Şimdi Ara

Dalgalı Saç Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim saçım dalgalı şimdi uzadı baya gözümün altına kadar iniyo fakat model veremiyorum kabarıyo flan.Nasıl güzel bişiler yapabilirim, uzatmak istiyorum?Ayrıca istediğim modeler hep düz saç modelleri sanırım

http://www.spothaber.com/haber/21082/leonardo-dicaprio-kendimi-her-zaman-ezik-hissettim/650522a1f0.jpg

http://heroes.cnbce.com/images/cast/bio_peter.jpg

• up
  • yüzünü karala saçını koy bir bakalım benimde kıvırcık(bonus tarzı)fena kabarıyor 1 yıldır gitmedim berbere gitme zamanı geldi...en son gittiğimde biraz kısaltalım dedim adam 3 numaraya vurdu
  • Kabarmasını önlemek için annenin giydiği ince çoraplardan bi' tanesini gece yatarken kafana tak. Şuanda hepsini anlatacak zamanım yok sabah mesajımı alıntıla sorunlarının çözümlerini anlatıyım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dexlab

yüzünü karala saçını koy bir bakalım benimde kıvırcık(bonus tarzı)fena kabarıyor 1 yıldır gitmedim berbere gitme zamanı geldi...en son gittiğimde biraz kısaltalım dedim adam 3 numaraya vurdu

Dalgalı Saç Sorunu

• Dragonborn Targaryen D kullanıcısına yanıt
    Uzun değil ki bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dragonborn Targaryen

quote:

Orijinalden alıntı: dexlab

yüzünü karala saçını koy bir bakalım benimde kıvırcık(bonus tarzı)fena kabarıyor 1 yıldır gitmedim berbere gitme zamanı geldi...en son gittiğimde biraz kısaltalım dedim adam 3 numaraya vurdu

Dalgalı Saç Sorunu

saçının ön tarafına düzleştiriciyle şekil verebilirsin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SAÇ SORUNU
    3 yıl önce açıldı
    Uzun Saç ve Dökülme
    12 yıl önce açıldı
    Saç Kabarma Problemi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • çok fazla uzun değil zaten indirince gözümün altına kadar iniyo
  • Bu mu dalgali sac? Yav birak gel degistirek saclari. Benimki dalgali ve kivircik degil. Noldugunu ben bilirim keratanin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ne peki?Düz de değil :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zendo

Kabarmasını önlemek için annenin giydiği ince çoraplardan bi' tanesini gece yatarken kafana tak. Şuanda hepsini anlatacak zamanım yok sabah mesajımı alıntıla sorunlarının çözümlerini anlatıyım.

evet? :)
  • quote:

quote:

Kabarmasını önlemek için annenin giydiği ince çoraplardan bi' tanesini gece yatarken kafana tak. Şuanda hepsini anlatacak zamanım yok sabah mesajımı alıntıla sorunlarının çözümlerini anlatıyım.

Sor

Şekil alması için şampuan türü söyleyeceğim , hangi tür kullanıyorsun ?

Saçların sık mı seyrek mí ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zendo -- 23 Haziran 2013; 13:29:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Sor

Şekil alması için şampuan türü söyleyeceğim , hangi tür kullanıyorsun ?

Saçların sık mı seyrek mí ?

Sürekli kullandığım şampuan yok genelde clear men cool sport kullanıyorum.Saçım fotoğraftaki olduğu gibi dalgalı ama tam değil böyle bi değişik :D Saçımı uzatmak istiyorum.Fotolarda olduğu gibi yapabilirsem çok iyi olur.Ya da güzel bi dalgalı saç modeli.Saçım sık.

• Benim saçım sık ve dalgalı şuanda istediğim şekli veriyorum. Sana tavsiyem.

• Saçların ince telliyle kolay şekil almaz. Hacim veren şampuan kullan. Saçlarını dalgalı kestir. Yıkarken önce saçlarını çok karıştırmadan yıkamaya çalış. Yıkadıktan sonra iyice kurula , kuru yer kalmasın. Saçlarını hep aynı yerlere tara. Kabarmaması için ne yapman gerektiğini yukarıda yazdım. Zamanla saçların kabarmayacak , yani çok kabarmayacak. Şekil alması için saç köpüğü kullan.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok teşekkürler.Başka önerisi olan var mı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.