Şimdi Ara

damage

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler ilk olarak monk oynuyorum. level olarak 60+2'yim ve inferno'da monster power 10 olarak oynuyorum dex'simin 3231 olmasına rağmen damage'im çok az sizce bu nasıl olabilir arkadaşımın benden daha az dex ve str olmasına rağmen benden fazla vuruyor bunu bana açıklarmısınız

http://eu.battle.net/d3/en/profile/LUKE-2593/hero/29779514 buda benim monk işte bişeyler eksikse söylerseniz sevinirim

• Damage demek Dex değil Damaga yapmak için itemlerinden Her biri CHD , Avage Damage , Atack Speed ve CHC bulunması lazım sende bu yok yolun çok uzun kolay gelsin:)
  • aferdersin ama dediklerinide arattım çok bişey değişmiyor anca 4-5k damage ekliyor
  • Adam sana crit chance, crit damage falan kas deyip de, öyle 3-5 kas demiyor. En az 40% crit chance, 400% civarı crit damage, mümkün olduğunca avarage damage ekle, dps'in o zaman adam olur.
    Referans olarak benim karakterime ve skill kombinasyonuna bir bak:http://eu.battle.net/d3/en/profile/ErkanT-2627/hero/14405982.
    Birebir aynısını yap demiyorum, gerçi istesen daha iyisini de yaparsın. 200m civarı gold ve biraz şanslı craftlar ile düze çıkarsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shruikan -- 17 Ağustos 2013; 15:05:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: matkap32

aferdersin ama dediklerinide arattım çok bişey değişmiyor anca 4-5k damage ekliyor

o yeşil taşlardan iki tanesi silahlarda takılı olsun farkı o zaman gör kafadan 40k farkeder

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 tane soketli silah al ve yeşil gem tak onlara bak bakalım nasıl farkediyor. Omuzluk çok kötü onun yerine uygun fiyata vileward al ya da craftla, ice climber yerinede natalya bot al. cc+chd olmadan 4000 dex yapsanda işe yaramaz. Aynı şekilde amuletide değiştirmen lazım. Attack speed+cc+chd olan birşey kullanmalısın, craftla kendin yapabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aurora Dupree -- 20 Ağustos 2013; 12:07:14 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Skill cooldown süreleri
    15 yıl önce açıldı
    repel physical attack ?
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.