Şimdi Ara

Daihatsu Cuore kmde 6 kuruş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
2.638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bu arabayı tanıyan veya kullananız varmı trafikte bile hiç görmedim ama lpg taktırınca kmde 6 kuruş yakan bi araba fabrika verilerine göre

ayrıca sıfırı 15 milyar

bilenler açıklarsa sevinirim çok eko gibi duruyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aslanerkam -- 16 Haziran 2006; 14:59:28 >

• küçük şirin bir şey ama daihatsu oldugu için 2. el de sorun olabilir .
    Birde servis ve parca sıkıntısı yasatabilir.

onu alcak arkadaslara 99 ford focus oneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sebastian_RR -- 16 Haziran 2006; 14:56:17 >
  • ya çok km yapacak biri için muhteşem ya clio dizelin yarısı kadar yakıyo

haklısın satamam bunu ama satmıycam diyelim:P

peki parçaları pahalımıdr? eninde sonunda bulunur herald
  • Test edip ,ölçmeden km de 6 kuruş yakacağını nerden çıkartıyorsunuz.????

fabrika verisinin üstüne lpg ekleyip, tahmini yorum yapmak yanıltıcı
  • fabrika verileri yüzde yüz doğru çıkmıyor tamam ama doğruluk payı tabiki var ayrıca lpg olmasa benzinle 12 kuruş dizel clio(fabrika verisi) kadar yakıyo yine hemde benzinle sonuçta çok az
  • Motoru var mı o arabanın
  • quote:

Orjinalden alıntı: aslanerkam

fabrika verileri yüzde yüz doğru çıkmıyor tamam ama doğruluk payı tabiki var ayrıca lpg olmasa benzinle 12 kuruş dizel clio(fabrika verisi) kadar yakıyo yine hemde benzinle sonuçta çok az

birincisi boşuna hesap yapıyorsun.çünkü yanlış

ikincisi karşılaştırdığın dizel araç bundan çok üstün.yaptığın karşılaştırma da yanlış
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ya fabrika verisine de inanmazsak yeni araba yı neye göre alıcaz ben buna inanıyorum +- çok az değişir tabi de veri bu hesap bu ve yanlış olduğunuda hiç zannetmiyorum

ayrıca clio de eğer üstünse alınmaz araba zaten de bu arabalarda opsiyonelde abs 4 airbag parkpilot cd herşey var yani clioyla karşılaştırılamaz denebilir

galiba yine sebebsiz yere tutulmama olayı var daihatsu markası bilinmediği için alınmıyodur yada türkiyede parçası yoktur yoksa iyi bir araba gibi duruyor

yokmu hiç kullanan??

param olsun alcam bidane

• o araçta ne denge vardır ne yol tutuş.birde bagaja lpg koyuldumu bagaj falan kalmaz..
  • bu denge ile ilgili ben de birşey soyliyim yeri gelmişken. Araclar test edilirken geri geri 30km/s ile giderken el firenini ekip aracı 180 derece donduruyolar. Amaç aracın takla atmaması. Bu araç bu testi gecememiş tipki aynı markanın bir önceki süper mini MPV si veya B segenti temsilcisi gibi.
  • araçtan inanamayacağınız kadar güzel bi ses çıkıyor sanki 6 silindir motor var.
    bi kere ben yürürken yanımdan geçti inanamadım o sesin o arabadan çıktığına biri playback yapıyor sandım
  • Arkadaş biraz abartmıŞ ama ;
    şehir içi 130-150 arası yakıyor.bizzat arkadaşım (cevizlibağ daihatsuda,yeşil kunduranın oraya açıldı) test sürüşü yaptı araba ile.
    sıfırı 15 değil 16,985 liradan başlıyor yazıyordumki zaten öyleydi şimdi tam fiyat için baktım harbi 15 milayara düşmüş.(kusura bakma yanlış tanmımışım seni aslanerkam)

Abi euro artmadan önce araba 14.... idi sonra 16.... oldu şimi 15 bin ytl'ye düşmüş.Hatta bunun çok daha iyisi sirion 19bin ytl ve canavar bi alet.

Bu arabaya çok baktım ben.Bir kere japon kalitesi.İkinci lpg taktırmaya gerek yok zaten 1,000 cc motorla verdiği 59 beyygir için 130-150 ykr yakıyor(şehir içi-hemde istanbul şehir içi)..Yol tutuşu tabiki opeller kadar beklenemez sonuçta küçük araba.Göründüğü kadarda ufak değil.
    150 km hızı zorluyormuş ve çekişi çok iyiymiş....
  • derkin arkadaşım araba hakkında ne kadar bilgin var acaba arkadaşın ne zamandır kullanıyor sorun çıkarıyormu?

tabiki beklenemez okadar kaliteli bir yol tutuşu ama clio dan lüks o ayrı
  • daihatsu_coure_thrifty
    http://arabam.milliyet.com.tr/arabamtest/daihatsu_coure_thrifty/daihatsu_coure1.asp
    daihatsu_coure_high (otomatik vitesli)
    http://arabam.milliyet.com.tr/arabamtest/daihatsu_coure_high/daihatsu_coure1.asp

Bu araç 3 silindirli ve motorda titreşimli çalışır. Ağırlığınada bakarsan 800 kg. Manuel vitesli ise çok güzel bir ivmelenmesi vardır muhakkak..
    - Ayrıca bu araçla abartılı hızlara çıkmak imkansız. Bence 110 - 120 den sonra rüzgarda savrulmaya başlar bu araç. Ama o hızlardadan sonrada hızlanma beklenirmi bilemem...
    -Hem küçük (3.5 metre) , hem hifif bir araç. Ayrıcada sevimli geliyor gözüme...
    -Demek forumda hiç kullanan yok... O kadar güçlü araçlar arasında bu ufaklığa bakacak çok kişi yok dememkki...

• quote:

hiç clio görmedin heralde
  • quote:

Orjinalden alıntı: er9en

quote:

hiç clio görmedin heralde

sanırım yazım hatası yaptı "clio daha lüks" diyecekti

• yo aksine bir cliomuz var gayet eko bir araç tabi ama kalite namına bişey göremedim her neyse boşwer o konuda tartışmayalım bu araba hakkında daha çok bilgi sahibi olsak ne iyi olur belkide çok kullanışlı keşfedilmemiş bir arabadır

gerçi opsiyonları ekleyince fiyat 20 lere kadar çıkıyormuş araçta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aslanerkam -- 16 Haziran 2006; 23:57:53 >
  • arkadaşım test sürüşü yapmış sadece.
    Tek kapılısında elektrikli aynalar ve klima yokmuş para veripte taktıramıyorsun ayrıyetten.

Heytbecom un verdiği sitede abs desteği arıyor diyor resmi sitesinde abs+ebd destekli yazıyor.

Bence alınır mı? sıfırı alınmaz ikinci el bulunursa düşük km'li alınabilir.1000 cc için 15 milyar çok para.....
  • 9.5 milyara 04 model veriyolar çok sevdim vallahttp://www.araba.com/261203.html
  • Heytbecom un verdiği sitede abs desteği arıyor diyor resmi sitesinde abs+ebd destekli yazıyor.

yok o eski inceleme oldugu için öyle.... Yani ilk gelen partilerde yoktu. Şimdikilerde Daihatsu sitesinde var oldugu yazılmış. Demek bu eksiklik o zamndan tespit edilmiş ki Daihatsuda araca bu eskik ekipmanları takmış..... (buradada yapılan incelemenin ne kadar isabetli yapıldıgıda çıkıyor ortaya)

-Evet dediğiniz gibi 1.ltlik 3 silindirli için o fiyat çok fazla. Ama birazda zevk meselesi etrafta çok nadir gördüğün bir aracı kullanmakta ayrı bir zevktir herhalde..... :)
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.