Şimdi Ara

Danimarka'dan ne alınır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar babam iş için danimarka'ya gidecek.danimarka'dan ne alınır?(macbook ya da başka bi laptop mesela)ve nereden alınır? bilen varsa lütfen yardımcı olsun.

• senin ne istedigine bagli.. nerden alinir sence? seyyar saticidan degil heralde.. elektro marketlere bakabilir.. mediamarkt vs büyük ihtimal orada da vardir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Musculation -- 26 Ağustos 2012; 2:50:41 >
  • Diilerini biliyorsanız satış noktaları içinhttp://www.apple.com/dk/buy/

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Musculation

senin ne istedigine bagli.. nerden alinir sence? seyyar saticidan degil heralde.. elektro marketlere bakabilir.. mediamarkt vs büyük ihtimal orada da vardir

ben orada türkiye'ye göre ucuz bir şey var mı diye sordum.ve oradaki alışveriş mağazaları nerede diye sordum.neden bu asabiyet anlamadım?
  • asabiyet degil arkadasim :) nerden alinir demissin, türkiyede nerden aliyorsan orda da ordan alirsin.. ayrica avrupada genel anlamda elektronik türkiyeden daha ucuzdur.. o yüzden istedigini aldirabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Musculation

asabiyet degil arkadasim :) nerden alinir demissin, türkiyede nerden aliyorsan orda da ordan alirsin.. ayrica avrupada genel anlamda elektronik türkiyeden daha ucuzdur.. o yüzden istedigini aldirabilirsin.

özür dilerim daha yeni bir arkadaş böyle bir mesajıma ukala bir şekilde cevap vermişti o yüzden biraz hassas davrandım.cevabınız için teşekkürler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    tayland dan ne alınır
    17 yıl önce açıldı
    İngiltere'den ne alınır
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.