Şimdi Ara

Dalgalı saç için şampuan önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
3.854
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dalgalı ve çabuk kabaran bir saça sahibim malesef. kabarınca şekil vermek zorlaşıyor ve kötü görünüyor.
    Saçı biraz düzleştiren kolay şekil almasını sağlayacak şampuan arıyorum önerileriniz nelerdir ? (Clear Men Hızlı Stil dışında)

• quote:

Orijinalden alıntı: IDeoxysI

Dalgalı ve çabuk kabaran bir saça sahibim malesef. kabarınca şekil vermek zorlaşıyor ve kötü görünüyor.
    Saçı biraz düzleştiren kolay şekil almasını sağlayacak şampuan arıyorum önerileriniz nelerdir ? (Clear Men Hızlı Stil dışında)

Elseve kullan kardeşim :) birde elseve bakim kremi Al :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emre 1903

quote:

Orijinalden alıntı: IDeoxysI

Dalgalı ve çabuk kabaran bir saça sahibim malesef. kabarınca şekil vermek zorlaşıyor ve kötü görünüyor.

Elseve kullan kardeşim :) birde elseve bakim kremi Al :)

peki elseve nin hangi şampuanını ve bakım kremini öneriyorsun ?
  • Sampuan. Elseve Komple onarici 5
    Krem. Elseve re-nutrion besleyici bakim kremi ari sutu :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar,

Saçlarım uzun olup, dalgalı bir şekile sahiptir. Arkadaşların önerisi gibi ben de daha önce "Elseve" kullanıyordum fakat şu an şampuanımı değiştirmiş bulunmaktayım. Gliss LIQUID SILK şampuan olarak, Elidor Belirgin Bukleleri de saçımı şekillendirici olarak kullanıyorum. Şu an gayet memnunum. Bir sorun var ise yardımcı olmaya çalışırım. :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Saç İçin Serum Önerisi
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.