|
Bahçe evimin ön tarafına ve arka tarafına kurmak için , Dahua solar 4g , İnox 213 kamera aldım. 2 adet yeni data ( sim kart ) hattı 2 adet de sd kart aldım . Kameraları bahçeye takmadan evde denemek istedim . İnox sorunsuz çalıştı. Dahua 1 dk çalıştıktan sonra çevrim dışı oldu. Dahua merkezi aradığımda, ürünün ithalatcısı disiribitör ile iletişime geçmemi stedi. Firmaya ürünü götürdüm . Önce çalışmakta çok zorlandı . Resetlediler. ilgilendiler. Sonunda çalıştı. hatınızla ilgili dediler. Türk telekomu aradım . Hiç bir sorun yok dediler. Neyse açılıdığı için sevindim . Ve 450 km mesafede bahçeme götürüp kurdum . Sonrasında Ankaraya döndüm . 5 saat sonra çevrim dışı oldu . Türk telekomu aradım yeniden ayar yaptırdım . Fakat İnox kamera çalıştığı halde, Dahua çalışmıyor. Distiribitör aradım . Bursa da bir bilgisayar firması ile iletişim kurmamı söylediler. RBursa daki firmanın cevabı , kamerayı kurduğum yerden alıp . Paketleyip . Kargo ücretini ödeyip , yollamam gerektiğini söyledi. Daha iyi bir marka olsun diye . Piyasanın 4 katı para ödüyorsunuz . Ucuz olan çalışıyor . Pahalı olan için ise sürünüyorsunuz . Ne yapmam lazım arkadaşlar. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cetera -- 23 Şubat 2026; 23:0:2 > |
|
---- Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerâit içinde dahi, vazifen; Türk İstiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur! MUSTAFA KEMAL ATATÜRK ... |

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt