Şimdi Ara

DAN BROWN 'KAYIP SEMBOL' ÇIKTI!!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
283
Cevap
0
Favori
60.677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar şunlara bir dan brown hayranı olarak ve de o insanı devamlı takip ettiğim için belirtmek istiyorum. dan brown un şu an 4 kitabı var. melekler ve şeytanlar , davinci şifresi, dijital kale ve ihanet noktası. melekler ve şeytanlar ile davinci şifresi hiç bir kurgu ortaklığı olmayan kitaplar sadce baş kahraman aynı ve de aynı işi yapıyor. bu kitapta da böyle olacak. kitap 15 eylül de çıkacak ve de aynı gün türkçesi çıkmış olacak. çünkü yazarlardan 10 gün önceden tüm kitap evleri kitapları isterler ama satışa asla çıkarmazlar. kitap o 10 günde çevirilir diğer dillere ve de satışa çıkar. belki de çoktan çevrildi bilemiyorum. belki de yyınevi beğenmeycek 2 ay sonra çıkaracak bunu da bilemeyiz ama aynı gün çıkan bir çok kitap oldu. ben dan brown un tüm kitaplarının harika olduğunu düşünüyorum, vasat diyen arkadaşları ise eleştiriyorum. kolaysa o kadar araştırma yapıp böyle inanılmaz akıcı kitaplar yazın. ingilizceniz olsa emin olun dan brown un dirk kendi ingilizce kitaplarını okuyun derim çünkü çok daha akıcı dil anlatımı olarak. baştan savma bilgiler vermeyinz. teşekkür ederim




  • Dan brownun da vinci şifresini okuyunca geri kalan 3 kitabı almaya karar verdim ama diğer kitapları okuyunca dan brownun aynı şeyleri biraz değiştirdiğini anladım bence 4 kitapta kurgu bakımından birbirine benziyor bu kitapta farklı olmayacak bence
  • Anamm Langdon dönüyor demek ki Ee Süleymanın Anahtarı ne olacak?
  • kapak çok hoş olmuş ya.
  • Bencede çok güzel olmuş. Orjinal alınacaklar listesine ekledim :p
  • quote:

    Orijinalden alıntı: PHI

    Kitap kapağı

     DAN BROWN 'KAYIP SEMBOL' ÇIKTI!!!


    http://www.nessima.com/cinefuture/dan-brown-the-lost-symbol-kitap-kapagi-yayinlandi

    Kitapdaki yer neresi ?




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Black.Sabbath


    quote:

    Orijinalden alıntı: PHI

    Kitap kapağı

     DAN BROWN 'KAYIP SEMBOL' ÇIKTI!!!


    http://www.nessima.com/cinefuture/dan-brown-the-lost-symbol-kitap-kapagi-yayinlandi

    Kitapdaki yer neresi ?


    beyaz saray.




  • vatikan, dan brown un, kendi sınırlarına girmesini yasaklamış mıydı yazdıklarından dolayı? öyle bi olay var mı gerçekten?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: GöLgE7

    vatikan, dan brown un, kendi sınırlarına girmesini yasaklamış mıydı yazdıklarından dolayı? öyle bi olay var mı gerçekten?

    Duymadım böyle bir şey. Ama olabilir. Hem Da Vinci şifresi Hem Melekler ve Şeytanlar Hristiyanlık dinini çok eleştirel kitaplar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: GöLgE7

    vatikan, dan brown un, kendi sınırlarına girmesini yasaklamış mıydı yazdıklarından dolayı? öyle bi olay var mı gerçekten?



    dan brown "davinci şifresi" kitabını yayınladıktan sonra vatikan cephesinden büyük bir tepki almıştı az kalsın aforoz ediliyordu zaten.melekler ve şeytanlar filminin çoğu vatikanda geçtiği için filmi orada çekmeye karar vermişlerdi fakat vatikan dan brown adını duyunca filmin orada çekilmesine izin vermedi.film çekilmeden önce olay böyleydi ama daha sonra takip edemedim.
  • arkadaşlar kitap netde önsiparişlerde rekor kırıyormuş işte o yazı:


