Şimdi Ara

Daihatsu Kulübü (21. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
9 Misafir (1 Mobil) - 8 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.084
Cevap
22
Favori
345.562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar 2003-2004 terios alayı düşünüyorum şehir içi kullanım için uygunmudur gerçekten azmı yakıyor ve 1.3 motor yeterlimi aceba arabadan çok fazla bir beklentim yok ama 1.3 yeterli olurmu düşünüyorum içinden çıkamıyorum hiç kullanmadım merakta ediyorum nasıl bir araç bilenler kullananlar cevap verirse çok sevinirim kısaca tavsiye edermisiniz alınırmı bu araba
  • Dünyanın en az benzin tüketimine sahip 4x4 ü ünvanını elinde bulunduruyor bu bahsettiğiniz bir önceki kasa Terios..Ve de Daihatsu nun belki de en çok satmış aracı olduğundan yedek parça sıkıntısı hemen hemen asla olmayacak denebilecek araçlardan biri!!Arazi performansı da son derece tatminkar..Boyutları ufaktır o yüzden şehir içi kullanıma birebir uygundur zaten uzun yoldan ziyade..! İlgili linkte; alt taraftaki üç bağlantı da dilediğiniz bilgiyi edinebilirsiniz..Buyurun:

Daihatsu Sirion 2004 1.3lt 102hp

• bugün ataşehir aykona gittim ve 1.5 sporty için kredi hesaplattım 18000kredi için 1229X18 veya 980X24
    20500 için 1117X24 veya 1399X18 olarak kredilendirildi. kredi faizleri yükselmiş olduğundan ödemeler de çoğaldı malesef
  • Tam olarak ne fiyat verdiler size!?? Sirion Sporty 1,5 piyasanın en ucuz ESP sistemini standart sunan aracı!!Özellikle güvenlik açısından bu noktada fiyat performans oranı piyasadaki en mükemmel araç diyebiliriz!Çünkü ABS+EBD + Ön,Yan ve Perde havayastıkları olmak üzere 6 Airbag + ESP (Daihatsu da ki adı VSC) güvenlik ekipmanından oluşuyor araç!!BU sayfada yukarıdan aşağıya doğru 3. mesajıma bakarsanız 1,5 Sporty ile ilgili ayrıntılı bir bilgilendirmeye girmiştim..

• 26500ytl dediler.
    altunizade de bi tane 1.3 sporty var bugün zamanım olursa ona da bakıcam. bugün karşıya geçicem önceliğim colttan yana bakalım kısmet.
  • 1.3 Sporty 2008 de kaldırılmıştı Tr de satış olarak..Muhtemelen o gerçek bir 2008 değil!!Dikkat etmeni öneririm!!Fark nedir diye sorarsan motordan ayrı olarak (1,3-1,5), ESP yok; Anlık yakıt tüketimi v.s. bilgilerini içeren yol bilgisayarı yok ve de dışarıda emanet gibi duran devir göstergesi biraz dandik duruyor (benim şahsi görüşüm tabii)..Bir de 2008 itibar,yle üretilen Sirion 1,3 motorlar 91 beygir iken daha önceki yeni kasalar 87 beygir..Aklıma gelirse başka farklar yine paylaşırım..

• Merhaba Arkadaşlar..

Bundan sonra artık aranızdayım. 1 hafta önce 2004 model Sirion Touring aldım. Bu aracı çok beğenmiştim. Burdaki yorumlarınız bu aracı almamda çok yardımcı oldu. Hepinize çok teşekkür ederim. Bu araçların pek tanınmaması aslında bi yönden çok iyi. Çünkü insanlar kalıplaşmış düşüncelerinin dışına çıkamadıkları için, ilan ararken Daihatsuyu pas geçiyorlar. Aslında bu fiyatlarda bu kadar özellik ve sportif şirin bir araba bulmaları çok zor. Ben hiç pişman değilim arabamı çok seviyorum iyiki almışım. Burdaki arkadaşlarımlada tanışmak isterim. Hatta hepimizin uygun olduğu bir zamanda araçlarımızı alıp bir yerlerde buluştuktan sonra Daihatsu Sirionu insanların beğenise sunabiliriz. Belki insanların kalıplaşmış düşüncelerini çürütür bu araçlara yönlenmesini ve Türkiyede bunun yapılmayan reklamını yapabiliriz.. :)

• quote:

Orjinalden alıntı: Fatih_Law

1.3 Sporty 2008 de kaldırılmıştı Tr de satış olarak..Muhtemelen o gerçek bir 2008 değil!!Dikkat etmeni öneririm!!Fark nedir diye sorarsan motordan ayrı olarak (1,3-1,5), ESP yok; Anlık yakıt tüketimi v.s. bilgilerini içeren yol bilgisayarı yok ve de dışarıda emanet gibi duran devir göstergesi biraz dandik duruyor (benim şahsi görüşüm tabii)..Bir de 2008 itibar,yle üretilen Sirion 1,3 motorlar 91 beygir iken daha önceki yeni kasalar 87 beygir..Aklıma gelirse başka farklar yine paylaşırım..

gittim ve göremedim. yani şu ilan sahte boşuna aramayın
    yetkili satıcı bunu yapıyosa ben bişey diyemem.

