Şimdi Ara

Dance ejay 7 ve Windows 7

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yıllardır kullandığım müzik yapma programı olan Dance ejay 7'yi Windows XP'de çalıştırıyordum. Daha sonra Windows Vista'ya geçmiştim ve ejay7 kurulurken bu program işletim sisteminizle uyumlu değil hatası verip kurulumu tamamlamıyordu. Yakın zamanda 7'ye geçtim ve 7'de ejay 7'nin kurulumunu tamamlayabiliyorum. Fakat program açıldığı anda donuyor. Yani exe'yi tıklıyorum ve ekran kararıyor ve bekliyor program açılmıyor. Programı çalıştırmak için ne yapabilirim yardımlarınızı bekliyorum...

• up
  • Selamlar,

Ejay serisini yapan empire fırması kapandıgı ıcın win7 destegı yok hocam.Donma yapma sebebıde ejay 7 ıcın olan ses emulatoru ne yazık kı win7 de calısmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evren

Selamlar,

Ejay serisini yapan empire fırması kapandıgı ıcın win7 destegı yok hocam.Donma yapma sebebıde ejay 7 ıcın olan ses emulatoru ne yazık kı win7 de calısmıyor.

Bilgi için teşekkürler, Empire firmasının kapandığını duymuştum ama hani bir şekilde çalıştırılıyordur belki diye konu açmıştım ama sanırım çözüm bulamayacağım... Yine de teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MoRaCe -- 26 Ekim 2010; 12:00:52 >
  • beyler bunun bir çözümü olmalı. bu kadar kolayca pes edilip bırakılacak sıradan bir program değil bu. lütfen araştırıp bir çözüm sunalım. muhakkak vardır bir çözümü
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Deep Freeze ve Windows 8
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.