bır gun gorusecegız sen ıstemesende ahirette :))) ama onemlı olan dunyada gorusmek bu cuma deyıl haftaya cuma yenı stıcker ler gelıyor ınsallah haftaya cumaya kadar ayarlayın kendınızı cumartesı veya pazar gelın bır fırsatını bulupta
tamam ayarlamaya çalışacam %90 gelirim bir terslik çıkmassa bu sefer ama hazır ol bitoyu ağırlamak zordur heheh
Ark.lar benm de artk bi sirion um vaaar!!!Hiç param yokken&aklımda araba almak da yokken daihatsu galerisindeki elemanla o sirionlar yüzünden ahbap olmuştuk!2 hafta olmadı daha alalı.. 12000km.de 2004model,alarmlı 17milyara metalik yeşil..Sunroof+deri koltuk bi comfort ark.lar!!Benm araçda gördüğüm tek eksiklik ses yalıtımı ve süspansiyonlar!Onun haricinde biraz da yol tutuş sorunu var fakat önden çekişli olduğu için toparlayabiliosn!! Bende daha alır almaz bikaç aracın ağzının payını verdm!!Süpper bi duygu yaa!Konya selçukda okuyorum!Ankarada oturuyorm..Konyada evde kaliorm ark.larımla..Yani şu sıra konyadaym..Millet kampüste gözlerini alamio araçtan yaa!!Çıttırıyorum aracıma!!Canım sirionum benm!!Abi japon devi yaa!!Japonları sırf bu icatlarından dahi çok seviyorum!!2gündür bi forum ariodm sirionla ilgili!! sonuçta aradığımı buldum!! Neyse ciğerlerm sağlıcakla kalın!!
mobilecom ben hepınızı davet ettım hem davete gerek yokkı hepımız arkadasız hem arkadas olmamıza dahı gerek yok gır ıcerı selamun aleykum ben daihatsucuyum de olay bıter hepınız davetlımsınız
Fatih_Law hayırlı ugurlu olsun allah kaza bela vermesın guzel bır secım yapmıssın kutluyorum senı sırıon gercekten cok tatlı bır arac
hemen modifyeye başla film+plaka+yazıların sökülmesi bunları acil olarak uygula aracına bak ozaman ne kadar tatlı oluyo
aracı gosteren en onemlı sey jant sirion 14 inc jabtlarla cıkıyor bence sırıona 15 inc 5 kollu krom jant ve ınce yanat lastık dehset olur
ee sirion dostum ne yapsan yakışıyor
illakı model sırıon olunca kıbrıt kutusu assan yakısır sırıona
Slmlar!!Ark.lar yorumlarınız için teşekkürler!Bugün focuslu elemanın biri ekilmeyi yediremeyip arabamı çizecekti,çarpacaktı neredeyse!!Abs miz olmasa işimiz zordu!!Nedr bu diğerlerinin kıskançlığı anlamiorm valla!!! ; ) Valla jantlarımı değiştirmek istiyorum fakat şu sıra nakit param yok..Biraz arabanın borcunu kapataym sonra başlayacağım o operasyonlarıma! Tabi bi de daihatsu nun orjinal cd li kol dayamasından yaptıracağm..ii olacak ii!! Bu arada arabamın yazılarını kaldırmam herhalde!Millet baksın da görsün.Ooo daihatsu sirion muş desin yani!!Ha bu arada artılarıyla beraber ufak tefek eksileri de gözüme çarpar oldu..Galiba benzinin azaldığına dair uyarı lambası da yok!!Amaan kimin umrunda!! Valla kimseleri kıskanmıyorumda şu otomatik vitesli sirioncuları kıskanıyorum doğrusu!!Bizim zorlanacaklarımızı onlar daha rahat yapıyorlar!!Ama helal olsun!Tek rakibim kendim olayları yani!! =)
Hayırlı olsun dilekleriniz için çok teşekkürler!!Daha güzelleri sizin olsun !! (tabi bu klasmanda biraz zor ama) ; )
walla rabbim bizede verdi bizzde verilenin değerini bilip onu güzelleştiriyoz kendi tasarımlarımızla sen daha iyisini yaparsan resmini koy görelim
Valla bito!!Hellal olsun abi ne diyelim!Güzel bi makina yapmışsın!Şu sıra dediğim gibi arabanın borcu var bi3milyar kadar..Onu kapatayım marta kadar..Ondan sonra yapacağım inşallah bişiler!!Ama o zamana kadar hayalgücümün üretkenliğinin sınırlarını zorlayacağım! Hoş bu haliyle bile on basar bi çok makinaya ama..! ; )
sirion baska soze gerek yokkk ve tabıkı daihatsuuuuu
daihatsummmmmmmmmmmmmmmmm
ARk.lar kib..!!Yalnız bigün msn de grupca görüşelim yaa!!Bi vakit ayarlayın!!Şöyle iki gün sonrası için falan ki hem herkes görsün!!Güzel bi daihatsu,sirion ortamı olur!!Sağlıcakla kalın!!Daha sonra görüşmek üzere..
ewet fatıh sana katılıyorum guzel fıkır
akşam geç vakit olursa uyar
daihatsu cherade ıle honda CRX ın drag videosu cherade 1.3 95 hp honda CRX 130 hp 1.3 olmasına ragmen cok guzel kalkıyor sonuc olacak honda crx 130 hp dragta cherade yı gecıyor ama daihatsu aradakı farkı cok aza ındırıyor