Şimdi Ara

DameWare Mini Remote Control

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
9.290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Ben PC'den çok anlamıyorum.özellikle program olarak.Donanımdan kısmen anlarım.
    Benim sorum çalıştığım firmada IT'deki arkadaşlar PC'me DameWare Mini Remote Control programını kurdular.Bu program tam olarak ne işe yarar.
    Arada facebook vb sitelere giriyoruz.Bunlara girdiğimizi görür mü?
    Ben face sayfasındayken veya bir iş üstündeyken benim ekranda gördüğümü mü görecek.Yani 2. bir ekran gibi.

Ayrıca diğer bir sorum ise biliyorsunuz internette sitelere giriyorsun bunların detayları Denetim Masasında İnternet seçeneklerinin altında yer alıyor.Bu program bu detaylara ulaşacaktır o zaman.

Ayrıca IT'de çalışanların nerelere girdiğiyle ilgili aldıkları toplu bir rapor var mıdır?
    Veya bu bilgiler Serverde teker teker kaydediliyormu?
    Teşekkürler Şimdiden
    Hepinize iyi günler.

• sizi sıkı kontrol altında tutacaklar sanırım :D:D:D

Genel özellikleri:sisteminizdeki bilgisayarlarınızın ekranlarına uzaktan erişmenizi sağlayan güçlü bir araçtır. Ip'sine erişebildiğiniz her bilgisayara erişmenizi sağlayan program, 128-bit şifreleme özelliği de sağlamaktadır.

Programın en büyük özelliklerinden birisi de ister LAN ister WAN üzerinde olsun uzak bilgisayarlara 4-bit siyah beyaz bağlanabilmesidir, bu da performans açısından oldukça gelişmiş bir özelliktir.

Ayrıca bağlandığınız istemcilerinizin arzu ederseniz bağlandığınızın farkına dahi varmamasını sağlamak mümkündür. Mini Remote Control ile uzak bilgisayarın klavye fare hakimiyetini ele almanıza, dosya alışverişi yapabilmenize ve daha birçok etkileşim içerisinde bulunmanıza olanak tanır.

Program aracılığıyla uzaktan eğitim verebilir, sorunları çözebilir, sisteme direkt müdahale edebilirsiniz. Yeni sürümüyle birlikte Vista desteğinin de gelmesi hitap ettiği kullanıcı kesimini genişletmiş bulunmaktadır.

• DameWare Mini Remote Control sisteminizdeki bilgisayarlarınızın ekranlarına uzaktan erişmenizi sağlayan oldukça güçlü bir araçtır. Ipsine erişebildiğiniz her bilgisayara erişmenizi sağlayan program, 128 bit şifreleme özelliği de sağlamaktadır. Programın en büyük özelliklerinden birisi de ister LAN ister WAN üzerinde olsun uzak bilgisayarlara 4 bit siyah beyaz bağlanabilmesidir ki bu performans açısından oldukça gelişmiş bir özelliktir. Ayrıca Mini Remote Control ile bağlandığınız istemcilerinizin arzu ederseniz bağlandığınızın farkına dahi varmamasını sağlamak mümkündür. Mini Remote Control programı uzak bilgisayarın klavye fare hakimiyetini ele almanıza da olanak tanır. Bu sayede uzaktan eğitim verebilir, sorunları çözebilir, sistemlere direkt müdahale edebilirsiniz

alıntıdır !
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ciglik398

Yani.. Notebook bilgisayarına yüklü ise eve daha götürsen izlerler seni:)

o mevzu seçmelidir aslında porfessional şirketler o kadar detaya inmezler. ha ama ben arkadaşımın bilgisayarına kuruyum ona çakallık yapayım dersen o başka :D

Ben aslında bahsettiğim sitelere giriyorum buda şirkette yasak.Bunları kontrol altına alıyorlar sanırım.
    Silmeye çalışıyorum ama;

ERROR 1730.You most be an administrator to remove this application.To remove this application , you can log on as an administrator, or contact your technical support group for assistance.

Bu uyarıyı veriyor.Anladığım kadarıyla ben bunu PC'den silemem.IT Sorumlusu silebilir sadece değilmi?
    Bir yerden bir yöntemle silinebilir mi?
    Uzmanlık sorusu sizler için

İyi çalışmalar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Switch Lite + Mig Switch
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sistem yöneticin tarafından senin kullanıcın kısıtlanmıştır. muhtemelen ondan silemezsin. engellemenin yolu var ama açıklarsam şimdi olmaz basit bi yol ayrıca programı silersende sistem yöneticiniz yada ilgili personel bilgisayarınızdan o programın silindiğini anlayacaktır. başınız ağrır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.