Şimdi Ara

Dahili hdd'yi harici olarak kullanmak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eski bir kasam var, içindeki harddiski söküp harici olarak kullanmak istiyorum. Kendi başıma halledebilir miyim, ayrıyeten bir şey mi satın almam gerekiyor? Bir de, içinde işletim sistemi yüklü ve harddiskte kurtarmak istediğim bazı dosyalar var, hdd'yi bir şekilde başka bir bilgisayara taksam yüklü işletim sistemi sorun çıkarır mı, dosyalarımı bilgisayara normal bir usb bellek takmış gibi görebilir miyim?

• quote:

Orijinalden alıntı: Df329tRHdcVa7

Eski bir kasam var, içindeki harddiski söküp harici olarak kullanmak istiyorum. Kendi başıma halledebilir miyim, ayrıyeten bir şey mi satın almam gerekiyor? Bir de, içinde işletim sistemi yüklü ve harddiskte kurtarmak istediğim bazı dosyalar var, hdd'yi bir şekilde başka bir bilgisayara taksam yüklü işletim sistemi sorun çıkarır mı, dosyalarımı bilgisayara normal bir usb bellek takmış gibi görebilir miyim?

İlk olarak hdd nin bağlantı şekli nedir bunu öğrenmelisin (ide ya da sata)
    Daha sonra hdd kutusu almalısın buna uygun olarak. 15-20 lira falan.
    Bunları yaptıktan sonra işletim sistemide olsa olmasada usb olarak kullanabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hgwxx/7

quote:

Eski bir kasam var, içindeki harddiski söküp harici olarak kullanmak istiyorum. Kendi başıma halledebilir miyim, ayrıyeten bir şey mi satın almam gerekiyor? Bir de, içinde işletim sistemi yüklü ve harddiskte kurtarmak istediğim bazı dosyalar var, hdd'yi bir şekilde başka bir bilgisayara taksam yüklü işletim sistemi sorun çıkarır mı, dosyalarımı bilgisayara normal bir usb bellek takmış gibi görebilir miyim?

Bunları yaptıktan sonra işletim sistemide olsa olmasada usb olarak kullanabilirsin.

Teşekkürler, peki içindeki dosyaları sorun çıkmadan alabilir miyim, sonuçta işletim sisteminin içinde dosyalar?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hgwxx/7

quote:

Teşekkürler, peki içindeki dosyaları sorun çıkmadan alabilir miyim, sonuçta işletim sisteminin içinde dosyalar?

İstediğin dosyayı alırsın sorun olmaz. Yalnızca windows klasörünün altına inmesen yeterli.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Harici HDD ve USB farkı nedir?
    9 yıl önce açıldı
    harici hdd ile sistem kurmak ?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.