8 aylık bir ilişkim vardı. 2 ay önce bitti. İlişkimiz sırasında sınıftan bir çocuğun ondan hoşlandığını biliyordum ama dert etmiyordum çünkü çocukla arkadaşlarıyla beraber dalga geçiyorlardı bir miktar rahatsız etti biriyle dalga geçmesi ama uzatmadim. 2 hafta önce yanında bir çocukla gördüm hiç sorun yok bir ilişkisi olabilir. Fakat dün öğrendim bu çocuk cidden dalga geçtiği pisirik cocukmus. Asla aramayacak ben aradım ve sen nasıl bir karaktersizsin biriyle olman umrunda değil ama o kadar mı ilgiye sevgiye köpek gibi kaldın da dalga geçtiğin çocukla oldun dedim kapattım. Cidden başkası olsa umursamazdim ama dalga geçtiği biriyle olduğu için tanıdığımdan farklı biri çıkması beni çok yaraladı. Kendimi çok kötü hissediyorum düşündüğüm gibi biri çıkmadığı için. Ve sınıfındakiler de (üniversite)üstelik çok sinsi ve salakolduğunu söylediler Bu durumda ne yapmalıyım arkadaşlar nasıl bir kız bu lütfen yardımcı olur musunuz? Kendime çok sinirliyim < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi decolo65 -- 11 Mart 2024; 21:37:0 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim