Şimdi Ara

DALIŞ KURSU İLE İLGİLİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sonunda vakit bulup sertifikalı bir dalgıç olabilme şansını yakaladım arkadaşlar :)
    Kurs oldukça fazla İzmir'de,o yönden bir sıkıntım yok fakat iki tip eğitim olduğunu öğrendim.PADI ve CMAS...
    Eğitmenler her ikisininde birbirine göre çok farkı olmasada yinede bir olmadıklarını söylüyorlar.Fiyatları arasında çok fazla fark olmamakla beraber padı biraz daha maliyetli olucak sanırım..Bilenler için soruyorum,sizce hangisi mantıklı???



  • amatörce yapıyorum derken serbestmi dalıyorsunuz,aletlimi?Bende zaten bu işten para kazanmıycam zevk için dalıcam :)
    şimdilik dalış malzemesi almıyorum kurs zaten tamamını ücretsiz sağlıyor ilerde yavaş yavaş toplamaya başlıyabilirim belki,evin zaten bir köşesi balık avı malzemesi ile dolu birde palet,maske vs olayına girersem hanım kesin boşar beni :))))
  • Bildiğim kadarıyla PADI ve CMAS eğitim türü değil dalış konfederasyonu.Genelde etrafımdaki tüm arkadaşların CMAS tan yıldız aldığını biliyorum PADI yı kursa öğrendim.TFFS(Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu) CMAS bağlısı diye duymustum kursta.Sonuç olarak her ikisindede kursu bitirince tek yıldız dalıcı oluyorsun.Malzeme almaya gelincede zevk ve tercih senin ama bence maske palet ve şnorkel dışında malzeme alma istersen çünkü dalışa gittiğin heryerde zaten bunlar sana sağlanıcak.Omalzemeleri oradan oraya taşımasıda cabası.
  • Sağol hocam,haftaya başlıyoruz bakalım cmas 1yıldız brövesi çalışmalarına :) Dediğin gibi ABC hariç birşey almıycam,aslında bc fena olmadı ama 600-700 lira veremem şimdi ona..Peki tavsiye edebileceğin dalış saati varmı acaba? derinlik göstersin yeter,kaydetmesine gerek yok..Suuntolara falan baktımda,adamlar 1000 liralardan bahsediyor
  • [Deleted by Admins]
  • İlk başta alman gereken maske ve palet... şnorkele ihtiyacın yok...dalış saati için ise çok erken..en az 2* olduktan sonra almanı tavsiye ederim..saat den önce elbise alabilirsin.. Mart ayında istanbulda medex fuarı var oradan da malzemeleri ucuza alabilirsin. son tavsiyem kurs da da söylemişlerdir ama bende söyleyeyim maskeni mutlaka deneyerek al..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: farukaan

    Sağol hocam,haftaya başlıyoruz bakalım cmas 1yıldız brövesi çalışmalarına :) Dediğin gibi ABC hariç birşey almıycam,aslında bc fena olmadı ama 600-700 lira veremem şimdi ona..Peki tavsiye edebileceğin dalış saati varmı acaba? derinlik göstersin yeter,kaydetmesine gerek yok..Suuntolara falan baktımda,adamlar 1000 liralardan bahsediyor
    Hala devam ediyormusunuz hocam. 10 yıl sonunda neler oldu anlatın dinleyelim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.