• Avivaaviva aracın hayırlı olsun dostum..Daha alıp da pişman olan bir Sirion cuya rastlamadım ki ben 3 yıldır bu aracı kullanıyor ve internette bu araç üzerine insanlarla yazışıyorum..Tercihin seni de mutlu edecek eminim..!Merak ettiğin kafana takılan her türlü soruyu bizimle paylaş lütfen..!Daihatsu kulübüne de bekliyoruz seni! (www.daihatsuaskina.com )

Opeth dostum ne yazık ki böyle insanlar;galeriler insanları yanıltıcı ilanlarla dikkat çekmeye,prim yapmaya çalışabiliyorlar bazen..! Şu link.e tıklayıp site moderatörlerine bildirimde bulunursanız ilanın kaldırılması noktasında devreye gireceklerdir!
    www.sahibinden.com
    sahibinden.com Hata Sayfası
    http://www.sahibinden.com/index.php?a=1035&b=6157253&c=9
    İlgili site bu gibi konularda disiplinli benim bildiğim kadarıyla..!

• kategori sorunlarında genelde mail atıyorum zaten düzeltiyorlar hemen.
    bir süre link kalsın yani burda okuyanlar yararlansın diye şikayetimi daha yapmadım.
    sordum neden böyle diye,
    satıcı elektrik destekli dedi. hidrolik değil dedi.

Sirion'un direksiyonu nasıl.
  • Muhtemelen Cuore Low Grade versiyonunu test etmişsinizdir..Satıcı nın gaflet anına denk gelip size yanlış bilgi vermiştir..Daihatsu bir tek Cuore nin Low Grade versiyonunda Elektrik destekli Hidrolik direksiyonu kullanmamıştır..Onun haricinde High Grade Cuore de dahil olmak üzere tüm diğer Daihatsu modellerinde Elektrik destekli hidrolik direksiyon mevcuttur!!!Dilediğiniz Daihatsu yu test edip; durumu tecrübe edebilirsiniz.. (Not: Cuore nin High Grade mi Low Grade mi olduğunu devir göstergesinin olup olmadığından ayırdedebilirsiniz..Devir göstergesi olan Cuore ler yüksek model seviyesinde sayılanHigh Grade modelidir..Diğer Daihatsu modellerinde ise bu noktada bu tarz bir ayrım yoktur..)

• Ayrıca 2003 civarlarında satılmış Cuore'lerde elektrik destekli hidrolik direksiyon diye bir olay da var normal hidrolikten farklı olarak. Direksiyonun arabanın hareketi veya açısı ile en ufak mekanik bağlantısı yok. Tamamen joystick gibi his veriyor. Arabayı kullanmak çok değişik ve zevkli! Ne kadar güzel birşeydi anlatamam. Bu teknolojinin 2008'den itibaren Mercedes modellerinde görüleceğine dair bir yazı okumuştum ama şimdi bulacak zamanım yok. Sistem hidrolik direksiyonun halefi olarak düşünülebilir. Direksiyon çevirmek ve manevra yapmayı çok daha kolay hale getiriyor.

Not: Pazar günü saat 09.30'da Beylikdüzü Tüyap önünde buluşup, Daihatsu Kulübü olarak güzel bir gün geçiriyoruz. Donanım Haber ailesindeki arkadaşlarımız da davetlidir.
    Şu an 13 araba ve 30+ kişiyiz.

Detaylar için aşağıdaki adrese bakabilirsiniz:
    http://www.daihatsuaskina.com/forum/2008-sonbahar-nerede-ne-zaman-bulusalim-t476-45.html#p4618

• çok uzaklarda buluşuyomuşsunuz yav

Daihatsu Kulübü
  • quote:

Orjinalden alıntı: ebrukunefeci

Ben yeni üyeyim bende otomatik sirion kullanıyorum.. Benide aranıza alırmısınız..? ne yapmam gerekiyor

beni de aranıza alır mısınız derken, siteden bahsediyorsanız, hoşgeldiniz, üyeliğiniz hayırlı olsun.

buluşmadan bahsediyorsanız, pazar sabahı saat 09.30'da beylikdüzü tüyap'ın önünde buluşuyoruz. tüm gün sürecek planımıza kahvaltı ve öğlen yemeği dahil. iki öğün için ödenecek rakam toplam 20 ytl. bütün gün deniz havası alacağız, gezeceğiz ve eğleneceğiz. eğer gelmeyi düşünüyorsanız bana cep telefonunuzu çıkması muhtemel sorunları engellemek için mesaj atmanızı rica ediyorum. ayrıca kaç kişi geleceğinizi de, rezervasyona dahil edebilmemiz için, bildirirseniz sevinirim. buluşma ile ilgili daha fazla detay için üstteki linki de okuyabilirsiniz.

tekrar hoşgeldiniz.

• Daihatsu Tr toplam 6 modelinin 2008 stoklarında dün itibariyle indirime gitti..

Buna göre indirime gidilen modeller ve fiyatları şu şekilde:

Daihatsu Kulübü

Daihatsu Kulübü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatih_Law -- 8 Kasım 2008; 10:09:50 >

• bence geç kaldılar. japon almayı düşünenler zaten colt almıştır. şekil 1-z
    Daihatsu Aşkına
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.