Şimdi Ara

Dahili Uydu Alıcılı Televizyon ve Digitürk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhaba. Uzuuun araştırmalar sonucu dün kendi odama Samsung 55MU9000 model televizyon aldım. Salonda da ayrı bir televizyon ve Digitürk var. Odamdaki televizyonda dahili uydu alıcısı bulunmakta. Şimdi konuya gelecek olursak Digitürk kablosundan 2. bir bağlantı yaptırıp odama kadar çekip salonda televizyon kullanılmıyorken Digitürk kartını kendi televizyonuma takıp izlemeyi düşünüyorum. Yani 2 televizyonda aynı anda Digitürk kullanmak değil derdim. Birinde kullanılmıyorken diğerinde kullanabilmek. Sizce bu mümkün mü? Televizyonu Vatan'dan aldım ve oradaki görevli yapılabileceğini söyledi. Umarım yapılıyordur. Şimdiden teşekkürler.







  • Çok isterdim yapabilmenizi fakat Digitürk bunu izin vermiyor. Bu sistemi seneler önce kapattılar. Kart ile cihazı eşleştirme yaptıkları için başka bir uydu alıcıda çalışmıyor. Ayrıca doğrudan kartı sokamazsınız, irdeto şifreleme destekleyen modül ihtiyacınız da var. Ayrıntıları uzun, kısacası teknik olarak mümkün ama sistemsel olarak izin verilmiyor. Vatandaki arkadaş büyük sallamış.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iko81 İ kullanıcısına yanıt
    Hadi ya tüh. :D ama bu çok saçma. Mesela ben salondaki televizyonu değiştirsem ne olacak peki? Digitürk o televizyona zimmetli gibi bişey demek bu. İstediğim televizyonda izlerim parasını vermişim üyeliğimi almışım birde izleyeceğim televizyona karar veriyolar yani. Ne güzel iş. Ben o zaman kablo çektirmekle falan hiç uğraşmıyım mı? Yoksa şansımı denemek için yine de kablo çektireyim mi? Birazdan elektrikçi gelecekte.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.