    Amerikalı yazar Dan Brown’ın 2003’de kaleme aldığı ve dünyada olay yaratan “Da Vinci Şifresi” isimli kitabının devamı “The Lost Symbol” (Kayıp Sembol) ABD’de 15 Eylül’de raflardaki yerini alacak. Dünyada 51 dile çevrilerek 80 milyon satan ve 3 yıl boyunca çok satanlar listesinde yer alan Da Vinci Şifresi’nin devamı niteliğindeki kitap, 12 saatlik süre içinde serinin kahramanı Harvard’lı gösterge bilimci Robert Langdon’un başından geçenleri anlatıyor. Önce ismi “Süleyman’ın Anahtarı” olarak açıklanan sonra “Kayıp Sembol” olarak değiştirilen kitabın konusu büyük bir sır olarak saklanıyor. The Lost Symbol’ün piyasaya çıkacağı haberinin ardından kitap, internetten önsipariş rekorları kırarak çok satanlar listelerinde tırmanmaya başladı bile.

    12 saatlik zaman dilimini anlatıyor

    Melekler ve Şeytanlar’da Illuminati ve Da Vinci Şifresi’nde Opus Dei gibi gizli örgütlere ışık tutarak Hristiyan gruplarını kızdıran yazarın son kitabının konusu hakkında ortaya atılan iddialar arasında Langdon’un bu kez Masonlar ve ABD’li üst düzey politikacıların gizli dünyasına yolculuk yapacağı yer alıyor. Brown, son yıllarda birçok kez Washington’da bulunan Mason tapınaklarında araştırma yaparken görülmüştü. Yayınevi Random House ilk baskı için rekor kırarak 6.5 milyon kitap sipariş etti. Sadece Da Vinci Şifresi’nden elde ettiği gelirler 250 milyon doları bulan ünlü yazar eseri için “Beş yıllık araştırmamı 12 saatlik bir zaman dilimine dokumak benim için oldukça ilginç bir deneyim oldu. Langdon’un yaşamı çok hızlı” diye konuştu. Kayıp Sembol’ün 2009’un kitabı olması bekleniyor.




  • Ön Siparis vermedim. Cıktıgı ilk gün alıcam kalır mı acaba?

    En az 5 ay listelerin 1.si diyorum ben. Siz?
  • bencede öyle ama Türkiye'ye ne zaman gelir acaba ya?
  • arkadaşlar tarihi değişmedi kitabın dimi?ben facebookdaki sayfasını takip ediyorum ama hiç tık yok.
    bide o kapakdaki vatikan değilki ABD parlemento binası yani Capitol Hill
  • c. grange nin kitapları bundan daha fazla sarıyor.
    d. brown bundan sonra gelir diye dusunuyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aslimdayok

    c. grange nin kitapları bundan daha fazla sarıyor.
    d. brown bundan sonra gelir diye dusunuyorum.


    Kayıp Sembol çıktığı gün Koloni'nin ayağını kaydıracak görürsün.

    Aynı şekilde Aşk,Açlık Oyunları,Alacakaranlık falan da aşşağılara kayacak.

    Kısacası bu kitap listeleri altüst edecek. Kesin ve net söylüyorum.
  • Çok güzel bir haber. Şu günlerde ne okusak diyenler ve benim için çok iyi olucak bu kitap. Umarım Üniversiteler açılmadan gelirde okuyup bitiririz. Kesin çıkış tarihi bellimi ?
  • Bugun vikipedi a da dan brown ın hakkındaki kısma girince , bu kitabın "Kayıp Sembolün" linkine tıklayınca, Süleyman'ın Anahtarı nı acıyor. Neden bilmiyorum deneyin isterseniz . http://tr.wikipedia.org/wiki/Dan_Brown
  • Bu kitap Süleyman'ın Anahtarı galiba. İlk o adla çıkcakmış sonra adını Kayıp Sembol olarak değiştirmişler.

    Ticari kaygılardan dolayı herhalde bizim kafa basmaz.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.