas davrandım.cevabınız için teşekkürler
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X